Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberSoovitan ka sul oma menüü üle vaadata ja valgu-süsivesiku-rasva põhjal paika panna. Praegu saad tavatoidust ka liiga vähe valku. Tee see asi enne korda ja siis hakka sheiki võtma.
Acqua
MemberMina olen oma teadmised saanud praktiliselt fitness.ee saidilt. Hakka lihtsalt kusagilt pihta ja sul jätkub lugemist nädalateks ja nädalateks. Kiirelt ei tule miski tarkus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberOota, mismõttes on vadak vastunäidistatud 30g+ kogustes peale trenni? Mis probleeme sa täpsemalt mõtlesid?
Acqua
MemberMa ise olen ka siiani prantsuse surumise peal olnud. Aga kui tahad rõhku panna veel, siis tee plokil alla surumist ja kitsa haardega horisontaalil surumist. Tänu esimesele kahele on minu triits mehiselt suurenenud, see kolmas peaks ka 5+ olema.
Acqua
MemberHuvitavat infot tuleb välja siin. Mina teen lamades horisontaalil surumist ja peale seda kaldpinnal hantlitega surumist, et tunnetust ja stabiilsust arendada. Et oleks efektiivsem hantlitega kaldpinnal surumine lendamise vastu siis vahetada?
Acqua
MemberMina nt ei joo üldse toidu kõrvale, pärast söömist läheb kõik jook korraga alla. Ja nii juba pikemat aega, ei tahagi toidu kõrvale juua.
Acqua
MemberAsi on paranemas, valu on hingates peaaegu kadunud, kiirelt liigutades keha aga siiski lööb valu sisse.Mõne päevaga korras siis.
Mulle tuleb paratamatult ilmselt elu lõpuni meelde, kuidas mu esimese klassi kehalise õpetaja karjus, kui kellelgi pistis: PISTA VASTU SIIS!
Acqua
MemberMis loom sa küll eelmises elus olid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda..
“> ?Ube sööd ikka? Söö palju kohe…
Acqua
MemberEi noh see küll mingi raudpolt reegel pole, et iga toidukord peab sisaldama sama palju valku, bs. Kui sa saad lõunasest kanast nt 60g valku, siis kombineerid nii, et ülejäänutest saad selle kana arvelt vähem.
Acqua
Membernatuke naljakas on kuulda juttu ME NOORTENA kui ise alles 30ndates aga nh..
Eluiga ja sportlasiga on kaks erinevat asja. Vend vähk rääkis sellest teisest ilmselt
MemberEi ole vahet, kui aeroobne järgneb koheselt kangitrennile, siis ikka sama jook mis võtaksid ilma aeroobseta. Kui aga ainult pärast aeroobset tahad võtta, siis vähenda valgukogust, süsikad võid samaks jätta.
Acqua
MemberValku tuleb süüa korra päevas, muidu mõjub neerudele halvasti.Rasvu ja süsivesikuid ei või üldse süüa sest need teevad paksuks.
Sel juhul tuleb piirduda 1x söömisega päevas
MemberMis mind pani imestama on see, et sa teed lisaks viiele korrale nädalas jõukale ka kuus (!) korda nädalas korralikult aeroobset. Kuna kaalu oled numbrite järgi normi saanud, siis ehk tõmbaks aeroobset natuke tagasi nüüd, kasvataks massi. Hiljem, enne rannahooaega saad taas oma 6x peale tagasi minna, et ennast kuivaks ajada ja lihast välja saada, mida oled kasvatanud. Jõusaalikava tundub ok, harjutusi muidugi ei tea. Võiksid aeg-ajalt ka kavas muudatusi teha, et lihas ära ei harjuks. Uni võiks olla 8 tundi. Taastavat sheiki võiksid sellise koormuse puhul juba julgelt kasutada küll, et ära taastuda. Toitumist las kommenteerib keegi targem.
september 20, 2009 at 12:17 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #220698Acqua
MemberKas septembris ka see ajakiri ilmus?Hakkasin mõtlema, et kas mul on kõik numbrid olemas või on midagi puudu.
August-september olid koos.
Acqua
MemberEhk siis me peaksime tegema lightning’u jutust järelduse, et kui taastusjooke tarvitada, muutuvad tulemused peale ühekuulist trennipausi 35% halvemaks?
Mida veel…
-
AutorPostitused