Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida tugevama ja efektiivsema trenni teed, seda valusamad lihased on, vähemalt minul. Olen tegelenud pikalt erinevate spordialadega, nüüd mõnda aega jõusaaliga ja viimane rinnatrenn võttis lihase ikka väga valusaks. Aga see on hea valu ju, tunned, et oled lihast tublisti lõhkunud trennis, nüüd ta kasvab.
oktoober 29, 2009 at 4:13 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231164Acqua
MemberTubli! Ja jätka samas vaimus.
Acqua
MemberVäga võimas lihtsalt, muud polegi vaja öelda.
Acqua
MemberEsmalt sea toitumine korda.
Seejärel tee aeroobset ja põleta rasva.
Alles siis treeni kõhtu.
Acqua
MemberLõuatõmmetele laia haardega võiksid jah põhirõhu panna. Väga hea harjutus.
Acqua
MemberMina jälle olen lugenud, Eesti jooksutreenerite poolt kirjutatult, et tuleks enne väga rahulikult joosta nt 3-5 min, või kiirkõndi teha, siis streching, siis tugev kardio ja seejärel lõppu taas streching.
Acqua
MemberMa arvan, pildi järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , et vana on parem. See tundub selline too-today vms olema.Acqua
MemberPole paha… siiski on. Samas kui see vend oma eluga rahul on ja see talle hea enesetunde teeb, siis lasku aga käia, treenigu oma käsi veel kas või suuremaks. Kui see on mingi defekt, siis tubli, et ta selle enda kasuks on pööranud.
Acqua
MemberKui sa mõtled seda n-ö purjelauaga surfi, siis seal on väga tugevat ülakeha vaja. Seega talvehooajal võiks tõsisemalt jõusaalis käia ja jõudu arendada. Võtta mingi treener ka juurde, kes kava teeb ja algul juhendab. Kergelt aeroobset ka veel trenni lõppu, kui vajadust on.
Acqua
MemberEhk siis 6 erinevat harjutust rinnale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seriously..
Cmon, need olid vaid näited erinevatestr harjutustest. Kolm harjutust, nt lamades horisontaalil surumine, kaldpingil lendamine ja pec dec vms works great algajale. Minule mõjus ja mõjub..
Acqua
MemberEks ta mul üldiselt olegi suhteliselt korralik, lihtsalt küsimus just selles päeva viimases toitumises, et mis kell ja mida ja miks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Aeroobset ma suurt talvel ei viitsi teha, jooksmas veel viitsiks käia, aga mul selg ei kannata…
Siis sobiks sulle paremini talvel suusatamine. Koormab palju vähem kui jooksmine.
Acqua
MemberMina ütleks omaltpoolt, et treeni plahvatuslikkust eelkõige jõusaalis. Eriti jalgadele ilmselt. (Pool)kükist üleshüpped kergema raskusega vms nt.
Acqua
MemberTuleks ikkagi lähtuda sellest, et erinevaid rinnaosasid võrdselt treenida. Kui sa teed horisontaalis surumis ja neg kaldega surumist, siis ilmselgelt saab lihaste alumine osa väga suure koormuse, aga ülemine ja sisemine osa mitte. Selleks peaksid veel pec-deci, kaablitevedu või kitsa haardega surumist ja pos kaldega surumist tegema.
Acqua
MemberNeed vanad juba.. praegu joovad ju mõned 16-aastased juba veremürgituseni välja, nii et mis siin imestada.
Acqua
MemberSelle raha eest Suunto T-1, endal on hiljuti ostetud ja olen rahul. Väga stylish näeb välja ka, püüad jooksurajal pilke.
-
AutorPostitused