Acid
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acid
MemberMul esineb selline nähtus suure stressi puhul. Kuskilt lugesin veel kokku, et inimene higistab rohkelt just stressi ajal.
Acid
MemberSa võiks reedel ka natuke rinda treenida.
Acid
MemberHmm, ma ka ei söö hommikul, kuid kui see nii oluline on, siis vist peab sööma.Nimelt hakkab mul peale hommikusööki keerama sees, ning selle vältimiseks ei söögi.
Mul oli ka niimodi. Võtsin naabri nõu kuulda ja hakkasin iga hommik 20 minutit enne söömist supilusikatäie mett võtma + klass vett, probleem kadus pea nädala jooksul.
Hommikusöök peaks sisaldama suht palju süsivesikuid, seega ei sobi hommikuks valgu sheik.
Acid
MemberAksel: kui juua pidevalt mineraalvett kraanivee asemel, kas see siis taastab kõik mineraalvarud?
Acid
Memberteised kolm venda tuleks küll saata väikese rasvapõletusprogrammi pealeEhk oskad põhjendada miks peaks jõumehed rasvapõletus protsessi läbi tegema?
Acid
MemberOlen ostnud davedraper.com´ist. Seal on võimalik osta kaks raamatut ühe hinnaga – kauplusest tagasi tulnud partiidest. Aga eks amazon.com peaks ka pakkuma igal teemal miskit.Amazoniga on see jant, et nad ei saada oma kaupa iga riiki. Ausalt öeldes pole raamatuid seal uurinud, kuid elektroonikat nad eestisse ei saada.
Acid
MemberMa olen tellinud endale TÜ raamatupoes välismaa raamatuid. Aega läheb küll omajagu seal (viimati läks 4 nädalat), aga kaupa saab ilusti kätte.
Acid
MemberSulata shokolaad üles, lisa sinna teatud kogus valku, vala vedel shokolaad mingisse vormi. Annab vist enamvähem sama efekti
Acid
MemberTaastumine sõltub väga paljudest asjaoludest: inimese vanusest , treenitusest, emotsionaalsest seisundist, treeningu raskusest, intensiivsusest, õigest toitumisest enne ja peale trenni, kasutatavatest taastumisvahenditest, õigest treeningu planeerimisest.19 aastane, trenni olen teinud pea aasta (siia sisse kuulub ka suvepuhkus). Emotsonaalsest seisundist oskan ainult niipalju öelda, et olen siiski lõpuklassi õpiline (ehk siis vast eriti kiita ei anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Raskusi valin nii, et saaks teha max. 6-10*4. Peale jõusaali joon õunamahla lahjendatud mineraalveega 2:1 ning praad.Acid
MemberEga need juhuslikud musta värvi pole?
Acid
MemberSaab küll ilma lisanditeta. Naisorganismil ei kasva lihas nii kiiresti ja palju, et oleks vaja näteiks valke tarvitada. Kõike peaksid toidust kätte saama. Sellel saidil on päris häid artikleid toitumisest ning treenimisest. Võta mõni tund vabaks ja uuri neid.
Acid
MemberKui algteadmised toitumisest puuduvad,siis on tõesti väga raske kellegagi dialoogi pidada,aga ma püüan.Sai sisaldab kaheksast asendamatust aminohappest seitset rohkem kui leib.Saias on valku ja liitsüsivesikuid rohkem kui leivas.Saias on E-vitamiini rohkem kui leivas.
Jogurtis olev piimavalk on täisväärtuslik toiduvalk.Jogurtis on kõik vajalikud asendamatud aminohapped vastavates hulkades ja sobivas vahekorras.Piimaga võrreldes seedub jogurt kolm korda kiiremini.
Samas saab leivast glükoosi mis on koolis soodustavaks teguriks.
Acid
MemberJah aga pole võimalust koolis süüa. Kohvikus on müüa ainult saiakesi, nii magusaid kui ka rasvaseid, pole neid tahtnud osta. Ja mõnikord juhtub nii ka et koolis ei söögi, siis on see toidukordade vahe veninud 8 tunnini.Aga kas kodus kõhulihast ise pole vaja juurde treenida, et 3x nädalas piisab?
Ma võtan tavaliselt kooli kodunt sööki kaasa, näiteks salatid jne
Acid
MemberMina teen 6x nädalas kepikõndi(10-12km),aega kulub selleks 1.35-1.45.Oma arust lasen küll täie auruga,kuid pulssi pole õnnestunud isegi mitte 100 saada!Kusagil 80-90 l/min.
Rahulolekus on see mul 65-70l/min.
Täna üritasin ilget tempot teha,kuid väsitas väga ära ja enesetunne “tapetud”.
Tegelikult ei soovi kaalust alla saada(168/60),vaid väheke kehale vormi anda,kuid ei tea kas “kepikõnd”sobib selleks?Vaja oleks käsivarsi,peput,reisi “kohendada.
Jõusaal eriti ei tõmba ning joosta ei meeldi.
Tegijad andke nõu!
Tuhara ja reie jaoks sobiks ehk ratta sõit – ise olen ligi 2a pikamaa sõiduga tegelenud (asjaarmasta tasemel muidugi) ning jalad on päris tublisti selle ajaga arenenud. Käsivart saab treenida ehk suusatamisega?! Pole ausaltöeldes suur suusataja, kuid loogiliselt võetuna peaks seal käed päris kõvasti tööt tegema
Acid
Membersoovitatav un minna jõusaali kus un igas raskuses hantleid ja muid raskusi…ma kahjuks ei saa j6ukas k2ia kuna ple ligidal yhtgi ning pean lepima koduga…
kus un sellised raskused…
hantel(1)-20kg (2)-16kg……
kang 110kg….
ma ikke soovitan jõukat kui un võimalust….
No hard feelings, aga ma soovitaks sul enne jõusaali minekut eesti keele tunnis tähelepanelikult tööd teha.
AutorPostitused