acer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
acer
Memberise ostmas ei käi aga lasen tuua kohupiima, mis sisaldab 40g valku ja 0,9g rasva 100g kohta. väga hea kohupiim. kanafileed ja liha saab ka ikka vahetevahel tellitud.
acer
Membervist üle 8 korduse pole mõtet teha. nii kuskil 6 keskmiselt teen mina.ja kuidas seeriaid on ? 3-4 ?
acer
MemberJõudu tahad arendada või siis rohekm reljeefsust/vastupidavust?esimene eesmärk oleks ikkagi jõud.
acer
Memberkas sul rindkerevöö on ka olemas ? reegline peaks vist olema, sest kuidas muidu ta infi saab. kas vööl on patareid vahetatavad ? lugesin, et POLARi mudelitel tuleb patareide tühjakssaamisel uus vöö osta (nii 500 eeku).
acer
Membersoovitan minna vaatama raamatukokku, sealt võib nii mõndagi võimlemise kohta leida.
acer
Memberkui sa ainult kükki ja rinnalt surumist teed, siis pole imegi. pead ikkagi teisi lihasgruppe ka treenima (triitseps jne)
acer
MemberRademar müüb SigmaSporti, ise kasutan.Nende hind lõpeb seal, kus Polar algab ja kvaliteet sisuliselt sama.Soovitan soojalt.äkki saaksid täpsustada oma pulsikella mudelit (PC 14, 7, 3) ja mis hinnaga ostsid ?
acer
Memberhuvitaks, kas eestis müüb pulsikellasid ainult http://www.hot.ee/sporter/
endale jäi silma see mudel: http://www.hot.ee/sporter/F5.html
ei ole netist muid firmasid leidnud (mille tooted reaalselt eestis ka kättesaadavad oleksid).
acer
Member+0see rinnaltsurumine on minu arust kõvasti ületähtsustatud. Ja mõnel on geneetiliselt juba soodumus rohkem suruda kui teised (lühike ja jässakas, jämeda kondiga isik ntx)
Ja milles siis sinu probleem on ?
Kui sa oled pikk ja kõhna kondiga, siis on see juba sinu enda probleem, keegi ei käsi sul suruda.
Kas sinu arvates kükk ei ole ületähtsustatud ? Mine mõnda välismaa raskejõustiku foorumisse ja vaata jala vms alateemat. Sealse jutu ja teemade põhjal arvaksid sa, et ka kükk on liialt ületähtsustatud.
Lamadessurumine on üks kõige lihtsamaid harjutusi, mis teebki ta populaarseks.
Selle sama näite kõrval proovi teha tõstmist. Ma ütlen, et kõvasti tehnilisema ja raskemate sooritustega on tegemist. Ja mis siin salata, pealtvaatajana ka ilusam vaadata.
acer
MemberNüüd pole proovinud aga ennem võistlusi dieedi ajal kui kaalusin 85 kg, siis lükkasin 175 kg, seega vahe mingi 90 kg.ja sellegipoolest tulevad oma arust targad mehed hüppama, et kulturistid on tegelikult nõrgad ja peale massi neil midagi pole
acer
MemberKeegi ei keela sul seda teha , see on igaühe oma valik. Aga tead sa mõnda kulturisti kes ei tarbi proteiinishake või muud sellist ?Kusjuures ei tea. Ja olen kindel, et ühtegi sellist kulturisti polegi. Kui rääkida Kiivikast, siis ilma proteiinita jms kraamita poleks ta praeguse tasemeni kindlasti jõudnud.
acer
Member” Proteiini shaked on samuti suurepärased. Nende joomisel ei pea sa ennast pidevalt painama mõttega, et kui palju ma pean seda va kanarinda mugima iga päev, seega saad sa konsentreeruda teistele tähtsatele asjadele kulturismis. ” – Markus Rühlaga miks mitte süüa kanarinda ja justnimelt jälgida, kui palju sa seda sööd?
acer
Member!aineid söövad paljud ikke selleks et lihast arendada paremini kui tavatoitumisega!!!Mis sa arvad et kui neid aineid sisse sööd et siis homme oled kohe suurem kui keegi teine..vaevalt..see ikke aastatega
Muide, kas sa panid tähele, et sa KORDASID mu lauset ?
Ma ütlesin täpselt sama. Sõnad ei olnud küll samas järjekorras aga MÕTE OLI SAMA.
Kirjanduse all ma mõtlesin igasugu kirjandust, mis langeb kokku jõusaali ja toitumisega.
Mul kapp täis selle alast kirjandust
acer
Memberkle acer, kui ei meeldi, ära söö onju, krdi ahv, kes su arvamust küsis üldse. Arvan, et see on igaühe enda asi mis “solki” ta omale sisse kallab!!!POINT1 on selles, et trenni tehes tuleb jõud, mitte igasugu solki sissekühveldades.
POINT2 on selles, et ei ole mõtet igasugu kraami sisse ajada, kui veel emme käekõrval jõusaalis käid ja siis veel enda arvust oled nii kõva mees, et kohe kindlasti pead igasugu kraami läbi-segi, ilma mõtlemata sisse ajama.
Tutvu enne kirjandusega ja saa aru, kuidas asjad tegelikult käivad.