acer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
acer
Member1.5 kuni 2 tundi.
acer
MemberJa et veel siuke värk et ma pakun et Muc sööb dieedi ajal rohkem kaloreid kui siin enamus vendasid massi ajal.ma arvan, et iga vend ei loe kaloreid. ma panen täielikult tunde järgi, kui kõht täis, siis kõik ok. s*tta mul neid kaloreid veel vaja lugeda.
acer
MemberSchwarziks saadakse igast vahvate tablakate abil
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kes saab, kes mitte. need nn vahvad tablakad on päris kavala mõjuga. sa võid ju neid kasutada aga sel juhul pole see jõud naturaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igal asjal omad plussid ja miinused.acer
MemberJah, kahjuks on see tase nii nagu ta on! Ja mida sa omaltpoolt teed, et see tase tõuseks? Mine töllerda saali ja tee trenni, mitte ära ibise siin, äkki siis saab sinust Schwarz, sest meist seda loota pole.Just tulin saalist. Schwarziks ei saada, vaid sünnitakse.
acer
MemberJa kõige nõmedamad on “sellest mehest te veel kuulete”, “tulevane maailmameister”, “järgmine Schwarzenegger/Haney/Yates/Coleman” stiilis kraaksatused.Ma vaatan, et sa võrdled neid tuleviku kulturiste liiga kõvade meestega nagu näiteks olid/on Schwarzenegger/Haney/Yates/Coleman.
Need meie tuleviku-kulturistid ei saavuta sellist taset ealeski. Ma usun, et see on kõigile selge. Kahjuks on see tase Eestis nii nagu ta on.
acer
MemberKui me kunagi 22 aastaseks saame, siis ma usun, et pole see Lang ka meie kõrval midagi.ära nüüd liiga meheks ka oma jutuga mine
acer
MemberMa kujutan ette, et maapiimas on rasva % kuskil 5. Kui nüüd seda juua päevas 1,5 liitrit siis saab juba ainuüksi piimast 75 grammi küllastunud rasva.selles see asi ongi, et poepiimalt on rasv välja pestud ning rasva asemele on vesi sisse pandud.
acer
MemberEh ma olen küll 170 kg alla jäänud. Pole midagi nii et ribi sisse lähevad, see on juba mehe enda süü kui ta ribid nõrgad on. Kangi saab ilusti üle kõhu libistada ja üle munade ka:) Pärast on aint kõht pisut punane muud ei midagi.ma tahaks näha, kuidas sa seda 170 kg kangi üle kõhu ja munade veeretad. kui kõhust jääb veel midagi alles siis munadest küll mitte.
acer
Membertavaline poepiim on ka suht asjalik, ise joon seda kuskil 1,5 liitrit päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>poepiim on hullem s*tt. ma ise joon iga päev maapiima, ei kujuta ettegi, et peaks poepiima jooma hakkama. olen muidugi proovinud, kuid minu arust on poepiim sama, mis kraanivesi.
üldiselt kui oma kaltsiumi taga ajate, siis on müügil ka kaltsiumitabletid. poepiimast te küll nüüd oma vajalikku kogust kätte ei saa, sest see mida nad müüvad, pole ju tegelikult piim vaid vesi.
PS! ma andsin kunagi oma koerale piima ja vett segamini, isegi tema sai aru, et ma teen talle tünga. vaatas mind pärast tükk-aega altkulmu.
acer
MemberAga ma arvan , et tavaline noor poksija ikka ei tee endale sellist tasemel ja head kava. Tegijad ja prod kasutavad ka ikka teiste abi , isegi mitte Mr.O Ronnie Coleman ei treeni nii nagu ise tahab , tal on palju abilisi.no üldiselt teema autor on nii amatöör, kui olla saab ja on ilmselge, et teadmised tulevad aja möödudes. ma olen suht kindel, et oti ühekordne treeningkava mehele tegelikult mingeid erilisi eeliseid ei anna, kuna ta ei ole lihtsalt võimeline neid ära kasutama (treeningtehnika jms). just seetõttu on raamatud poole asjalikumad, kui Oti 10 rida treeningharjutusi.
acer
Memberma muideks ka proovisin seda 8-nädalast käe programmi, mul tuli mingi 1cm juurde (tundub kuidagi vähevõitu???)palju sa siis lootsid ? 5 cm ?
acer
Membertutvu internetis oleva kirjandusega või mine käi raamatukogust läbi ja saad endale sellise kava, et hoia ja keela. jääb see 350.- nii alles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>acer
Memberräägi lähemalt, mitu seeriat teed ja kui pikad on puhkepausid seeriate vahel.kindluse mõttes küsiks üle, et seda meetodit kasutades raskuseid seeriate vahel ei muudeta?
ja nt. kui mul on kavas ühel päeval järjest lamades surumine kangiga, kaldpinnal surumine kangiga, lamades hantlitega lendamine ja pullover hantliga, kas ka seejuures tasuks seda meetodit kasutada või tapab see mind liialt enne ära ja ma ei jõua lõpuks nt. ületõmbeid üldse teha?
mis sa tahad kõik 4 harjutust järjest nn. kurnatuse meetodiga teha ? sel juhul pulloveriks oled sa täiesti ära kustunud
acer
Memberma ei kujutaks ette oma elu, kui ma ei tohiks piima kohe toidukõrvale juua. sul see leidur-leo on ikka päris tark. äkki ta arvab, et vett ei tohi juua, kustutab liialt palju janu. no andke andeks aga see on jabur.
acer
Membermina käin 4 korda nädalas jõusaalis tõsist trenni tegemas. iga trenni lõpus korralikud venitused ja painutused lisaks. peale selle veel 2 korda nädalas jooksmas või siis rattaga sõitmas.
AutorPostitused