acer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
acer
Memberkurat see mees ei kasuta mingit erilist tehnikat lihtsalt ajab selja sirgu ja surubvaata, ta *veeretab* selle raskuse üle rinna sirgetele kätele. ega ta klassikalist tõstetehnikat kasutades selle raskuse surmamisega hakkama ei saaks.
acer
Member35 aastat tagasi surus Jaan Talts seistes sirgetele kätele 200 kg
??:”>ma ei saa aru, mis on nüüd 35 aastat hiljem erilist selles Savicka 200 kg-s ?
kole vaadata seda puutünni kujulist leiutist seal kangi über
“>acer
Memberei teegi.
sherlock.
acer
MemberIse olen 4 aastat tegelenud sõudmisega ja u. 2 aastat sangpommi tõstmisega. Peale selle käin 3 korda nädalas jõusaalis. Alguses olid peopesad vesiville täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga nüüd on käed harjunud ning käenahk tugev, rebin ma sangpommi või sõuan, ei loe. Ei mingeid ville
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ml on fitness bull’s
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täitsa asjalikud-kannatab pesta jne, ja sina maamees ma tahan näha kuidas sa teed traktorit, kui käepidemed on sama teravad kui sae hambad saeveskis ning söövad peopesast isegi vere välja peale esimest seerijatharjumise asi. mis see traktor siia puutub ? ega sa jõusaalis traktorit tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>acer
Memberkahe nädala jooksul lubati tulemused üles panna. kannatust !
acer
Memberkas enam korduste peale sangpommi ei visatagi ? minu arust on ajapeale viskamine jama (pole imegi, et mingid kilud loobivad elu-eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). kunagi loobiti ikka korduste peale ja seal tuli välja, kes on tegelikult kõva mees. kiluvennad imesid näppu oma 32 kiloste sangpommide juures, kui juba enne 100 kordust ära kustusid.acer
MemberKuu aega tagasi kiitlesin , et pesen neid tihti ja peavad hästi vastu. Ja nüüd viimasest pesust on mõlemas kindas pöidla kohas auk sees. Ikkagi ei tasu osta nike , kui siis juba korralik Shiecki kinnas kätte!ja sa arvad, et Shieck ei kulu ? arva edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>acer
Membermuidu väga mööda jutt käib siin kuid minuarust on siiski väga hea kehaga kulturist ka hr. Otus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igatahes kõik kes teevad trenni kasvavad – vähemalt nii on elu näidanud ! ja tõesti mis siin netis praalida – elage ennast jõusaalis välja ja äkki siis siin nati rahulikum !sa mõtled ikka Indrek Otsust või ?
no tema ajad on juba möödas. vanus tuleb peale.
acer
MemberSellest Muci kaalust on siin juba päris palju jahutud , lihtsalt öeldes on 190cm vennal 2x raskem massi koguda kui 160cm vennal.seda teab isegi võhik
acer
MemberMuc, palju sa kaalud ? 60 Kg ?
Muci pikkuse juures oli 60kg umbes anorektik niiet mõtle mida räägid ja ära niisama lõõbi.
ega ma täpselt ei teagi aga pildi järgi ei julgeks rohkem pakkuda. massi küll silma ei hakka. äkki muc ise kommenteerib ?
acer
Memberlang on küll paras naljakoht
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “kulturist” loomulikult on eestis ta kulturist sest tal natsagi liha olemas, mujal maailmas oleks tavaline jõusaali kutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ple meil siin midagi hõisata, meil ple kulturiste aint ott, kalmus ja morozov enam vähem kvaliteetsed vennad
)ega jah, Ott ja Kalmus vist Eestis ainukesed kulturistid.
Muc, palju sa kaalud ? 60 Kg ?
acer
MemberMina teen Rusika 4 päeva kava järgi.juurde on hetke seisuga andnud(koos kreatiini tarbimisega) 20kg.Minu arust väga hea kava (Y).Minu Soovitus4 päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peab see siis alles võimas kangutamine olema. ilma kreatiinita seda vist vastu ei peaks.acer
Memberno mis kuradi surumine see on, kui suruja ei saa ise kangi kätte võetud, ehk siis abiline aitab kangi pukkidelt kätele. vot siis ökonomistid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>acer
Membervaatasin pilte…ja pole ühtegi halba sõna öelda. Paljud kommentaarid siin on suht mürgised. Neis paistab kadedus mitte niisama kritiseerimine. Kriitikat saab edasi anda ka niimoodi, et keegi ei solvu. Suht eestlasele omane käitumine – et saaks aga kellegi kallal võtta ja kobiseda…samas palk enda silmas jääb nägemata.Edu noortele tuleviku-kulturistidele.
ärge liialt erutuge nüüd aga, kas sa kodanik freshman peale nende tuleviku kulturistide veel mõndasid pilte näinud oled ?
acer
MemberJa siis veel mõned mõtlevad , et miks nad nii rasvased on või miks nad lihasmassi juurde ei võta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õnneks mul seda probleemi pole

-
AutorPostitused