Acee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acee
MemberVõtsin kava sõbralt kes on minust rohkem tegelenud jõusaaliga. Ise olen lisanud paar harjutust juurde ainult.
Kas selline kava ei sobi siis minusuguse inimese jaoks ning vajab asendamist?
Tänan
Acee
MemberKuid kas antud kava annaks mingeid tulemusi kaalu langetamisel minu puhul? Või tuleks mul midagi muud ette võtta?
Acee
MemberEhk on kellegil veel nõuandeid kuidas nagu effektiivsemalt kaalu langetada? Mitu tundi ratast litsuda kisub vägagi igavaks kuid homme lähen proovin esimest korda aeroobset treeningukava kuhu olen sisse paigutanud 20 minutilise HIITi mille olen jaganud kaheks. Võib see effektiivseks muutuda kui paigutan jõusaalide vahele selle kava?
Tegemist selle kavaga: http://www.fitness.ee/treeningkavad/64
Tegemist on naistele mõeldud kavaga, on tark muuta neid seeriate numbreid seal?
Acee
MemberSooviks veel pärida kas pistaatsia pähklid on üldse asjad mida süüa vahepalaks, sest kui siit foorumist uurisin siis paljud kirjutavad, et maapähkel pidavat väga kasulik olema kuid pistaatsiate kohta pole üldse sõna poetatud
Samuti sooviks küsida jooksmise kohta: Kas seda tuleks teha enne või pärast jõusaali? Peale jõusaali pidavat paremini kaloreid kulutama, kuid ma tahaks siiski enne siit kinnitust saada kui muudatusi tegema hakkan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan vastajatele
Acee
MemberSeoses selle üldise kaalualanduse kas targem on joosta enne või peale jõusaali külastust? Pärast jõusaali pidavat paremini kaloreid kulutama, eksin?
Acee
MemberLugesin kusagilt, et kui peale jõusaali pole midagi korralikku süüa, et klaas kakaod annab vajalikud asjad kätte mida peale jõusaali vaja – on see asi üldse usutav?
Otsisin endale ka enamvähem kava mis on kaheks jagatud, kuid samas vajab ka mõningaid parandusi. poolteist kilo ka kaotatud.
Acee
MemberTõstan teemat
Acee
Membersee oleneb kui algaja oled, kui pole ennem jõusaali sporti harrastanud siis esimesed 2 nädalat võiks teha jh sellist üldisemat. Edasi võiksid keskenduda ühel trennil kindlatele lihasgruppidele. Kindlasti leiad ka treeningkava siit fitnessi lehelt.
Olen hakanud küll igal päeval eri lihasgruppidele keskendunuma kuid mul jääb harjutustest vajaka. Olen üritanud endale siinsetest kavadest midagi kokku panna aga väga ei õnnestu, mõni päev võtan ette ja teen ära.
Neljapäeval tegin näiteks kätt ja kõhtu, kas on üldse mingit vahet mis gruppe teha ühel päeval või võib ise valida ja kuidas endale mugavam?
Acee
MemberSeoses jõusaalis käimisega: Kas mul on targem treenida iga külastus tervet keha, ainult harjutused teised või keskendun iga päev mõnele konkreetsele lihasgrupile? Jõusaali külastan 3x nädalas.
Acee
MemberOn teil siis midagi soovitada nende kiirete süsivesikute asemel?
Acee
MemberEhk on siis midagi paremat välja pakkuda nende asemel?
Tänan
Acee
MemberHakkasin eelmine nädal asjaga tegelema jep.
Suured tänud!
Acee
MemberKerge typo juhtus jah sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused