Acee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acee
Member1.Esmaspäev – Rind, triitseps
· Kangi surumine lamades· Kangi surumine kaldpingil· Ploki alla surumine triitsepsile· Rinnalt surumine hantlitega (1. Nädal positiivine, 2. Nädal negatiivne)· Prantsuse surumine· Kangi surumine seljatagant istudes· Surumine trenazööril istudes· Trosside ristamine (valikul)· Käte kõverdamine rööbaspuudel (valikul)2.Teisipäev – Aeroobne
3.Kolmapäev – Puhkus
4.Neljapäev – Selg,õlg, trapets
· Kangiga tõmme vastu kõhtu kummardades· Tõmme küljele, hantliga· Õlgade tõstmine kangiga· Traktor· Alatõmme trenazööril, kitsas haare· Tõmme plokil ülalt ette5.Reede – Aeroobne
6.Laupäev – Reie esi- ja tagaosa, säär, biitseps
· Kükk kang turjal· Küünarvarte kõverdamine kangiga· Jalapress· Küünarvarte kõverdamine S-Kangiga Scottpingil· Jala sirutus ette trenazööril· Küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes· Jalgade kõverdamine taha trenazööril kõhuli· Pöiasirutus7.Pühapäev – Aeroobne
Jälgin hetkel sellist kava. Ideed ja soovitused oodatud.
märts 8, 2012 at 10:08 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #177318Acee
MemberAusaltöeldes ise vaatasin kõik osad läbi kuna päris huvitav tundus, kunas uut osa oodata ka on?
Acee
MemberViimane kaalule astumine näitas 98.1kg
Lähiajal hakkan ka naabruskonnas jooksma, muidu käin 6x nädalas jõusaalis ( 1 ratas, 2 aeroobset, 3 jõupäeva )
Acee
MemberSelline küsimus ka, et milline puder hommikul kõige kasulikum oleks? Viimasel ajal olen neljavilja putru söönud kuid ehk leidub sellest kasulikumatki?
Viimane kaalumine näitas 99,7kg
Acee
MemberOtseselt mingit toitumiskava ei ole kuid ma ikka vaata mida, kui palju ja mis kellaaegadel söön. Välistatud on täielikult jogurtid, kommid,küpsised limonaadid jne. Vahepaladena söön kas puuvilju, natuke kodujuustu ning pähkleid. Sellise toitumisviisiga olen kaotanud kuu ja mõne nädalaga ~4kg.
Acee
MemberSamas kas seda praegust kava annaks kuidagi timmida, et oleks sobilik minusugusele algajale?
Acee
MemberVabandan, et segan teie sõnelust siin aga nagu ma jutust aru saan on asjal pigem negatiivne külg?
Acee
MemberSelline küsimus, kui süüa õhtul peale kodujuustu veel veidike puuvilja või muud eksootilist vilja kas see rikub kogu selle kaalulangetamise?
Natuke uuendusi ka, alustasin 104.6KG-a
Tänase seisuga 100,4KG ning peeglist kergelt muutusi näha
Acee
MemberArusaadav siis, ei hakka veel käsi nende meisterdamisele külge lööma.
Kuna jõupäevad on 3x nädalas siis jäi silma see kava: http://www.fitness.ee/treeningkavad/56
Probleemiks on ainult see, et see teine päev ( Jalad ; Kõht). Nimelt mul on kõhulihastele mõeldud eraldi harjutused mida ma teen iga õhtu, olgu see trennipäev või mitte. Seega mis ma peaksin asendama kõhulihaste asemel?
Tänan
Acee
MemberKahjuks pole lihtsalt võimalik teha negatiivse kaldega harjutusi kuna puudub selline pink. Ning kas mul on tõesti vaja laskuda juba nii konkreetseks kui olen tegelenud jõusaaliga 2 kuud?
Acee
Member- Päev – Rind ; Triitseps
· Surumine kangiga lamades· Ploki alla surumine triitsepsile· Surumine hantlitega selili· Prantsuse surumine lamades· Trosside ristamine plokksüsteemil· Trosside ristamine althaardes plokksüsteemil- Päev – Selg ; Õlg
· Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil· Alatõmme trenažööril kitsas haare· Tõmme plokil ülalt ette / taha· Surumine kangiga kukla tagant istudes· Keretõste alaseljapingil· Lendamine hantlitega ette seistes· Surumine trenažööril istudes- Päev – Jalg ; Biitseps
· Kükk kangiga, kang turjal· JalapressSeeriad jäävad 3-4 kanti.Ehk on teil soovitada harjutusi jalgadele va. reied, sooviks neilt just rohkem rasva maha saada kui lihast alla teha.Acee
MemberKava mul valmis pole aga täna teen algust ning lähiajal jagan ka teiegagi.
Acee
MemberNo selle koha pealt võib sul õigus olla kuid ükskõik mis kava ma ette võtan siis on kavas sellised harjutused trenažööridel mida minu kodukohas pole, samuti ei ole mul fantaasiat kuidas võiks asendada seda harjutust. Ise küll mõtlesin, et kui teha kava siis jaotada niimodi:
E – Rind + Käsi
N – Selg + Õlg
L – Jalg
veebruar 19, 2012 at 10:37 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #203373Acee
MemberMillal tekib võimalus ka vanemaid osi vaadata?
Acee
MemberAga on siis ehk teil nõuandeid kuidas ma peaksin enda kava jaotama kolmeks, mis lihasgrupid mis päevadel? Kuulsin, et väga hea oleks kui sirutajalihased ühelpäeval ja tõmbaja lihased teisel päeval vms. Kahjuks aga ei tunne väga ära millised on sirutaja-ja tõmbejalihased.
-
AutorPostitused