Acee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acee
MemberJep, eeldad õigesti
Acee
MemberSuurem asi jooksujalats mul küll jooksmise ajal jalas pole jah, ning eks lihas pole ka vast ära harjunud veel (Kuigi ma olen pea poolteist nädalat iga päev jooksnud).
Tänud vastajatele, võtan kasutusele kõik abinõud mis te pakkusite.
Acee
Member///E: Valesse kohta postitasin, kustutada please.
Acee
MemberKas ma saan õigesti aru ja sa räägid http://en.wikipedia.org/wiki/Pectus_excavatum ‘st?
Acee
MemberMa siin proovisin ka eile skorpionid ära aga üks küsimus tekkis. On see normaalne, et jalad lähevad paiste ja silmanägemine kaob?
Oled pimekirja harjutanud, et niiviisi trükid ilma silmanägemiseta?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Acee
MemberSeda saab ainult kuivade soojade ilmadega kasutada vist. Talvel on kang kinni külmunud ja sügisel/kevadel on roostes ja määrib.
Teed meid või ennast lolliks siin foorumis?
Acee
MemberValisin just sellise jazzi-rütmides taustaloo, kuna arvasin, et see meeldib teile kõige rohkem siin.
Puuvilja saate osta Stockmannist, mujalt ei saa meie väikeriigis.
Lahe
Acee
MemberVäga debiilne vaimusünnitus see mitte suve-shake
Acee
Member
Acee
MemberTee lihtsalt trenni ja ära mõtle nendele kordustele ja seeriatele, lihtsalt tee ja söö korralikult, küll ka lihas siis tuleb.
Acee
MemberAlgab taas!
Natukene meenutusi mil olin tegelenud kaalulangetusega 1 kuu:
Ise olen kõige enam näinud arengut jalgades mis on suuremaks läinud ning rohkem esile tulnud.
5 söögikorda päevas, 5x nädalas jõutreeningut, jooksen sisetingimustes, mätas kuivemaks läheb ronin välja.
Pildid panen kõigest mõneks ajaks vaatamiseks üles kuid teema ei jää uuesti ebaaktiivseks, hakkan nädala lõikes kaalu muutumist teieni tooma.
Acee
MemberIse arvan, et sul sellest õla ja jalapäevast ei tule midagi välja. Pole küll mingi ütleja aga pigem on targem teha jalapäeval kõhu, core või siis alaselga
Pikk sa üldse oled? Kui sa oled oletame 170cm pikk ja su kaal on 95kg siis ei ole väga mõtet seda lihast teha, pigem alustada kaalulangetamisest ja siis lihase tegemisele mõtlema hakata.
Acee
Memberbodybuildingut ei treenita.
Acee
MemberToitumisalane info 30G
Energia: 404kj/95kcal
Toiteväärtus
Valgud: 21.66g
Süsivesikud: 1,71g
Rasvad: 0,24g
Aktiivsed koostisosad
Vadakuvalgu kontsentraat: 27,89g
Acee
MemberPildid võtsin hiljuti maha, küll aga on praegusest seisust pilti.
8. Detsembri seisuga
-
AutorPostitused