aca
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aca
MemberAnna andeks kallis teema alustaja, aga see dieet on täielik bullshit!!!!Sa keerad ainult oma tervise tuksi sellise toitumisega ning pärast seda 13 päeva tulevad need kilod nii või naa sulle tagasi ju mõtle loogiliselt. Pärast seda dieeti hakkad sa ju ikka rohkem sööma ja see kaal on tagasi enne kui sa jõuad märgatagi.
Parem telli endale toitumiskava proffidelt ning säästa oma tervist. Millal inimesed küll aru saavad, et sellised dieedid ainult rikuvad tervise ära

Vaatasin selle dieedi toiutumiskava irw
See 13 päeva dieet on minu ühe päeva toit isegi väheks jääb 
Räägi lähemalt, kuidas sellega on võimalik oma tervis tuksi keerata? Ehk siis mis tervisehädad võivad selle 13 päevaga kaasneda? Tervise ära rikkumise all mina mõistan, et selle dieediga hangid sa mingisuguse häda omale kallale eluks ajaks vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (mitte, et ma seda asja pooldaks, aga lihtsalt uurin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )detsember 11, 2009 at 1:00 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241502aca
MemberPolsat Sport peaks seda üle kandma, Poola aja järgi kell 20:40
(siin tv kava : http://polsatsport.pl/program.php?program_id=1 )
Näha saaks seda ntx sealt:
http://www.livep2pstream.com/tv_channels/p/polsat_sport.php
aga ma ei oska seda käima panna, kui keegi oskab siis võiks infi jagada
aca
MemberSelline küsimus, et kui palju maksab muidu üks selline 2kg-ne ketas ja kust seda soetada saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aca
MemberKui 10 kg kaotada siis väheneb ka muude kehaosade mõõdud peale kõhu…
tekib küsimus, et miks sa tahad siis pekiste jalgade ja kätega olla?
Ma arvan, et sinu praeguste mõõtude ja kaalu järgi oleks esmatähtis kaalu langetamine, ükskõik kui palju “lihast” sult mujalt kaob….
MemberHuvitav, kuidas kanda üle antud olukorda valemit F=m x a(jõud võrdub mass korda kiirendus)? 100kg mees, kes surub kangi kiirendusega 1m/sekund ruudus(st. iga sekundiga suureneb kiirus 1m/s võrra) rakendab jõudu 100N. 110kg mees samade tingimuste juures juba 110N jne. Mida raskem mees seda suurem on tema poolt rakendatav jõud sama kiirenduse puhul. Juhul ,kui kiirendus jääb samaks siis tuleb mass ainult kasuks. Eks seda ei saa päris üks-ühele ka võtta aga mingi algpilt peaks olemas olema.Pigem ikka nii, et mida suurem raskus kangil, seda rohkem jõudu on vaja rakendada, et seda ülesse suruda….
inimese mass küll sinna valemisse ei lähe…
MemberSina isiklikult ei saagi sealt osta midagi, sest see firma müüb oma tooteid ainult edasimüüjatele… ehk siis pead selle fitnessi poega ühendust võtma ja siis nad tellivad sulle ära, seal ju kirjas ka, et tooted ainult ettetellimisel vms
Membertäitsa kuum tädi ju
Member5ndal armsam nägu, aga 6ndal pandavam keha… hääl 6ndale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2009 at 5:38 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207320aca
MemberOtt 6
Natalia 4
aca
MemberTere!
Sooviks 3 või 4 päeva kava
Suured tänud!!
aca
MemberNo plate pikkus on sama pikk kui pingi pikkus, plate kõrgus on umbes pool kõrgusest ja visuaalselt ehitaja silma järgi jagaks pingi laiuse 4-ga, et saada plate laiust(ehk umbes 35 cm). Ma arvan, et koduse kammajaa jaoks kärab küll.Mõõtsin joonlauaga ja tegin väikesed arvutused ja sain laiuseks 36 cm… seega nüüd on suurusjärk teada
aca
MemberPole praegu võimalust ühtegi jõusaali minna ja plaanis oli homme midagi kokku visata… aga no, kui ma mingit abi ei saa siis teen tunde järgi
aca
Member9.6%
aca
MemberKuu aega tagasi alustades läks rinnalt kuskil 70kg, nüüd võib-olla on kuskil 5 kilo juurde tulnud, ei taha eriti areneda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Kükki ja jõutõmmet mõlemat ühe korra proovinud, kükkisin 110 kg ja vb jäi natukene varu kah veel ja jõutõmme oli 100kg, arvan, et tõmmet tuleks kindlasti rohkem, kuid tehnika pole selge…
AutorPostitused