abso
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
abso
Membernii selge. näksimiseks siis seega kodujuust, kohupiim, banaan ja muud valgurikkad asjad?
Aga kui teha õhtusööki ja kaasata ka natukene liha, siis mida taldrikult viinerite asemel panna?
abso
Memberhetkel küll ja, ja siis vaikselt lihast peale kasvatama hakata.
abso
Memberno näed, need vastused olid juba mehe moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>abso
Membersaan täiesti aru, aga mu küsimus ongi just toitude suhtes. Mis on sellised tüüpilised kaloririkkad ja rasvased toidud millest peaks eemale hoidma?
abso
Memberno, loodame
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>abso
Memberai, see natukene kehv kuna ma pärnu alles elame 2011 aasta septembrist.
Nüüd kindlasti paljud küsivad, et miks ma praegu juba otsin midagi. Ega ma täpselt ei oskagi öelda aga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pmst tahaks praegusel ajal juba ära valida mida tegema hakata, kas võitluskunstid, jalgpall või lihtsalt jõusaal.abso
Memberaga ons sellel kodulehte v midagi ka ? Et hinda ja asukohta ja asju jne teada saada ?
abso
Memberneid “isehakanud” mma vendi olen ma ennemgi näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kuna hetkel käin suhteliselt väikses maakohas põhikoolis, siis gümnaasiumi kolmeks aastaks pärnu elama. Mõtlesin, et kuna siis juba vanust 16, et ehk siis midagi ikka leiab.
abso
Memberno eks ma üritan intensiivsemalt teha siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ikkagi, sorri, et käin kellegile pinda juba või midagi. Aga meie jõusaalis pole pooli asju mis on seal kavades, justnimelt trenažööre. Olen proovinud teatud harjutusi ära vahetada, aga ei oska ju ise ka nii kombineerida, et iga lihas võrdselt saaks.
abso
MemberKui vanust on meil sõbraga vastavalt 15 ja tema kohekohe 16, siis tihti tasuks käia jõusaalis nii, et keha ei lõhuks omal kuidagi. Tunde järgi jõuaks ise käi 4 korda vabalt kui 5 kord aeroobset teha siis isegi 5 võibolla. Aga aru saanud, et see on liiga palju vist juba. Ja kui kaua oleks mõteks olla korraga jõusaalis ajaliselt ?
abso
Memberno, nt Jalapress pingil. Mul ei ole selliseid trenažööre seal millega seda teha. Sellepärast küsingi teie abi, kuna ma ei saa poole asju sealt kavast teha kuna pole lihtsalt vastavaid vahendeid. Et ehk keegi viitsiks midagi asendada seal kavas ja muuta sedea nii, et mina oma instrumentidega saaks ka seal midagi teha .
-
AutorPostitused