abcde
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
abcde
MemberSooviksin toitumis ja treeningkava. Olen 28 aastane naistudeng. Pikkus on 165 cm ja kaal 68. Olen vererõhuga 2 aastat hädas olnud. Tarvitan regulaarselt vererõhurohtusid. Pikka maad ei kannata jooksta, suda hakkab kloppima, kõrvad lähevad lukku, väsimus tuleb peale. Peale fuusilist tööd võtan kindlasti validooli, sest suda huppaks muidu rinnust välja. Elustiil: vara ules,hilja voodisse.
abcde
MemberMul on vererõhk kõrge, olen alla kolmekümne naistudeng ja vereõhk on enamik aeg 170/110 ümber. Tahaksin sellisest vererõhust lahti saada. Võtan iga päev kõrgvererõhurohtu Ro Renitec 1 tableti. Võib olla peaks rohkem rohtu võtma. Järsku 2 tabletti päevas, mõikab rohkem ning ajab rõhu alla. Oleksin nii õnnelik, kui mul oleks vererõhk 130/80. Pole tükk aega olnud, kõige madalam 140/90, millega arst rahul ei olnud, et see on kõrge võitu minu vanusele. Mida teha?
abcde
MemberMõni aasta tagasi käisin ise koormustesti tegemas ja kui vererõhk oli ülemine näitaja juba üle 180 siis nad katkestasid mu ja ei lubanud enam edasi teha kuna see võis olla ohtlik. Nii ütlesid nemad. Et võib-olla tõesti kõrge vererõhuga ei lasta. Loogiline nagu oleks..Mulle vist küll ei tehta koormustesti, sest mul ilma koormuseta vererõhk üsna kõrge 170 ümber, kui Teil oli vererõhk koormustesti tehes läks üle 180 ja katkestasid, siis mind ei võetagi jutulegi, sest ma võib olla ei talugi mingit koormust, lööb kohe vererõhu lakke.
abcde
MemberTunnen huvi, kas kõrgeverõhuga noorele inimesele tehakse koormustesti, kui vererõhk on 170/110 paremal käel ja vasakul käel on 160/100. Lugesin kuskilt spordiklubi kodulehelt,et ei ole soovitav teha koormustesti, kui vererõhk on kõrgevõitu. Kas niisuguste näitajatega tehakse mulle koormustesti?
abcde
MemberEnnem pole tundnud,et süda klopiks, nüüd viimasel ajal pikemat maad jookstes või käies hakkab kohe süda kloppima. Iga kord peale jooksmist pean võtma kindlasti validooli, sest rinnus süda hüppab. Validool teeb enesetunde paremaks, siis süda ei klopi nii palju. Puhkeolekus ei tunne üldse, et süda klopiks, aga kui jooksta kilomeeter maad, siis kohe tunda, et süda klopib. Tarvitan küll vererõhurohtusid, aga sportimise juures süda klopib nii hirmsasti,et tahab rinnust välja hüpata.
abcde
MemberTere! Olen 28aastane uliõpilane. Sooviksin sugisest käima hakata spodiklubis ja tahaksin teada, milline spordiala sobiks mulle, kui mul on vererõhk väga kõrge 160/100. Suurt koormust ja pikka maad ei kannata jooksta, suda hakkab kohe kloppima, ajab hingeldama ning rinnus suda huppab.
-
AutorPostitused