Aas21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aas21
MemberSuur tänu kõigile , kes vaevusid aitama ja näpunäiteid jagama , sain uue kava sätitud enamvähem ning homsest hakkan jälle pihtu .
Jõudu kõigile ning suuuuured tänud !
Aas21
MemberÄkki on keegi siin meheks ja aitab mõne normaalse nõuetele vastava kava välja sõeluda . Ei julge ennast kuidagi usaldada .
Aas21
MemberEii , ma ei viidanud et jõutõmbes oli 95 2 kuud tagasi ja nüüd 85/50 peal , see käis rinnalt surumise kohta. Jõutõmme on 120 kanti midagist , praegu küll vähem usun .
Pole mitte ühtegi harjutust muideks välja pookinud , vaid lisanud sinna .
Söön nagu loom , sellega ei tohiks probleeme olla .
Võin ka tõmmata vähemaks , kuid ikkagi kahtlen enda kavas . Sooviks vaheldust ning midagi kindlat.
Üingutan piisavalt ma usun , vahel on tunne , et kuku või pikali . Eks ma proovin siis raskusi juurde panna ja 3 päevase trenni peale asja saada , kuid sooviks kasutada kellegi teie kindlat kava , kui keegi heatahtlik soovib jagada .
Igatahes , kui kellegil on jagada , siis oleksin väga tänulik , sest tõesti tahan väga edasi minna ning juurde teha . Ja muideks see 5-6 korda trenni on pigem ajaviide , tunnen end jõusaalis väga koduselt ning väga meeldib seal käia .
Püüan aga teie soovitatud näpunäiteid järgida . Igasugused erinevad kavad on ka teretulnud .
Aas21
MemberHuhuhu .
Panen erinevas järjekorras , kuidas mugavam .
Rind / Triitsepts .
Lamades rinnalt surumine tasapinnalt .. 1×20 50kg , 1×16 55kg 1×12 60kg 1×8 65kg 1x 6 70kg
Lamades rinnalt surumine laiahaardega 4×15 50kg
Kaldpingilt rinnalt surumine 4×12 45kg
Hantlitega lendamine lamades 4×12 10kg
Hantlitega surumine kaldpinnalt 4×12 10kg hantlid
Küljepealt tõmbed ( mingi aparaat , ei oska seletada ) 4×12 , 30 kg vict .
Ristivedu 4×12 20kg
Ettekallutatult ettetõmbed 4×12 15-20 kg
Triitseptsile 3 harjutust ehk keretõsted , hantliga ja siis plokilt tõmbed ette .
Õlg/Selg .
Lõua alla tõmme kitsa haardega 4×12 23kg
Jätan siit hetkel pooleli , ei oska lihtsalt nimetada edasi , kuidas ja mida teen, vabandan .
Aas21
MemberTimo , enne seda trenni , tegingi maksimum raskusega , aga sellega jäi selline tunne , et ma lihtsalt tapan ennast , jõunäitajad seisid nagu lihtsalt kohapeal ning keha enda poole pealt ei tundnud midagi . Võibolla on mu kaval veits valesti koostatud , nagu mainisin , siis olen seda aegajalt reguleerinud , et sooviks näpunäiteid või uut kava , milles kindel olla , olen just viimasel ajal puhates hakanud mõtlema , et äkki on vaja mingit muud kava , mis töötaks või midagi sellist .
Aas21
MemberMm, trenn kestab mingi 2,5-3h . Ehk ma käin pm esmasp-reede ja siis vahel ka pühapäeviti .
Söön korralikult . Kohe pärast trenni süüa ? sellega saan hakkama , jõusaal asub kodust 300 meetri kaugusel .
Aga sellega mul ongi mure , et ei oska nagu seda paika reguleerida oma kava , ma ei tea , võibolla teen mingeid üleliigseid harjutusi, mis ei ole nii tulusad .
Tunnen , et trenn võtab väga läbi , aga nagu käed ja rind on nagu tiptop , mitte ei anna tunda et valutavad või raske oleks , lihtsalt jooksen kotti endaga .
Aas21
MemberVabandan kui valesse alateemasse läks , ..
-
AutorPostitused