AA
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AA
MemberHead ja rasvavabad kotletid saab kui nö kotletitainas ahju panna restile. Rasv tuleb välja ja head kotletid jäävad asemele! Jääb mõtetu praadimine ka ära!
AA
MemberMinumeelest parim aeg on 45 minti saalis. Ja kui vähe rohkem siis mitte palju üle tunni. Lihas tahab ärakoormamist ja puhkust, mitte saalis ajaveetmist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AA
MemberSelg läheb tegijatel ikka väga võimsaks. Muidu tavainimesel suht olematu lihas, vähemalt mul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AA
MemberTartus ka kunagi midagi sellist plaanis? Usun, et huvilisi oleks kõvasti!
AA
MemberSeal spinnis vist küll asi aeroobsest pulsist kohati kaugel?
AA
MemberOleneb mis sarnase trenni eesmärgiks.
Mu isa olevat 16 aastaselt alustanud tööd tartu viljasalves, kus nad teinekord laadisidki 12-16 tundi vaguneid tühjaks ja täis. Viskasid siis 50-100kg koti õlale ja jooksid üle platsi ja siis virna või virnast vagunisse. Ära ei surnud neist keegi ja ületrennist midagi hullu ka ei juhtunud. Esimesed nädalad oli veremaitseline olemine olnud aga hiljems ei jäänud enam ükski koht valusaks ja looma jõud ja energia oli olnud ning ka söögiisu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus, kas läheb jamaks või heaks on kindlasti individuaalne. Seda ka tippsportlaste pealt näha. Ühed elavad koormused üle ja saavad tegijateks, teised surevad või jäävad varakult pensionile.
AA
Memberkickbox peaks hästi aitama rasvasest taljest ja kõhust lahtisaamiselt. kõva rasvapõletus koos kerepöörete ja jalatõstetega ju!
Aga jah, alguses aitab kui lihtsalt vaatad, mida sisse ajad- saiakesed, kommid, küpsised, margariinid, kindlasti ka hapukoor jne – ära jätta ja asi peaks paranema!
AA
MemberEi mõelnud küll miskit paha ja tahtnud kedagi solvata! Ei näe ka põhjust väikest nalja pahaks panna! Paraku on elu sarnaseid mittenaljakaid nalju täis pikitud, kus liialt head treenerid, töö ja klassikaaslased senised kaaslased välja vahetavad!
AA
MemberSa alessandro ikka naisterahvas ise ? Kui ei siis vaata, et sõbrannast ilma ei jää “liiga hea” treeneri tõttu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AA
MemberEhh enamus inimesi mõtlevad mõtet “mida küll teised minust arvavad”. Aga tõsi on see, et need teised ei arva midagi sinust, sest on ametis mõttega “mida küll teised minust arvavad”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas sa paksult riides olles suureks said ? Ehk on tegu kompleksiga sellest ajast kui väike olid. St kandsid kogu aeg pikki riideid, et varjata oma suurust (väiksust) ja nüüd suurena ei julge jätkuvalt riideid maha visata.
See, mis mulle silma on jäänud on küll mõtlemapanev. Nimelt võid näha nö playboysid maikades 35cm-seid biitsepseid välgutamas aga kui kellelgi vähe juba kätt on siis tekib justkui kompleks ja pannaks pikad polod või heal juhul T-särgid selga. Ei tea miks see nii on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AA
MemberTropicus Taavi ja Arto nt
AA
MemberNooremana sai tõesti ka pohmas ja segipeagagi teinekord trenni mindud – see mineku tunne ei ole küll õige tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tunded petavad. Nüüd naudin selget pead ja head enesetunnet!
AA
MemberToitumine paika ja trenni neile piirkondadele rohkem ning kõik saab ok olema!
AA
MemberAeroobne mõjub igal juhul hästi ilmselt. Aga see EKG asi ongi nii ja naa st kui olin kunagi otsi andmas (tunne siis selline) siis EKG oli täiesti ok. Siis imestasin, et mismoodi need küll end tunnevad, kellel EKG ei ole korras. Ekstrasüstolid pidid kõigil inimestel olema, kuid neid enamasti ei panda tähele ja ei tunta. Ma sain ükskord kogemata pihta kui pulssi vaatasin ja lõi ekstrasüstoli, mis see on. Varem lihtsalt arvasin, et vaja korra sügavamalt hingata ja nagu vähe pigistas ka.