A.Sirel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 12, 2012 at 10:40 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #77196
A.Sirel
MemberSattusin hoogu:D Lisan veel ühe näite.
juuni 12, 2012 at 9:29 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #77393A.Sirel
MemberKuidas need herned ja leib kokku sobivad, mürtsuma ei pane?….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt mitte:D Ja need pole mingid tavalised herned vaid kikkerherned:D
juuni 12, 2012 at 9:21 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #77478A.Sirel
MemberLisan siis ka ühe näite oma lõunasöögist:)
Marineeritud tursk
Värske salat koos omega3-6 õliga
Omaküpsetatud leib
Ja minu lemmikud: kikkerherned
+ vitamiinid

juuni 8, 2012 at 3:36 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #81323A.Sirel
MemberSelge, aitäh:)
juuni 8, 2012 at 3:21 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #81370A.Sirel
MemberTere!
Plaan on ikka sügisel lavale tulla ja seetõttu on vaja teha palju ettevalmistusi. Trenn käib täie hooga ja ka toitumiskavaga alustasin ma mõned päevad tagasi.
Kas keegi saaks mulle palun öelda, et millal toimuvad teie ühistreeningud. Tuleksin Tallinnasse, et teiega koos trenni teha ja võibolla saan ka mõned head näpunäited:)
Rõõmuküllast ja trennirohket suve!
Annika
algaja Bikini Fitnessis:D
A.Sirel
MemberOotan väga seda laagrit. Hetkel käin kooli kõrval tööl, et selle jaoks raha teenida:)
aprill 12, 2012 at 6:30 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #141525A.Sirel
MemberTere!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sel pühapäeval on Team Kiivikase kokkusaamine? Oleksin väga õnnelik, kui saaksin poseerimist õppida:)
Päikest!
aprill 10, 2012 at 3:14 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #144304A.Sirel
MemberSuper ilus! Jõud, täpsus, graatsia! Ja see viiuldamise koht oli hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii uhke tunne on, et meie väikest Eestit esindavad sellised tegijad! Palju õnne Ott kulla puhul!
aprill 9, 2012 at 7:39 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #144925A.Sirel
MemberSee võistlus andis mulle väga hea esimese kogemuse:) Suured tänud korraldajatele ja toetajatele!
Kindlasti oli see võistlus mulle ka õppimise koht, eriti grimmi osas. Sain juba häid nõuandeid ja kindlasti olen järgmine kord selles osas targem.
Samuti on see ala üsna subjektiivne ja hinnatakse väga palju erinevaid nüansse. Seega tuleb igast kogemusest midagi õppida, et toimuks iga korraga edasiminek:)
A.Sirel
MemberTänan vastamast!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsisin juba Otilt nõu, minu meelest ka kõige mõistlikum lahendus!
Jah, olen siiamaani jälginud vaid oma treeneri juhendeid. Lihtsalt kindluse mõttes küsisin.
A.Sirel
Memberokei. kusjuures paljud paljud kirjutavad foorumites, et mõjus hästi ja pole tagasitulnud kaalu. kui peale seda dieeti süüa normaalses koguses ja tervislikke asju, siis ei saa ju kaal tõusta?
või lihtsalt võtta mõned nipid sealt, et iga kord enne söömist pool liitrit vett, süüa palju puuvilju, muna ja köögivilju, lisada veel täistera asju. siis peaks ju olema kõik okei
Kas ei oleks mõistlikum/lihtsam alustada kohe normaalse toitumisega?
Ja mitte nipid vaid eesmärgi saavutamiseks on vaja asi kindlalt paika panna:) Vett on muidugi kehal vaja kuid ei maksaks selle kogusega väga peensustesse laskuda. Joo siis kui janu on (ma ei pea silmas ülemääraselt), sest oma keha tuleb kuulata, nii toimib kõik palju paremini. Puuvilju jaa aga ma arvan, et mitte palju, sest tegemist on siiski süsivesikutega ja soov on teil ju kaalu alandada. Muna, jah aga ka muid toiduaineid, mis sisaldavad valku (kohupiim, kanafilee, tuunikala jne). Köögiviljad võiksid teie taldrikul moodustada lõviosa. Täisteratooted on head kuid ka mõõdukalt (n. eelistada võiksid täisterakaerahelbe puder, täisterapasta, täisteraleib jne). Aga kõik ei ole ok, kui mainimata on jäänud rasvad! Eriti taimsed. N: oliiviõli, kõrvitsaseemne õli, seemned, pähklid, avokaado. Ja loomsed: kala, munakollane jne.
A.Sirel
MemberKoogil ja koogil on vahe. Muidugi võib harva nautida midagi magusat, kui ainult osata valmistada seda õigetest komponentidest.
Näiteks (kuigi neid näiteid on tuhandeid alustades jaanikauna pulbrist segatuna kohupiimaga lõpetades ahjuõuntest pähkli-mee täidisega) toon siin välja ühe enda leiutise:
Jõhvika- mandli trühvlid
(nendest kogustustest piisab 25 trühvlile)
200g kooritud mandleid (vala mandlitele keev vesi, jäta 15-30 minutiks likku ja koori)
100g jõhvikaid
2 spl kookosrasva(Kookosõli on hea kasutada kaalulangetamisel, see ei ladestu keha rasvkoesse ning soodustab hoopis rasvade põletamist. Kookosõli annab energiat, kiirendab ainevahetust, tõstab immuunsust ning koguni aitab alandada halva kolesterooli taset. Kõik need kookosõli omadused tulenevad ühest küljest rasvhappe ahela pikkusest ning teisalt lauriinhappe ja kaprüülhappe sisaldusest, millel on antimikroobne, antioksüdantne, seene-ja bakteritevastane mõju).
2 spl mett (võib ka agaavia siirupit)
kookoshelbeid (kaunistuseks)
Tühvlite maitse on hapukasmagus. Värvuselt on nad ilusad jõhvikaroosad.
Magusa isu rahuldamiseks piisab täiesti 1-2 trühvlist. Seega jätkub sellest kogusest pikaks ajaks ja need säilivad külmkapis väga hästi (külmkapis, sest kookosrasv hakkab sulama 25C juures).
A.Sirel
MemberArmas neiu, selle “dieediga” te kaugele ei jõua. Kui tahate kaalu lanegetada (ja loodan, et te soovite seda teha rasva mitte lihaste arvelt), siis pange paika normaalne toitumine ja füüsiline koormus. Ideaalis oleks hea kui teie kaal langeks 0,5 kg nädalas ja mitte rohkem. See mida ma pean silmas normaalse toitumise all, võiksite ise siit fitness foorumist või raamatutest välja uurida, sest infot jagub küllaga, kui ainult tahta. Ei soovita infot hankida sellistest saitidest nagu näiteks naistekas.ee või kirss. nett- suurem osa diietidest ja toitumisest on seal jama.
Alustage näiteks sellest, et arvutate välja oma baasainevahetuse ja selle järgi saate paika panna oma päevase kaloraaži.
märts 5, 2012 at 11:09 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #182330A.Sirel
MemberMina näiteks käin Tallinnas Natalia juures Bikini fitnessi poseerimist õppimas.
märts 4, 2012 at 9:44 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #182539A.Sirel
MemberOli rõõm proffesionaalidelt õppida:)
Tänud Nataliale ja Otile!
-
AutorPostitused