Skip to main content

a.p.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Virumaa NÄDALALEHT… #54672
    a.p.
    Member

kas Kalmus ikka plaanib tippsporti tagasi minna???

in reply to: Hinnad #54627
    a.p.
    Member

Mis hindadega mujal klubides on jõusaal + ujula + kogu aeroobika/spinningu krempel kokku alla 1000 krooni kuus?

äkki seda basseini on ujulaks ikka natuke palju nimetada!? :???:”> aga klubi muidu igati meeldiv ja puhas paik, kange ja hantleid ehk võiks rohkem olla.

in reply to: süda #54438
    a.p.
    Member

Ma kahtlustan, et kõigist su pingutustest ja tervise rikkumistest hoolimata ei õnnestu sul Colemani sarnaseks kunagi saada <_<“> …mõtle parem ümber.

in reply to: Millal? #54407
    a.p.
    Member

<_<“> teeb kadedaks, sest mina siin 15 aastat teen juba igasugu trenni… ja rahul nagu küll ei ole eriti…

in reply to: Soe toit VS. Külm toit #54287
    a.p.
    Member

oma tervise huvides oleks kasulik mikrolaineahju üldse vältida

in reply to: Rühmatreeningu treenerite keelekasutus!? #54286
    a.p.
    Member

kuulge siin ei ole ju jutt mitte viisakusest vaid ainsusest ja mitmusest… mina olen küll teema püstitajaga peaaegu nõus.

in reply to: Kõht #54123
    a.p.
    Member

ilu on vaataja silmades…

in reply to: shake enne magama minekut #53576
    a.p.
    Member

äkki nr1 oleks parem… veega kindlasti

in reply to: minu kodune päevaprogramm #53574
    a.p.
    Member

kui jõusaalis käimine ei ole mingil põhjusel võmalik võib kodus harjutada küll. palju aastaid tagasi tegin mina nii, äkki aitab ka sind:

1.päev (selg ja biits) Lõuatõmme pealthaardes(laialt) 4×10, lõuatõmme kuklataha 3×10, lõuatõmme althaardes(kitsalt) 4×10, küünarvarre kõverdused käsikutega 5X8-12

2.päev (jalad, kõht, alaselg)

kükid lisaraskusega 5×10, rindkeretõsted 4×30, jalatõsted 4×30, rindkeretõsted taha 5×30

3. päev (rind, õlg,triits)kätekõverdused(käte asend lai) 6×30 kätekõverdused (käed kitsamalt rohkem kere all koos) 4×25, lendamine käsikutega küljele 4×10, lendamine käsikutega ette 4×10,küünarvarre sirutused käsikutega 4×8-12 või “tagurpidi kätekõverdused” 4×25

4. päev sama mis teine päev.

tulemused ei olnud sugugi pahad,

jõudu

in reply to: kasv kinni #53526
    a.p.
    Member

F1 sõtjad on ka enamus lühikesed, peaks vist järeldama, et suur kiirus paneb kasvu kinni

in reply to: ab #53537
    a.p.
    Member

ma olen ka proovinud.. väga naljakas asi.. aga lihase treenimiseks see küll ei ole… võimalik, et aitab pisut lihast lõdvestada. Need kes väidavad, et on nädalaga metsikuid tulemusi saavutanud peaksid proovima korra jõusaali minna, ma usun, et seal saavad sel juhul nelja päevaga supervormi.

in reply to: Missugust proteiini soovitate??????? #53514
    a.p.
    Member

minu meelest on siin poes müüdavad asjad täiesti normaalsed ja normaalse hinnaga… samas on olnud õnne ka tõhusamaid kaupu tarbida… seoses uute reeglitega ei tohi neid siin kahjuks nimetada

in reply to: kasv kinni #53503
    a.p.
    Member

no ma ei tea… pikkus sõltub ikka eelkõige geneetilistest eeldustes ja ega seda ise väga reguleerida ei saa.. ja ei ole ka mõistlik, minu arust.

in reply to: Nats jama värk!! #53498
    a.p.
    Member

oma kogemusest võiksin soovitada proteiini batoone… minu arust leevendavad need magusaisu väga tõhusalt… õigemini võtavad üldse ära

in reply to: Aspartaam #53420
    a.p.
    Member

OldMan, mida sa õppisid?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)