a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2014 at 7:54 e.l. in reply to: LELKV 2014: absoluutne võitja on Rückenberg! Videokokkuvõte! #362696
a n d y
MemberHei.
Taaskord rõõm nähe, et tartu suursündmusel niipalju võistlejaid.
Tuttavateplejaad lausa, aga tekkis küsimus kas Heinar Kull on tõesti -70 kg? Tunudb uskumatu.
Edu kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberTsau.
Kuna ilmselgelt mu hetkevorm ei luba 70. kanti sooritust teha, siis lisan täna tehtud 53. korduselise katsetuse.
Ilmselgelt olin püüdlik, et oleks ilus tehnika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 53 kordust…kaks vähem kui eelmine video, kuid vast ausam
MemberTätoveeritud torsovendasid vist igas jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ego on suurem kui biitseps, aga jalad on väiksemad kui Mardo m….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> damn, kui tabav (Y)a n d y
MemberTäna oli seljatrenn
Alguses raskusega lõuatõmme
siis kangitõmme vastu kõhtu
seejärel hantlitõmme
lõpuks jõutõmme
Trenni lõppu tagaõlga. See harjutus võtab korralikult tagaõla läbi. Jõusaalis tahaks seda pingi peal proovida, saaks raskusega allapoole minna.
Homme siis juba kerge jalg. Enne trenni BCAA pärast trenni jogurt
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaks Like’i
Aga mina tunnistan ausalt, et kodune treening endale ei sobi. Kuidagi kõike muud on vaja teha sel ajal. Ning seda suurem respekt on nede vastu, kes seda suudavad. Distsipliin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga edu hr. Kink!a n d y
MemberAsi on vist minus aga mul on täpselt selline tunne, et hetkel Sügiskülv räägib Amööbiga! If u know what i mean
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui Kirsi-mari on päris, siis – sorry
a n d y
MemberIMRE VÄHI 140X5!
a n d y
MemberViisakas mees ja viisakas tulemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitähh Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt mind huvitaks ka Vungi ja Rücki arvamus, kas seekordne katse sobib üldse?
a n d y
MemberHei Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viskan selle päeva jooksul ülesse
MemberNo aga nii oli ju…minu arust peaks kah käed sirgeks lükkama..järgmine kord käed sirgeks iga kordusega, pole kellelgi midagi öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vb peakski reeglitesse kohe kirja panema selle, et poleks probleeme?
Õigus, Vaatasin videot nüüd kaks korda veel üle ja sirgemaks oleks võinud minna. Nagu ma ka ennem mainisin, siis põrandal pikutades tundub jube ilus kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks siis seda minu videot oli vaja, et näha mis vajaka. Niikuinii see mul viimaseks videoks ei jää, seega järgmine video tuleb ülima tehnikaga ja suure kordushulgaga video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan
MemberVideo algust vaadates jääb tunne, et sa ei lükka käsi lõpuni sirgeks!?
Se’s mõttes, et niimoodi ei ole võimalik teha , et ma käe 100% sirgeks lükkan nagu lõpus kui enam ei jõua.
Ootan hr. paju videot
a n d y
MemberHeihei.
Seoses suhteliselt vaikse osavõtuga otsustasin oma video siia postitada, kuna tähtis pole võit vaid osavõtt.
Loodan, et kriitilikud andestavad mõnevõrra rutaka tempo või väiksed seisakud. Kui oled põrandal, siis tundub kõik jube ilus. Videost vaadates, mitte eriti.
Tulemuseks lugesin 55 kordust.
Et kõik tehke aga videosid ja pange ülesse.
Muide kui te pole harjunud maas tegema, siis see tuleb suht kiirelt. Esmaspäeval tegin 20 tk, laupäeval 43 tk, täna 55 tk.
usun, et kahe nädala pärast 100 teha ei ole võimatu ja siis olen tehniliselt ilusam.
a n d y
MemberMa ei näinud reeglites klauslit, et mitu katset võib siia ülesse riputada?
Tegin ühe video täna ära aga, kas on mõte see ülesse panna?
On ikka 3 katset lubatud? Tänane kindlasti pole ,mu lagi!
a n d y
Memberpeaasi, et kolm lehekülge vaidlust ei oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kangiga surumine põrandalt, meestel 50 kg, naistel 20kg. 3 mintsa ja aamen?
Otsustaks täna ära, muidu on ju kellad
MemberNäiteks maas surumine kangiga. Mehed 50kg, naised 20kg
Siin ei saa keegi väga silda ka visata ja suht võrdne kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd võiks triinpod ruttu sellega nõus olla ja jääb mõttetu kemplemine ära.
Paneks aja ka 5 mintsa ?
a n d y
MemberLäheb jälle jubedaks aruteluks.
Mina soovitaks selle kuu asja paika jätta. Ilusasti kaks nädalat aega. Las toimib.
Ja esimesest veebruarist paneks selle rinnaltsurumise 50 kg. lukku. Aeg 5 mintsa…Janar või Renku või Fdvk kohtunikuks ja olemas…
Muidu jäätegi siia vaidlema. Teeks nn. lihtsa asja ära ja siis saab märtsis asja taas keeruliseks lükata!
-
AutorPostitused