a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
a n d y
MemberSai maxe proovitud täna.
Lõuatõmbeid – 35
Dips – 61
Kätekõverdused -70
Kuu aega tagasi oli
Lõuatõmbed – 29
Dips – 60
Kätekõverdused – 60
Lõuatõmmetest video ka!
This is insane mr. Vunk.
Sitaks kahju, et sa Fitness 5. ei jõudnud või tahtnud osaleda. Dips+lõug oleks alavõidud saanud igas linnas.
Kuidas kükiga lood on…150% oma keharaskust suudad kükkida mitu korda?
Kõike paremat A.J
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberAUTASUSTAMISVIDEO
a n d y
MemberTäisprotokoll.
Hei Eleri. Võistlusel loeti Maikal Pikalevil ära 16. lõuatõmmet aga protokollis on 10? Kuhu kadusid 6?
a n d y
MemberPärast tundidepikkust frustreerivat võitlust kokku jooksva filmitöötlusprogrammi ja aeglase internetiga:
siin on reedese (trenni)päeva video teine osa.
Veidi suuremad kummid, nõuanded biitsepsitrenniks ja meie iidoli Jokeri ülistamine.
Kuna pikema video korral jooksis filmitöötlusprogramm kokku, siis tuleb reedest ka kolmas osa…
Superlux video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberHästi vahva video oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes kaameramees on ja ehk oskate öelda, mis kaameraga tehtud?
a n d y
Memberenjoy
MemberTugev sooritus superstaari poolt
MemberUlmeline mees. Käib sul selle vormi tegemine ikka kiirelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teistel meestel on näod kottis ning nutumaik suus karmi dieeditamise peale ning sa tuled ja nii möödaminnes teed paar naerusuist pilti vormist millega kannatab vaat-et kohe lavale minna.

Jah, ulmeline on see mees tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas möödaminnes tegemisest on ikka asi kaugel. See töömaht on ikka suht pöörane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2014 at 3:41 p.l. in reply to: LELKV 2014: absoluutne võitja on Rückenberg! Videokokkuvõte! #363547a n d y
MemberJääme huviga ootama
No küll läheb ikka aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga no, kes kaua kannatab, see kaua elab or smth!a n d y
Membera n d y
MemberEelmise aasta võitja püksid olid täpselt samasugused. Ma ei oska siia pilti lisada
MemberHei Holger.
Ma olen täiesti nõus sinu jutuga. Mis imelik oli, on see, et see härrasmees kes sellel võistlusel ennast täiesti pööraseks pingutas, tema võitis ka oma kategooria. Üks neist vendadest. Mis mind aga segas oli see, kui talle tehti hoiatus et võistleja number …ära pinguta, ole loomulik. Siis mees pingutas minuarust veel rohkem ja nägi välja ei liha ega kala. Aga kuna kutil oli ülikõva vorm, siis pandigi ta ikkagi oma kati võitjaks. Hästi tobe.
Et kaks aastat järjest on jäetud poseerimisoskus ja artistlikus täiesti kõrvale ja vaadatakse ainult kehaehitust.
Sinu puhul oli kõik paigas. Poosid selged, naeratus olemas ja ilmselgelt heas vormis. Danel Schvalbe üldvõitu aimasin ma ette, sest tüüp on ikka suht pöörases vormis.
Igatahes mul sõbranna kõrval kiitis su naeratust ja esimene võistlus oli sul väga hea. Üldarvestuse koht oleks pidand olema teine aga jah, nagu siin sai mainitud – ala ei osata veel hinnata.
Igatahes tuult tiibadesse järgmisel võistlusel ja loodan, et kohtunikud vaatavad veidi rohkem videosid, kuidas liigutakse ja kuidas peab olema
MemberHei
Ega sa ei mäleta, kes eelmine nädal “Maksavorstirubriigis” R2 “Silmad lahti” saates strippar marco loole vastu astus? ja kes võitis?
a n d y
MemberMa saan aru, kui naised selliseid kanda ei julge.. Naljakas, et meestele ei meeldi

Oot-oot
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõnele mehele ikka meeldivad, mina isiklikult arvan, et need on väga seksikad.Keskmine seelikuga ei ole ju üldse nii ülepakutud. Esimene ja kolmas seevastu nõuavad tõesti palju julgust aga kui ikka keha on, siis sobib Ülihästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberAutorPostitused