a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
a n d y
MemberNoh jah, see on jälle see tagant järgi tarkus jms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eks see hetk tekkisid muud huvid jms, et nüüd ikka oma keha muutmise suur soov
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…et siis 12.09.2014 New Beginning?
…ja et nüüd on keha muutmise soov suur? Varem oli keskmine?
Nb: ei noki, lihtsalt uurin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberKõik äärmused on valed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii, et nautige elu !a n d y
MemberRööbaspuud on suunitlusega rinnale? Nagu küünarnukkide asendist paistab?
a n d y
MemberÕhtut!Täna lõppes nädalane tsükkel, kus kasutasin ühesest maxist ~60% raskuseid. Esmaspäevast pühapäevani tegin iga päev kükki 5x8x95kg, surumist 5x8x75kg ja tõmmet 5x8x120kg. Koos sissejuhatavate seeriatega tuli kolme harjutuse peale nädalaseks tonnaažiks üle 100 tonni ja lisaks veel muud väiksemad harjutused. Taastumine on hea ja jõuaks vast isegi rohkem seeriaid/kordusi teha. Nädalavahetus oli töövaba ning eile tegin trenni kohe hommikul ära. Olin kell 9 juba trennis ja hea rahulik oli teha. Hommikuti ja eriti veel nädalavahetustel naljalt kedagi peale administraatori majas ei näegi. Suvel kahjuks varem lahti ei tehta, muidu oleks veel varem läinud. Pärast läksin Saadjärve äärde suve nautima. Kuna päris niisama ei tahtnud vedeleda, siis tegin rööbaspuid 30×10 ja pärast veel aerutasin süstaga paar tundi mööda järve. Täna aga sai aega veedetud Vudila mängumaal. Pole seal varem käinud ja päris tore oli.Kuulmiseni!Kuule vudila. Hakka oma blogi pidama, mis sa arvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilti, juttu…see oleks tore !
Terv
Andreas
a n d y
MemberKrt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loete nagu minu mõtteid kohe. Aga Heikki Mägiga on see häda, et kas ta nn. “personaaltreenerina” tegeleb. Iseenesest võrratu inimene ja treener, võib kirjutada j uurida.Aga Silvar Rückenberg ja Ants Varblane on kindlad valikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kusjuures Varblane on arvatavasti kõige targem mees, keda ma tean
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberNo jäi kogemata a-vahelt ära. Mõte jäi samaks.
a n d y
MemberMa ei tea, kas asi on minu silmanägemises või on see mingi “uus” asi, aga üha enam ja enam näen mehi, kelle jalad on arenenud kordades kiiremini ja suuremaks kui ülakeha. Võtame siit juba nii Metsviire kui ka Uuetalu. Sarge jalg on koguaeg olnud üüratu. Mul ühe sõbra jalg kasvab nagu loom võrreldes ülakehaga. Bon-foorumis noored mehed lasevad 200ga kükke jne jne….
Kükivõistlus on popp…
Kas jalg ongi uus rind-biitseps?
MemberHei
See küsimus võib tunduda rumal…aga kas sellises laagris kuidagi vabamalt ka lõõgastutakse? Et nagu väike õlle või rumm?
Või on ainult 100% sport ja “liigutamine” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tsau
a n d y
MemberKurat, see oli nii nunnu video, et mul isegi kassil meeldis (Y)
Selle peaks Kanal 2-le maha parseldama, täiega professionaalne
MemberHei imemees.
Ära siis seekord maha maga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/andrease-blogi/495/
a n d y
MemberMa kipun kuidagi Brasiilia poole. Kuidagi on selline tunne, et muudkui kobistavad ja kobistavad ja kobistavad lõpuni.
Aga eks ma loodan pigem Argentiina või Hollandi või miks mitte Prnatsusmaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saksamaa on kuidagi nii ilmselge, et see krahh võib tulla juba täna. Go Alzheeria
MemberMinu argument on see, et pole vahet, kas inimene on vahele jäänud või ei ole, pole vahet kas ta parasjagu võistleb või ei võistle, iga dopingujuhtum lammutab omal kombel müüri, seda enam kui tegemist on noortega. Ma pidasin silmas neid selle, kes võistlemisest loobusid ja kes ise tunnistasid, et pole puhtad. Kui ma ei eksi, siis kõik kuulusid/kuuluvad samasse treeningrakukesse, on juuniorid, tunnevad üksteist jms. Seos oleks nagu täitsa olemas. Paari aasta jooksul 3-4 dopinguvenda ühest ja samast klubist – natuke palju.
Teab, mis keerulised seosed seal olla võisid: treenid dopingupoistega koos, endal tuleb vorm jõle raskelt, aga teised kasvavad võimsalt – psühholoogiliselt võib kupli mõnel paigast küll keerata. Ja nii see läheb.
Ma sain väga hästi aru, keda Te mõtlete. Ma lihtsalt tean, et need juhtumid pole omavahel seotud.
Muidugi sealt rakukesest on sirgunud mitukümmend kulturisti ja mis edasi otsustatakse teha on ju iga mehe enda otsus.
Selles mõttes aga on ühel teatud interneti trollil õigus, et kui kõik lehed promovad ÜLISUURI mehemürakaid, kellel naturaalse spordiga mingit pistmist pole, siis võib kiusatus ju tekkida.
Hetkel ei räägi nendest noormeestest, kes on olnud steroididega pahuksis. Lihtsalt kõrvalteemana mainin, et kui iga valgupakikene on Bull Mentula pildiga ja isegi see leht promob võistlusi, kus mehed suuremad kui mäed ja kui kõik ahhetavad Kai Greene’i ja Schwarzu peale, siis mida on oodata. Kõik ei viitsi jääda keskmikuks. Au neile, kes jäävad ausa spordi peale.
Aga seda nn.ajupesu ei tehta ei klubide-ega iniemeste siseselt. Müts maha nende ees, kes seda rasket teed nühivad ilma “kütuseta”
a n d y
Membermuide see point ei olnud mul, et nääe Tallinas tehakse kaa, vaid siiski see, et doping on kõikide linnade probleem.
a n d y
Member3. Millalgi oli juttu Tartu noorkulturistidest, kes astusid dopinguteele. Mu meelest on see juhtum nende teistega seostatav. Tundub, et ühes Tartu seltskonnas on doping ilmne probleem. Kurb, et see on noorimate sportlaste seltskond. Samas on see loogiline ka, sest tegemist on ju alles tattidega, kes alles otsivad oma teed ja võib-olla vajavadki “vanemlikku suunamist”. Ühesõnaga, tööd tuleb Tartu noorte hulgas oi kui palju teha…
tegelt oli teada, et keegi tuletab selle nn “Lõuna-eesti katku” meelde.
aga seda ma ütlen, et need juhtumid ei ole omavahel seostatavad.
…ja siiski ärgem unustagem, et see aasta on tartu1/tallinn1….eelmine aasta tallinn2/tartu0…seega tiba õhust võetud seostatus. tallinnas on ju vahelejääjate protsent suurem…
a n d y
MemberUsun, et häbi tal on. Vaadates seda, millise töö meedia teeb, siis peaks tal maine juba korralikult rikutud olema. Siimule lisaks olen ise ka kuulnud igast jutte muude ainete kohta, aga tulemuses jääb see kuidagi kajastamata.. Aga varem või hiljem võetakse enamus patustajaid ikkagi vahele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marius ei suuda rõõmu varjata, onju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine pool asju juures on see,et kui võistles siis kelle ta oma treeneriks oli märkinud.Kuigi ta ei olnud kindlasti seotud ega teadnud. Ise tunneks treeneri ees küll surmani häbi ,kui sellise jama keeraks.
Jahh. Usun, et KÕIK teavad, et tema treener asjaga seotud ei ole. Kuid huvitav oleks ikkagi Imre poolset kommentaari kuulda!
-
AutorPostitused