a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
a n d y
MemberMa sellest viimasest postitusest ei saanud aru, aga ju siis ei pidanudki. Igatahes tunnen, et see tänane CXWORX workis mu jala ülemist osa. seda võib kutsuda ka tagumikuks, die pohh kui homme valus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberTegelt peaks siis mingeid panuseid ka panema hakkama….mingi aja pärast:) Ma loodan Teid trennis näha, saan siseinfi, palju hetkel max on
MemberPeaaegu nagu minu kava
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ei, tegelt tahtsin öelda, et septembrist detsembrini proovin kahe päeva peale keha laiali jagada. Igasugused mõõdud on võetud, vaatab kuda mõjub vaheldus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tunnistan ausalt sinu ” igakord keha läbi treening” on aidanud kõvasti. Thanks Imre
MemberAnna Jurile ära, ta on ikkagi sinu hea sõber ja kolleeg ning tal on ilus oranz särk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Krt, mul tuleb ka pisar silma
Membereks ma siis olen kah sihukene sohkar, et panen andyle hääle. Mulle särk väga meeldib:)
a n d y
MemberWhey of the tiger! Look like Rocky, be powerful like one too! Whey Plus!!!
a n d y
MemberWhey + -Kubujussist Colemaniks
a n d y
MemberSiin lahmitakse, et kõik on kondised ja pärdikud ja vahivad netis jne..Aga tegelikult on koguaeg olnud, et on osa lapsi, kes jooksevad väljas ja sõidavad rattaga ja siis on teine hunnik, kes istuvadki netis ja räägivad kuidas neilt solid ära varastati. Aga kurat võtku, mul endal algas ka huvi spordi kui sellise vastu alles peale tiinekaaja lõppu ja tuli ka vormima hakata ennast. Kui ikka kekaõps asja huvitavaks ei tee, pole ka lastel mingit isu sinna minna. Mul on meeles kui meie pooletoobine kekaõps 93 aastal meiesugused silgud 20 kraadiga lühikeste pükstega välja jooksma saatis, ise lükkas endale kaks paksu vatijopet selga ja tegi suitsu! Inimene leiab või ei leia teed spordi juurde! Ja mina usun, et paljud lapsed leiavad selle tee. Kümne aasta pärast räägitakse jälle, et “näe nüüd on noorus hukas, meie ajal küll polnud. Kurat-oli ikka küll, koguaeg on midagi häda”. Lapsed olid varem tõprad ja on praegugi, kuigi pean tõdema et seda arvutiasja minu nooruses polnud, sai tõesti trifaad mängitud, mitte netis vahitud. Ja vaadates Planet Spordis ringi-noored kasvavad peale mühinal. Paksud ja koledad on just vanemad!
Aga tegelt mulle meeldis eelmise kommenteerija lause -Samahästi võiks ju möliseda, et tõmmake nahhui oma matemaatika riigieksamite hindamissüsteemiga. Minu laps on loll nagu lauajalg ning talle on vaja lihtsamaid ülesandeid anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Word:)a n d y
Member“Siin on Kadi-laia seljaga” ……siis kui Lõuna-Eestikad olid, siis sa tutvustasid teda, kui kõige laiema seljaga naist ja mul sõber küsis mu käest, et kas see pidi kompliment olema. Ma vastasin, et VIST KÜLL:))))) Tuli meelde seda videot vaadates lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberMulle eriti meeldib see, et poisid käivad samas saalis ja seal asju selgeks räägitud ei saa. Oleks tore kui Paul võtaks Lauril käest kinni ja näitab kuidas ässad kükke teevad ja siis kõik filmivad ja mina plaksutan käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)))a n d y
MemberVäga lõbus lugemine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2012 at 11:27 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #147172a n d y
MemberPean Imret õnnitlema, sai väga ilusasti hakkama kõigega. Mis mulle meeldis oli see, et igakord kui esitati vabakava, siis Imre jälgis uhkusega nn. oma poiste kavasid. Kahju, et ajast veidi üle jooksis ning peaaegu 6 tundi kohal olla väsitas. Hästi lahe oli Athletic Fitnessi osa, polnud sellest varem kuulnud (häbi-häbi). Tekkis endalgi isu osaleda…ehk järgmine aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirjutasin ka artikli alla kommentaari, et 55 x Triitsepsi värgindusel end kätega üles tõsta on kka väga suur saavutus. Margo Kuiv sai sellega hakkama….nice! Samuti oli hea vaadata noori, kes taaskord julgesid esinema minna. Juba on nad kõvemad mehed kui mina! Ja muidugi Siim Savisaar oli tõesti väga heas vormis, poisil on sisu ikka kõvasti (Y). Igatahes jäin rahule, tulen ka järgmine aasta kaasa elama(Y) -
AutorPostitused