a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
a n d y
MemberKarta on, et see ei olnud mitte päts, vaid pasteet(heal juhul)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas keegi täna veel peale minu ja Taneli spordisaali jõudis? 
No..täna oli hirmus trügimine, kui mina jõudsin saali, siis imelaps Maikal tegi säärt ja kui ta lahkus, hakkas ilmuma ilgeid kolle, eesotsas Sandri, Pauli, Kristo ja Taneliga, kaasas palju kauneid naisi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räme lammutamine igatahes, hui znajet kas saal üldse püsti jäi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberTundub, et Väintsi allakäik teeb eesti rahvale sulaselget rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh sind küll:) Asi ei ole Väintsi allakäigus vaid lihtsalt hea vaadata kuidas mehed teevad mehetegusid
a n d y
MemberUhke Väino Katala vaatas ja imestas. Ise veel kiitis, et sõi üheaegselt verivorsti ja proteiinibatooni!
Muide su blogi läks kohe palju paremaks. Selliseid toredaid videosid saalis toimunust tahaks näha veel ja veel…. Good work
a n d y
MemberMul on hea meel, et mustikakrõpsud leidsid kasutuse:) Aga Bondi sõber ma ei ole, aga kui ma olin noor nagamann ja suitsetama hakkasin, siis ma tõmbasin sinist Bondi. Nüüd ei ole kaks aastat seda tapvat mehikest tarbinud. Ent, kui peaks panema järjekorda, siis 1)Daniel Craig.2)Sean Connery.3)George Lazenby. Roger Moore jääb ikka igavesti “Kelmid ja pühakud” tüübiks ja Brosnan oli ikka väga masendav…..
a n d y
MemberEile möllas Kirp Revalis selga teha ja tema kõvematest vägitegudest ka videokokkuvõte….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga lahe video
MemberUskuda võid, aga ole realistlik ka. Riputada endale 100kg külge ja teha lõuatõmbeid?
Ütleme nii, et ma “usun”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Las mõni arvab, et mees teebki sada kilo kettaid rippumas lõuatõmbeid
MemberMees vist eksis harjutuse nimetusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina aga usun sellesse mehesse, ka 100 kg teeks ta 8x ära. Tulevikumees ikkagi
MemberKurat, ei tea! Aga noh ma umbropsu pakun, et Imre nägi jõusaalis hr Rauli ja Väino Katalat kelledest esimene tegi trenni ja teine suhtles oma biitsepsiga
Member21. november 2012
Pean vaikselt plaani lähitulevikus alustada ka jõutreeningutega, aga iga asi omal ajal.
…ma juba ammu ootan, kuna saalis kuuma andma hakkad
MemberSa ütled seda sellepärast, et sul ei ole nii kohevaid juukseid nagu sellel teisel mehel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>absoluutselt
MemberThe look to go for ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..ja selle rohkem täoveeritud jorri stiil on päris talutav
MemberMõned päevad tagasi oli paari tuttavaga Men’s physique teemal jälle arutamist.
Minu seisukoht selles küsimuses on selline:
Teinekord on vaja mõnes küsimuses teha väike tagasikäik selleks, et veel võimsamalt edasi liikuda. Iga asi on millekski hea. Kui meil oleks selline uus ala, siis saaksime tõesti kasvõi randadest või igasuguste teiste spordialade juurest treenitud kehadega noori mehi tuua jõusaalile lähemale. Erinevalt bikini kategooriast ei saa skeptikud kohe kindlasti öelda, et need mehed, kes lavale astuvad, on ainult edevad ja ei tee sporti vms. Pigem näen selle ala puhul potensiaali kus arenenumad mehed saab edasi suunata klassikalisesse kulturismi ja kes teab- äkki ka kunagi kulturismi kui mehed vastavad nõuetele. Selles suhtes peaksime ise ka rohkem pingutama ja toetama. Hea näide on meie maailmameister Oleg, kes leiti Oti poolt tänu telesaatele. Täpselt samasuguseid tulevasi maailmameistreid võib meil vabalt olla ka maadlus-, korvpall-, poks-, sõudmine- ja paljude teiste spordialade esindajate seas!
Siinkohal kasutan osavalt ära meie vana hüüdlauset: “Sa oled see, mida sa sööd!” Lisaks: “Kuidas külvad- nõnda lõikad!”
Oleme ausad- kui viimastel võistlustel ei oleks uusi alasid olnud, siis oleks päris igav olnud.
Absoluutselt nõus. A muide mulle tekkis selline mõte, et bikini ja mp on nagu tänapäeva missi ja misteri valimised, ning seekord on missiks ja misteriks võimalik saada ka treenitud inimesel ja meeste puhul lihasetu ja ainult ilusa näoga ilueedi saaks sutti. Valeri Kirssi pole keegi võistlusi piilumas näinu?
a n d y
MemberViolente või Vägivaldiine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tehke, mis tahate vaga Vägivaldiine on parim pakkumine ever. Mina mõtlesin Vanilla ice’i peale, aga see pole vist ikka pärisnimi (nagu Vägivaldiie). Aga Vanilla Vähk oleks suht armas.
a n d y
MemberUsu mind, viimase 20 aasta jooksul on Eesti lavalaudadelt üle jalutanud väga põnevaid atleete kellest kahjuks ei ole tänaseks päevaks säilinud ühtegi fotot. Endiselt otsin kunagise absoluutse Eesti juuniorite meistri hr Protsenko pilte, kes oli 19 aastaselt võistluskaalus 86 kg ja pikkust oli sellel mehel napilt üle 160 cm. Sellist kolli ei ole ma Eestis ei enne ega pärast rohkem näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no-noh 160 cm/86 kg on ikka aukartust äratav kombinatsioon. Loodan, et leiad. Kindlasti kellegil kuskil peaks miskit olema. Vaadates neid rariteete, mis siin foorumis juba üleval on
MemberTegelikult arusaadav, et oma kaasade füüsilisest vormist ei tea ilmeslt paljud prouad mitte midagi, sest arvuti taga või diivanil limonaadi lüristavat ning telekat vahtivat isast ei saa sellisel kujul proovile panna.
Imre- kas Sinu naine teab mitu kätekõverdust sa suudad kahe minuti jooksul teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) ….ja kuule mulle meeldib ka arvuti ja telekas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused