a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
a n d y
MemberHei. Risustan veel korra sinu blogi ja panen kirja ka oma rööbaspuu tulemused täna. Ilusad sügavad, korraliku tehnikaga. Kaal 94,7 kg, pausid olid 70 sek-90 sek…ja läks 7X-7X- 7X-7X- 7X-7X- 7X-7X- 7X-7X- 7X-7X- 7X-7X- 7X-5X-5X-5X-5X-5X-5X-5X-6X-6X-5X-5X-5X-5X-5X-5X-5X-5X-5X-6X-6X-5X. Kokku 214 kordust, varuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt huvitav tõdeda, et eile lõugasid tunnis 122x, täna rööbaspuud 214x. Olen rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
Member26. veebruar 2013
Ilus hommik! Päeva alustasin kohe spordiga- umbes 30 minutiga tegin 170 lõuatõmmet ja 170 rööbaspuud. Tuleb tunnistada, et jõudu on juurde tulnud ja lõuatõmbeid tegin juba 15 kordust seerias! Nii läheb palju kiiremini ja loodetavasti hakkan peagi 20 kordust seerias tegema kui usinasti harjutan. Oleks ehk jätkanud, aga pean nüüd minema bodypumpi tundi. Pärast lõunat jätkan seal kus pooleli jäi! Kohe SHOCK ja PUMP+ sisse ning trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nonii, nagu plaanisin, siis teen siia Imre blogisse oma esimese kokkuvõtte. Ajendatud Imre hullusest tegin esimese (loodetavasti mitte viimase) lõuatõmmete trenni. Erinevalt Imrest tõmbasin pealthaardega. Hetkekaal 94,5 kg. Suhteliselt nutune seis. Iseenesest olen sihuke max. 18-25 lõuatõmbevend. Tund aega, vahesid ei mõõtnud- tunde järgi ja läks….6x-6x-6x-6x-6x-6x-6x-5x-5x-4x-4x-5x-5x-5x-3x-4x-4x-4x-4x-3x-4x-4x-3x-4x-4x-3x-3x. Kokku 122 lõuatõmmet per 1 hour. Vastukaaluks Imre tegi 170 lõuatõmmet ja 170 rööbaspuud poole tunniga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pole hullu, ehk järgmine kord läheb paremini. Ja see postitus ongi rohkem kõigile neile, kes on pärit planeedilt maa…mitte neile, kes pärit planeedilt Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> etskae, homme proovin rööbaspuud!a n d y
Member21.veebruar 2013
Hr Andreas ei saa täna öösel minu pärast ilmselt magada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Magada saan, aga pilt oli ikka väga võimas..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakka või isegi proovima
Memberhttp://www.facebook.com/pages/Maikali-f%C3%A4nnklubi/156037211102511?ref=ts&fref=ts
kõik liituma, kes mäletab sellist meest nagu Maikal Pikalev, kes sai tuntuks sellega, et tõmbas ennast lodevast 120. kilosest 80. kiloseks kulturistiks ja on võistelnud nii atlethic fitnessis kui ka kulturismivõistlustel. Tshekake feissbuugis fänniklubi üle ja ühinege….
a n d y
Member16.veebruar 2013
Hakkame perega Tallinna poole liikuma ja lööme pealinnas korra majja! :roll:Et spordisõpradel siin igav ei hakkakas, teeme väikese võistluse. Kes tänase päeva jooksul(laupäev, 16.veebruar 2013) teeb kõige vägevama kiidulaulu legendaarsele JOINT+ le, sab endale päeva lõpus auhinnaks megaedevad püksid. Püksid saadeti mulle USA-st, aga oleme ausad- 28 suurus on ikka väga väike. Mõnele noorele mehele oleksid sellised püksid aga nagu rusikas silma auku! Muidugi võite nende pükste nimel Jointi ülistavaid ridasid toksida ka näiteks noorema venna, poja, onupoja jne tarbeks. Kirjutage oma kogemustest Jointiga, oma emotsioonidest, fantaasiatest jne. Tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole veel JOINT+ ise proovinud, aga püksid võtaks ja kingiks õepojale, kes on veel pisike, aga kui suuremaks saab, siis kannaks neid uhkusega. Aga kiidulaul! KUI JOINT+ SOBIB IMRELE, SIIS SOBIB KA SULLE, KUNA IMRELE SOBIB VAID PARIM:P
a n d y
Member15.veebruar 2013
Tänase päeva teises pooles käisin Fitlife spordiklubis fotokaameraga ringi. Tegin oma õpilastest pilte ja paugutasin ka jõusaali rahva keskel nii et välkus. Oma suureks üllatuseks avastasin ühel tublil mehel sellise selja. Selles suhtes, et treenitud kehaga mehi on ennegi nähtud, aga hämmastas mind selle mehe juures just selja keskosa meeletu kuivus. Kas olete varem midagi sellist näinud? Kuidas sellist asja saavutatakse? Müstika.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no seda venda isiklikult tundes tean rääkida ühe räpase saladuse. Kutt lükkab päevas oma 5 kohupiima sisse! …
a n d y
MemberWho Is Mart Paju?
a n d y
MemberMa ei saa aru, mis siin lamedat on. See on täiesti normaalne, et kui inimene on asja kohta lugenud üht, treener aga ütleb teist, siis ta hakkab uurima, milles vastuolu seisneb. Samuti ei ole otseselt halba selles, kui uuritakse kavade kohta. Mingi 50-60 eurot on keskmise inimese jaoks piisavalt suur summa, et parima tulemuse nimel natuke eeltööd teha. Tõsi ta on, niimoodi otse võõralt inimeselt küsida pole siiski ilus.
Ma pole nõus. Kui sa oled nõus välja käima 50-60 eurot (huvitav summa muidugi):S…..siis tuleb usaldada treenerit ehk siis inimest, kes selle kava sulle tegi! Ja niipalju kui mina olen aru saanud, siis nii Kalmuse, Kiivikase ja Vähi meetodid on erinevad, aga ikkagi on mehed Eesti kulturismi 3 suurimat ja tuntumat nime! Seega kui tellid kellegilt toitumis-ja treeningkava siis ära köbise vaid jälgi seda, kui ei sobi ja pooleaasta jooksul pole miskit muutunud, siis lihtalt sulle see metoodika ei sobinud ja kõik. VAIT OLLA JA TEENIDA (kui ise ei viitsi ja ei taha asja uurida)
a n d y
MemberPanin kõik eilsed poseerimispildid facebooki kinnisesse albumisse ja huvilised ka juba kommenteerisid seal võimsalt. Päris hea pildiseeria tuli ja mõned saalipildid panen ka siin üles:
Häbelik hr Lauri varjab ajakirjanike eest oma nägu! Krt mehed, kuulsusega peate harjuma!
Meie noorte grupi pesamuna- 16 aastane Oleg. Oma vanuse kohta väga jäme ja perspektiivikas.
Suur pea veel suurema ja jämedama kaela otsas 
Väikese jutu ja suurte tegude klubi- FITLIFESee oli küll kõva reklaam…aga jahh- FITLIFE -Klubi kust poistest saavad mehed ja meestest loomad
a n d y
MemberMa vaatasin jahh. Kõik on kõvad aga minuarust Sander on ikka väga vihases vormis. See mees peaks igal juhul lavale tulema ja teistele tuule alla tegema ja Taneli vorm ei ole küll terav aga mees on aastaga niimoodi arenenud, et kadedaks teeb, seal oli vist üks biitsepsi pilt tal. What the hell
MemberNii igav on kodus kuidagi. Täna pidi küll vaba päev olema, ent lähen nokitsen midagi ikka natukene jõusaalis. Umbes kell 4
Õnnelik mees, mina kodu täitsa voodihaige :S…mingi hirmus viirus kallal, isegi kohvitassi ei jõua käes hoida, sihuke nõrkus…kolmandat päeva ja palavik :S
a n d y
MemberSaalielust ka natukene :
Paisab , et uue-aasta lubadused on tõesti inimestele uue trennihimu sisse puhunud ja no terve saal ikka igast uut rahvast täis , ei tea kauaks ?
Ja veel….. Kes kurat ei oska lugeda saunaukse peal , et kasutada ei TOHI külma vett leili viskamiseks ? Jälle saun katki … kuradi t***l munad maha võtta või midagi.
Tead, asi pole enam selles vees, kui isegi keegi keevitab leige veega sinna kõhvi, siis ikka juhtub…lihtsalt arvan,et juhtkond võiks selle kerisega miskit ette võtta ja mitte enam parandada, vaid välja vahetada uue ja täiustatuma vastu. Sest see on spordiklubi ning seal saalis käib ka idanaabreid, kes eesti keelt ei oska, isegi üks riisimaalt pärit poiss käib ja hieroglüüfides silti ma seal ei näe…aga ma kordan- see on ikkagi spordiklubi ja igasugu imbetsille satub sinna ikka…kahju aint et õiged mehed oma väljateenitud saunast ülepäeviti ilma jäävad…ja uuest rahvamassist ei tasu rääkidagi. Halb küll öelda, aga loodan et enamus neist valib mõne muu spordiala…
Mina Teie hantlivargast vöösõpra ei näinud…aga ega ta see kutt pole, kes MMA liigutusi teeb seeriate vahel?…
Endal mul olek suht tühi, ei ole tahet ega jõudu. Mingi viiruseräbal küljes, ehk see teeb ka tujutuks. Mõtlesin, et teeks väikse taastusnädala, aga kui juba päev vahele jääb, siis on veel kehvem olla:S. Oma trenniga täna rahule ei jäänud. Kristo soenguga aga küll
MemberLähme bikiinisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on probleeme ilusate juustega (A)
a n d y
MemberOlge head mehed ja hakake vaikselt endast märku andma, kes tahaksid kevadel võistelda 13.aprillil Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel. Samuti andke märku, kes tahavad ka Eesti Karikavõistlustel osaleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ole vunts ja pane ülesse, mis võistlused on:) Athletic Fitness, kulturism, klassikaline kulturism, men’s physique, bikini?
a n d y
MemberMuide päris tore on kui 3 venda korraga siia kirjutavad ja kahe mehe jutt kattus:)
Aga hea tähelepanek…HEAD VANA-AASTA LÕPPU KA MINU POOLT, eriti fitlife’i härgadele aga ka KÕIGILE FITNESS.EE jälgijatele;)
-
AutorPostitused