a n d y
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
a n d y
MemberTreener ütles, et kui see ära jätta siis sööksin nagu tavapäeval ikka 2 klaasi keefiri ja viil sepikut ainuke lisa on trennipäeval 1spl mett või moosi. Ei tea miks see hea peaks olema ?
…ja seda soovitan küsida Kalmuselt endalt. Olles ka ise mingil ajal tema nõuandeid jälginud, siis tean et tema vastab alati kirjadele ja seletab poindi ära _)
a n d y
MemberVäga tubli! Mina seda ei suudaks kahjuks.
Ma mõni aeg tagasi kirjutasin oma blogisse oma suitsumahajätmise loo. Kui igav, siis võid lugeda.
http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/andrease-blogi/105/
reply 119 e.siis kõige alumine postitus 8. lehel
a n d y
MemberRasvapõletuse perioodil alkohol täiesti 0, patustamine 0 (isegi ühte krõpsu, kommi jms ei luba endale) ehk siis piinlik grammide jälgimine 4 kuud järjest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ära ütle, et sina ka ei lase inimesel natukene kõrvale kalduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii äärmuslik ju- ma tõmbaks kohe kuuli kõrvade vahele kui alkot ja kommi neli kuud ei saaks tarbida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
Member07.jaanuar 2014
EVarahommikul Võru poole sõites kohtasin Võnnu lähistel Ilvest…ei mitte seda kikilipsuga. Ausaltöeldes vabas looduses ei ole neid elukaid näinudki ja nüüd siis lebas tee ääres suursuguse tuttkõrva elutu keha- keegi oli talle autoga otsa sõitnud. Elistvere looomapargis on ka ilvesed, aga see loom oli ikka päris aukartustäratavalt suur! Tegin pilti ka sellest õnnetust loomast. Arvestades et hetkel on õues pigem kevad, siis ilmselt paljudel loomadel on ka kõik segamini nagu puder ja kapsad ning autojuhtidel tasub olla ettevaatlik.
Vaene ilves
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jubeilusad loomad!a n d y
MemberVideo tagataustal käib õige kükkide(tehnika) kütmine!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>absoluutselt geniaalne kükikunn
😆
😆a n d y
MemberLoodan, et see tore igakuine ettevõtmine juba eos ära ei sure.
Kükkimisega oli lihtne. 5 mintsa kükid- korras. Iseeenesest ainult üks härra tegi poolkükke, seega suva ju.
Samas kui nüüd ajada mingit muud asja, siis ma arvan et osavõtjate arv jääb kesiseks.
Arvestada tuleks sellega, et oli lihtne kükk ja osalejaid siiski vaid 19 vist.
Järsku teeks veel teise kuu miskit lihtsat ja populiseeriks seda ettevõtmist.
5 minuti jooksul 60. kiloga rinnaltsurumine. Reegel lihtne, tagumik püsti ei tohi tulla, rinda peab puudutama ja väike põrge lubatud.
Rück või fdvk otsustab palju ära loetakse ja ongi aamen. tooks rahavel ligemale…või ma ei tea…
a n d y
MemberVõiks teha nii, et iga osaleja, kes lööb üle nn. hetke parima tulemuse, paneks kohe ka oma soovi uueks katsumuseks. Juhuks kui võidab. Samas saaks ka teised igast häid mõtteid ja siis oleks näiteks 1. veebruar kohe uus asi teada ja saaks kuuma hakata andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a n d y
MemberMõtlesin, et enne tudile minekut uuendaks seisu ära
1. Alex -140 kordust
2. Jooseplaos – 121 kordust (vaieldav, otsuse peaks tegema teemaalgataja)
3. Oskar – 113 kordust (väljaspool arvestust)
4. mr815 – 111 kordust
5. MirkoMiilits – 105 kordust
6. Fdvk – 96 kordust
7. Maikal -95 kordust
8. Markus Männik – 92 kordust (väljaspool arvestust)
9. Millermilx 87 kordust
10. b1rk – 83 kordust
11. Kops – 80 kordust
12. Raimond Kääru – 76 kordust
13. MartinKink – 67 kordust
14. Andri Erik Külaviir – 60 kordust
15. Lexusl – 60 kordust
16. Kirp – 56 kordust (väljaspool arvestust)
17. a n d y – 50 kordust
18. Urtz – 40 kordust
Arvestades soorituse raskust, siis peaaegu kõrvalvaatjana tahaks öelda kõigile, et täiesti pöörane ettevõtmine! Ja võitja on ikka (nagu juba mainiti) ULME!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan huviga uut katsumust .)
HEAD UUT !
A.J
a n d y
MemberSul uue aasta plaanid on kah paika pandud?
Veel athleticut või proovid klassikalist kulturismi, men’s physigue’i?
A. J
a n d y
MemberOn jah jube hea lugemine. Nüüd siis aeg raamatuks!
a n d y
MemberMa vaatasin, et mõned mehed on tabelist puudu ja võtsin endale õiguse tabelit uuendada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Top Mehed –
MirkoMiilits – 105 kordust
mr815 -105 kordust
Oskar – 102 kordust (väljaspool arvestust)
Fdvk – 96 kordust
Markus Männik – 92 kordust (väljaspool arvestust)
Maikal -90 kordust
Millermilx 87 kordust
b1rk – 83 kordust
Kops – 80 kordust
Raimond Kääru – 76 kordust
MartinKink – 67 kordust
Andri Erik Külaviir – 60 kordust
Lexusl – 60 kordust
Kirp – 56 kordust (väljaspool arvestust)
a n d y – 50 kordust
Urtz – 40 kordust
Loodan, et keegi meestest kahe silma vahele ei jäänud…
a n d y
MemberNo sisenen oma videoga ka. Minu esimene selle laadne asi üldse- 50 kordust.
Nb: pirtsakamale vaatajale hoiatus: päris tihti tekivad pausid!
a n d y
MemberTeine sooritus minu poolt!
Tugev (Y)
Peab homme uuesti proovima, et mitte viimaseks jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et sellisel võistlusel viimane olla pole häbiasi.
a n d y
MemberMinu teine katse: 90 kordust.
DJ, operaatori ja kisakoori osa täitis taas suurepärane Andreas Jääger.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib neid videosid teha ja omakorda ka üle vaadata. LIke
Hea töö Maikal, huvitav on vaadata poole peal juba tundub, et on väga raske ja siis tuleb ikka veel samapalju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmine katse, kui 80 kordust tuli, siis oli 30. peal vist see hirmus seis ja siis läks uuesti…. tahtejõud, puhas tahtejõud!
a n d y
MemberTervitus Hr. Vähk
Renku siin soovitas oma ala (loe: FULL BODY) spetsialistilt uurida sinu saladust. Et kuidas sa vastu pead sellele?
Ise olen ka selle aasta algusest kui uuesti saali läksin, teinud FULL BODY trenne kergete raskustega.
Siiani oli enam-vähem aga kui L-karnitiini sisse võtsin siis enam ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pulsi lööb nii üles, et on selline tunne, et süda hüppab seest välja.Saan aru, et detailidesse sa ei lasku aga mingit üldist soovitust ehk?
Või oledki sa üliinmene?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÜLIINIMENE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused