Skip to main content

7540

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pullid pildid netist #301982
    7540
    Member
    in reply to: Minu tuunikalasalat. #298290
    7540
    Member

Ei ole paremat asja, kui pooltoores grillitud tuunikala.

Kust saab palun toorest tuuni? Need poed, mis minu trajektoorile jäävad, erilise kalavalikuga ei hiilga.

in reply to: Pea käib ringi pärast mõnda harjutust. #296555
    7540
    Member

Tagasisideks, et neid nõuandeid töösse pannes probleem päris ära ei kadunud, kuid olukord läks kõvasti paremaks. Tuigerdama enam ei võta aga kergelt tuikab. Ehk on teistelegi abiks, kellel sarnane mure on.

Aitäh.

in reply to: Pullid pildid netist #296303
    7540
    Member

http://englishrussia.com/index.php/2011/04…in-novosibirsk/

Vabandan, kui see siit läbi on käinud.

in reply to: Pea käib ringi pärast mõnda harjutust. #295892
    7540
    Member

Kui kiiresti sa seeriaid teed?

Rapsimisel võib vabalt selline toime olla, eriti kui kombineerida hingamispeetusega.

Proovin iseenda hingamise taktis teha.

Alaselga tehes ilmselt oled mingi aeg pea alaspidi.

Masinavärk on ilmselt jalapress ja jalatrenn on üldse üks vererõhku enim mõjutavaid trenne. Jalapressil suurdes ära pigista käepidemeid nii tugevasti, et verevool takistuks.

Samuti ära üldse ühelgi masinal treenides hinge kinni hoia.

Joo ka piisavalt ja maga piisavalt.

Järgi mõeldes täiega pigistan neid käepidemeid. Hinge kinni ei hoia.

Palju sa kaalud ja vanus?

Usun, et asi võib peituda madalas vererõhus. Endal oli umbes sama jama, aga ei hoidnud hinge kinni ega muud sellist. Treenitusega kipub ära kaduma. Korralikult tuleb tõepoolest süüa.

Mul on aidanud, kui iga trenn jooksen soojenduseks ja natuke enne trenni kohvi joonud.

40 a., 85 kg ja vererõhk on pigem kõrge. Kohvi ei joo üldse kõrge vererõhu pärast ja jooksen soojenduseks viis-kümme minutit.

Kui väga algajaga tegu, siis võib jah treenituse taga ka asi olla. Olen isegi kõik need etapid läbi põdenud.

Sellisel juhul tee kindlasti enne ka piisavalt soojendust. 10 min ratast vms+ soojendusseeriad.

Esimene kuu jõuasaalis sai läbi. Olen rahulolev, sest pole tõsiseid komplikatsioone tekkinud ja on hoopis järjest suurem isu ennast liigutada.

Seda enam, et see pööritus on vähem vingumist ja rohkem liigutamist teemasse.

Aitäh selgitamast.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)