5ander
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
5ander
MemberVaatasin lõpuni. Täiesti enesest mõistetav jutt. Ei midagi uut. Kõike seda on juba loomulik teada.
Õppige parem sellest:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberSöön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea.seee oli väga võimas???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minuarust see on väga karm dieet! grammi ja grammi. ma sõin isu järgi siis ikka mitu taldriku/kausitäit putru tuunikalaga, piima pool pakki või mune siis 10 tervet kui jogurtit siis ikka kilo jne. grammide lugemine, jube nälja dieet tundub, või siis et see on palju??? kui ma nii vähe söön siis ütlen et mul on väga range dieet ja kaal ikka kukub.
sa tangid siis küll ikka mitme mehe eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hommikusöögiga paneb oma 1000 kcal nagu naksti ära jah?! Mis su enda vanus on? Palju kaalt?5ander
MemberEt seda 10-t aastat veel kiirendada peaksid tihedamini käima. Eesmärgid nõuavad pikaajalist tööd, vaeva ja tahet.
5ander
Memberise söön kodujuustu hapukoorega, lisan linaseemneõli. Mõnikord mugin sellele veel päevalilleseemneid peale. Tagatipuks tassike kakaod ja toorsalatit.
5ander
MemberMinul on hommikusöök lemmik söögikord.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Söön 5 munavalget ka 2 kollast(keedetud).Siis puder milles 100g neljaviljahelbeid ja 50g rosinaid,sellele valan peale 100g jogurtit ning kõrvale joon kruusi täia piima.See puder jogurtiga on k****i hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikul kohe üle 100g süsivesikuid ?!
5ander
MemberLiha on üsnagi pikalt seeduv toit- eriti sealiha (5 ja enam tundi olenevalt kogusest). Kergemini seeduvad kala- ja linnulihad.
Mina arvan, et päevast valguvajadust ei tohi ainult lihaga saavutada. Liigne lihatoit ärritab liialt magu. Eelistada võiks piimatooteid ja mune ka.
5ander
MemberMinul läheb nahk kehvaks teraviljarohkete toitude söömisel ja kohvi joomisel. Nagu artikkel ütles, et rohkesti joodi sisaldavad toidud suurendavad rasueritust-
selline on näiteks kamajahu. Kindlasti teatud toidulisandid, minul on selleks varasematel aegadel kreatiin olnud. Samuti mängivad olulist rolli
meeleolud ja näonaha puhtus.
Minul on naha olukorda parandanud köögiviljad-kapsas, porgand,hernes. Kala ja muna söömine. Puuviljad tulevad ka alati kasuks. Kõik sinu kehaga toimub tuleneb sellest mis sa suust sisse ajab. Suu ei ole seinapragu!
Üldiselt võib öelda, et isegi siinsete toitumisspetsialistide soovitused on väga auväärt, ka nendest on abi akne taandumisel, sest need on tervise alustalad.
Aknet põhjustab happeline kehakoostis. Negatiivsed meeleolud tekitavad isegi rohkem hapet, kui happelised toidud ja tugev füüsiline koormus. Kerge füüsiline koormus seevastu just aitab kehal vabaneda jääkainetest ja hapetest.
Tõden, et tõsi on ka see mis qmaster ütles- päike ja merevesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
Membermina tahaks ka täitsa teada, et kas nende toodete tarbimise (mis tavaliselt suurendavad meessuguhormooni eritumist) lõppedes edaspidine normaalne testosterooni tase alaneb või on häiritud?
5ander
Membermul on hommikul kõht väiksem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täpselt sama siin.
ja niipea kui hommikusöök on söödud, siis asi muutub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberEi noh…peeretamine, tegijal ikka juhtub. Tavaline kõrvalnäht
5ander
Membereks uuri ise lähemalt mis lihatööstuse lihad sulle enim huvi pakuvad: http://www.rlk.ee , http://www.woro.ee , http://www.vklt.ee , http://www.tallegg.ee , http://www.lihavyrst.ee .
Mul omal juba kõik järgi uuritud
5ander
Memberseda harjutust külgmistele lihastele kutsutakse “side bend”. Google otsingust leiab selle kohta palju informatsiooni. Ise teen ka neid harjutusi tavaliselt põhilistele kõhulihastele otsa.
5ander
MemberPiim, keefir jne ei ole joogid, mida juua s88gi k6rvale.S88gi k6rvale sobib vesi (6-8 kl p2evas loetakse naiste normiks…).
See maohappe lahustumise ja seedimise aeglustumise jutt on ysna tuttav(iganenud ma ytleks). Kahjuks…nii palju, kui on teadlasi, kipub olema ka arusaamasid. Mulle tundub see aga habemega naljana.
1/3 toiduhulgast peaks olema vesi MIS AITAB SUL SEDA TOITU SEEDIDA.
Mis teeb piima ja keefiri ebasobivaks? Kas nende miinus on seotud nende aeglase seedimisega, mis on tingitud valkude,süsivesikute ja rasvadele kuluvatest erinevatest fermentidest?
5ander
MemberKüsiks veel, et…
Vesi söömise ajal üldiselt aeglustab seedimist, sest maohappe mõju langeb. Piim sisaldab ka üle 85% vett.
…kas pool liitrit piima või keefirit söögikorra ajal mõjuvad ka seedimisele kuidagi aeglustavalt?
5ander
MemberKas nahk pysib puhas ja hea v2rviga? Seedimine on korras? Ebamugavustunnet k6hus on?Vaevalt, et sul aastarigi on vaja 2,6 g/kg kohta. M2ngi selle numbriga…
Näonahk on praegu küll üsna hea korras. Kui välja arvata see, et üldiselt kaldun ma vistrikutele ja ennetan neid hetkel ühe aknevastase salviga.
Tõenäoliselt siis tänu sellele salvile ongi nägu puhas. Aga muidu värv on täitsa okei ja ega keha teistes piirkondadeski nahal midagi viga pole.
Seedimisega on nii, et iga päev korra käin. Mõnikord jääb ka päev vahele. Ebamugavustunnet küll ei tunne.
Nõuandeid?
AutorPostitused