5ander
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
5ander
MemberKuidas mõjutavad kiired ja jõulised liigutused lihasmassi, nagu poksimine? Mõjub see käsivartele samamoodi nagu jooks jalgadele? Ainult et käsivarte puhul põrutad neid vastu poksikotti jõulisemalt, kui jalgadega maapinda millel jooksed.
5ander
MemberJärjekordselt ei väljendu inimese mugavus ja laiskus mitte ainult selles inseneritöös ja tehnoloogia arengus, mis meie elu hõlpsamaks teeb, vaid ka spordis, et saavutada eesmärke kergema vaeva ja lühema tööperioodiga. Eelkõige siis lääneriikides…
5ander
MemberEnda suveplaan on tegeleda trenniga hoolsamini kui kooli ajal, paraku nõuab too raha ja see sunnib tööle. Seega, minu suvi on esimeses jaos töö ja trenn!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealjuures, suvi on oodatuim aastaaeg, kvaliteetaeg mida tuleb kasutada ja seetõttu ei tööta ma tervet suve. Augusti võtan vabaks, et lihtsalt olla, rannas koibi sirutada kui ilm kannatab, nautida seltskondlikuid õhtuid ja üldse koguaeg aktiivselt liikvel olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberMiks see ära keelatud on?
5ander
MemberKuidas meile paistab sinu toitumine? Ei paistagi kuidagi, sest sinu antud ülevaade sellest on ikka väga vilets. Proovi veelkord, seekord detailsemalt, ehk siis osatakse sinu toitumist paremini kommenteerida.
5ander
MemberMis te selle vanusepiirangu kohta kostate?
5ander
MemberSeda ma mõtlesingi, et spetsialistid, kunnid ja adminnid jääksid alles, teised oleksid tavakasutajad. Ja kui siis mõni tavakasutaja oma teadmistega tõesti silma paistab, lüüakse ta kunniks või suisa spetsialistiks. Praegu tuleb uus kasutaja, sisestab oma küsimuse ja enne, kui mõni spetsialist on jõudnud vastata, on rida vastuseid vanadelt tegijatelt, kes seda tegelikult ju üldse ei pruugi olla.Kes neid teiste silmapaistvusi jälgima hakkab? Mis parameetritega siis neid omadusi arvestatakse?
5ander
MemberJaa, kõik räägivad õiget juttu, kui soovitavad sul rohkem süüa. Mina soovitan sellele lisaks veel rohkem magada. MAGA! Siis arened! Sinu uneaeg on praegu 7-8 tundi. Aga pingelised tööpäevad ja nendejärgsed trennid nõuavad pikemat öist taastumisaega.
5ander
MemberPärast tuleb linnugripp ja kes seda kahju kinni jõuab plekkida. Kohe pankrot
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eeeei no, kanadele tuleb ikka elukindustus teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis pole gripiga muret. Saabki peale grippi kohe uued ja värskemad kanad.5ander
MemberKüll seda muna ikka läheb. Kuulge, peaks kamba peale mingi kanala ehitama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
Memberäkki viskad oma msn-i ,rääkiks ligemalt selle kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võimalus ka siinse jutukaga piirduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa üldse aru, rahvas võiks seda ju rohkem kasutada, seal oleks palju lihtsam oma arvamusi jagada ja arutelude üle vestelda. Ma igatahes seal online
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
Memberoled proovinud ka mõnele muule lihasgruppile seda süsteemi?näiteks jõutõmbel äkki?,teha nii kaua kuni enam ei kannata.ja siis mingid teised harjutused seljale .
Jaa, olen ikka. Alaseljale kõigepealt kangiga-tõstan kangi maast üles kuni selg on sirgasendis. Peale seda lähen kohe selle agregaadi peale, mis on poolviltu seinale kinnitatud. Seal saab mõne väiksema ketta kahe käega vastu rinda toetada ja ette kummardusi teha.
Aga peale seda harjutust on selline tunne, et tahaks ruttu kusagile selga toetada
MemberTegid jah madalate raskustega ja pikalt. Ja seni kuni jalgades jõud rauges.
Ei imesta siis et mõnel peale sooritust juba jalad ainuüksi keharaskuse all “murdusid”.
Ise teen enamasti jalapressi peal topeltseeriaid, press on ohutum- esmalt suure raksusega, siis peale sooritust võtan kähku koormusi vähemaks ja teen minimaalse puhkeajaga kohe järgmise seeria otsa. Ja seni kuni jalad juba võbisevad, mõnikord tuleb viimastel kordustel kätega kaasa aidata. Surun kätega põlvedele, et koormus üles saada. Ning peale sooritust on jalad päris läbi, tekib vajadus istuda
MemberMina ei pruugi üksikul kõhulihaste treeningul arugi saada, et lihased korralikult kurnatud said. Kui aga teen järgmisel päeval uuesti, siis on kohe tunda kuidas lööb siukse mõnusa põletava valu sisse. Lihased on harjutuse ajal mahedalt pinges ja verd täis. Vot alles siis saan aru, et näe, ka kõhulihastele sai korralik trenn tehtud.
5ander
Memberon see normaalne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõne jaoks kindlasti. Mina võin küll omal näo punaseks punnitada, aga kunagi ei lähe ma nii kaugele et maomahlu üles hakkab ajama.
-
AutorPostitused