5ander
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
5ander
MemberTäna Lõuna-Osseetia, homme Ida-Virumaa.Aeg näitab, et mu sõnad osutuvad prohvetlikeks
5ander
MemberSuhkur ei ole kindlasti toiduaine kust kiiduväärt süsivesikut hankida. Süsivesikuid hangi teraviljast (pudrud), riisist, kartulist, leivast, puuviljadest jne. Suhkurt või seda sisaldavaid tooteid ainult jah, peale trenni, muudel aegadel hangi neid eelpool nimetatud toitudest.
5ander
MemberAa, ja muide, arvutatud päevase energiavajaduse pead jaotama protsentuaalselt valkude, süsivesikute ja rasvade vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberMuidugi sööd sa vähe, seepärast sa pruugidki väsimust tunda. Või siis sa ei maga ka piisavalt. Peale trenni sööd sa lausa kohutavalt vähe!
Arvuta siinses fitnessi portaalis BAV arvuti abil oma baasainevahetuse põhikäive. Korruta saadud tulemus oma aktiivsus koefitsendiga:
1.2 istuv eluviis
1.4 kergelt aktiivne
1.55 keskmiselt aktiivne
1.7 väga aktiivne
1.9 üliaktiivne
…saad päevase energiahulga kaalu säilitamiseks. Kaalu kogumiseks pead aga saadud tulemust ületama.
Hakka oma päevaseid kaloreid arvestama vastavalt toidukoguste ligikaudsele kaalule ja toitude toitainete sisaldusele. Küll näed, et oled hetkel energiadefitsiidis. Võta midagi ette!
5ander
MemberSöön iga päev ja meeldib. Vähemalt 300g päevas igasuguseid juur- ja aedvilju kokku.
5ander
MemberMinu andmetel pole maapähklites küll alla 10g süsivesikuid 100 grammis. Pigem nagu 16g ikka
5ander
MemberKui lugesin sõnapaari roosa vitamiin,siis ma ausalt öeldes ootasin hoopis teistsugust teemat
Ja millist?
Ma arvan et minu mõte kaldus ka just sinnapoole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberMinu jaoks on need tolad, kes ei pane hantleid ja raskusi tagasi. Kasutavad ja jätavad sinna kuhu juhtub.Tea kas just tolad. Rohkem hoopis lohakad pohhuistid
Membereem…muide, kellegil jõusaalis seeria pooleli on, siis öelge talle: “Ära üle pinguta!”
5ander
MemberKes kasutab jõusaalis ühel treeningul antud järjekordi…
1. õlg & rind
2. säär & jalg
3.biitseps/triitseps & selg
… on kahtlemata nutikas trennitegija
MemberJaaa…see oleks midagi uut, segame peale trenni oma valgupulbrid õllega
MemberMa sõin eile ühe korraga mingi 10 viilu Leiburi täisteraleiba, minul hakkas hiljem kõhust maomahlu üles mulksuma. Tõnenäoliselt oli 10 viilu ühe korraga liiga palju, sest täna hommikul sama leiba kolm viilu süües, ei täheldanud midagi.
5ander
MemberMina ei näe ka põhjust proteiini- ja süsivesikute pulbreid osta. Hoian raha kokku. Pigem valin selle raha eest poest neid toiduaineid kus kõik oma vajalikud toitained kätte saan, kaasaarvatud olulised mineraalained ja vitamiinid. Viimaste osas aga võtan lisasid, kuna treeningute käigus kuluvaid mikrotoitaineid ei suuda ainult toiduga positiivses tasakaalus hoida. Põhjuseks on ebapiisav tulu, mis ei võimdalda pidevalt head toitu soetada. Olen kooliõpilane…
Seega, Livol Multi Total vitamiinid, Mg, Cr, Vitamiin-C, kalaõli. Varem võtsin ka letsitiini, nüüd sai otsa. Ei teagi nüüd, kas peaks veel muretsema?!
5ander
MemberIse eelistan kodujuustu soolasena, kohupiima söön magusalt, näiteks mõne paksema jogurti või hoopis moosiga.
Aga eks maitsed ole erinevad, samas mul tuttav sööb kodujuustu suhkruga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberKiivikas kusagil kirjutas, et äärmiselt raske oleks üritada korraga poksis ja kulturismis hea olla. Poks ikka mingil hetkel paneb suure lihase nahka kui kõvasti treenida. Keemiaga toetades ilmselt vähem. Kui mõnda profipoksijat vaadata, kes näeb välja nagu kulturist.Kui aga natuke kulturismi kõrvale poksi teha (vahel väike kott soojenduseks või kerge sparr), siis ei mõju see kindlasti massile kuidagi halvasti.
Hmm…ega minu arvamused nende kahe spordiala kooskõla kohta polnudki siis väga mööda. Tänud selle teabe eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas kellelgi midagi lisada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused