5ander
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
5ander
Memberkui suur sa siis kirp oled? ehk mõni tõelevastav fotoke?
oktoober 19, 2008 at 7:10 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #1695035ander
MemberJeeei, Argo ruulib täna !
oktoober 19, 2008 at 6:38 p.l. in reply to: Kalorid, rasvad, süsivesikud, valgud ja kiudained toidus #1695005ander
Member1969 sain arvutiga arvestadesNüüd määra oma aktiivsus koefitsent:
1,2-1,3 väga kerge (lamav);
1,4-1,6 kerge (istuv);
1,7-1,8 keskmine (vähene liikuvus);
1,9-2,0 kõrge (kerge füüsiline töö);
2,1-2,2 väga kõrge (raske füüsiline töö).
Edasiseks juba juhendid andsin
oktoober 19, 2008 at 6:30 p.l. in reply to: Kalorid, rasvad, süsivesikud, valgud ja kiudained toidus #1694985ander
MemberArvuta siinse BAV arvutiga välja oma baasainevahetus, selgita välja oma aktiivsus koefitsent, korruta see väärtus BAV väärtusega, liida sellele vähemalt 500 kcal, kasvuks. Saadud tulemus jaota protsendiliselt valkude, süsivesikute ja rasvade vahel. Ntx, valgud 20%, süsivesikud 50% ja rasvad 30%. Kõige selle võid jaotada oma toidukordade arvule.
Ja usu, otsingust on sulle palju abi! Lihtsalt võta nõuks sellega tegeleda
5ander
MemberKüberrünnak jah. Enda reklaamlehel ikka naljalt siukest lollust ei tehta.
5ander
MemberKas kükiga põlved läbi ei lähe. Ma pikka kasvu ka u. 193cmNalja kah!
Meil kõigil on siin kükist põlved läbi
Olgu-olgu, ma ei nori. Koormused vastavad, taastumine ja tehnika!Aa, ja siis veel jalgade sirutused masinal ja jalapress ka peale küki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberMinul tekib päris palju küsimusi koguste kohta? Kui palju hommikul putru, millest puder koosneb? Mis võileibu katab? Millest koosnevad koolis supid/praed? On sul viimased kaks põhitoidukorda alati samasugused, kui ei, millised on erinevad toidukorrad? Väga detailselt tuleb siin asju võtta. Väga raske on siin muidu üldse kuidagi aidata.
5ander
Member
jaa..Mägi on väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nii! Mind üllatas kõige enam see et mu kena klassiõde, kes samuti Agnes Mägi, on käinud samanimelise arsti juures

SA Tartu Ülikooli Kliinikum
Spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Puusepa 1a, Tartu 50406
Tel: 731 9134
5ander
MemberPalju sul neid vastuseid vaja läheb muidu? Et kui hulgim, siis võin näiteks ka meili teel laiali saata ja vastused sinu e-mailile lasta postitada?Anna teada.
Hetkel olen vastuseid saanud 29-lt inimeselt. Eesmärk on mitmekesisema tulemuse jaoks vastuseid vähemalt 100-lt inimeselt koguda. Ja kui vastanuid rohkemaks kujuneb, siis sellest on mulle ainult rõõmu. Sinu ettepanek kõlab mulle tõelise heana
Jah, see on väga kena sinust, et sa sellise idee välja käid, jaa… mulle see meeldiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas saadan oma e-maili aadressi, millele vastuseid ootan, sinu siinsetesse sõnumitesse? 
5ander
MemberSuured tänud kõigile seni vastanuile, teist on mulle suur abi! Veel vastused oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh, aktivist, omapoolse statistika eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberEsimest korda ei lähe. Päris mitmesajandat juba. Lihtsalt hea oleks kui saaks kellegi kindlaga käija. Muidu lähed trenni ja pead mõtlema, kas ma saan teha suurte koormustega või mitte. Ilma, et ma kusagil kangi alla jääks.Aa, no siis muidugi, mõistetav!
5ander
MemberEga sa esimest korda jõusaali lähe?
5ander
MemberSurnud toiduks on nimetatud meditsiinilisi abivahendeid, mis tagavad kehale vajaminevate ainete olemasolu organismis. Sinna peaksid kuuluma vitamiinid, mineraalaineid sisaldavad apteegitooted ja muud lisandid.
5ander
Membershowtek- braincrackin’
5ander
MemberSee liit Läti ja Leeduga ei aitaks meid kuigivõrd, enne 1939. aastat meil oli selline Balti Liit, teadagi kuipalju meil sellest kasu oli.Praegu on meil NATO ja EL, aga need on nõrgad ühendused, dekadentsed.Täpselt nagu Rahvasteliit enne Teist maailmasõda.Ajalugu kordab ennast: Lenin hoiatas komparteid Stalini eest, et seda meest ei tohi võimule lasta, Jeltsin hoiatas Riigiduumat Putini eest, et see mees ei tohi presidendiks saada.Teise maailmasõja ajal ründas Nõukogude Liit Poolat, seejärel Baltimaid ning viimaks Soomet Saksamaa agressiooni varjus.Tänapäeval ründas Venemaa Gruusiat ajal, mil maailm on keskendunud Olümpiamängudele.Putin on uus Stalin.Nõukogude Liidu nominaalne riigipea oli Mihhail Kalinin, tegelik võim oli Stalini käes, tänapäeval on Venemaa nominaalne riigipea Medvedjev, ma vist ei pea mainima kelle käes tegelik võim on.
Peale Teist maailmasõda ütles Winston Churchill, et ainuke mees, kes oleks suutnud Stalinit peatada, lasi end Berliinis 1945. aastal maha.Nõukogude Liit/Venemaa on ohuks kogu Euroopale, USA jaoks on Euroopa nagu noorem ja tihtilugu allumatu noorem vend.Meil ei ole vaja mitte USA juhitud NATO-t, vaid meil on vaja Euroopa Konföderatsiooni.
Aga ma võin ka eksida.
Seega, peab Ameerika oma naftasõju, Venemaa on kinni aga oma võimusõdades…? Jube paha poliitikaga kaks suurriiki meil siin eri mandritel
AutorPostitused