5ander
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2008 at 9:34 e.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173643
5ander
MemberKas finaalsaate otsustavad ka televaatajad?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise küll ei tea, aga minu arust otsustavad viimases saates võitjapaari kohtunikud. Parandage mind kui ma eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberSiin on nüüd 2 võimalust:1)Kas see on kõige idiootsem asi mida ma kunagi kuulnud olen
või
2)See ONGI vananemise loomulik põhjus.
Ma ootaks nüüd mõne targema kinnitust või ümberlükkamist.
Eks me näe ja kuule mis targemad arvavad. Loodan et nad enne sõna sekka ütlemist teaduslikke dokumentaale ja kirjandust uurinud on.
Kohe kindlasti oled sa ka idiootsemaid asju kuulnud.
5ander
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siit ka järeldus: ÄRGE JUMALA PÄRAST HINGAKE JA PÜSITE IGAVESTI NOORED!Mhmh… “Just täpselt!” aga see on sinu järeldus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi meie füüsika õpetaja ütles kah, et “mida vähem, seda parem”. Ei hoia see mind eemal spordist, vaevalt kedagi teistki. Aga see on üks põhjus, mis organismid vananevad, meeldigu see sulle või mitte.
5ander
MemberKusjuures, kuulnud-lugenud, et vananemine on seotud hingamisega. Kõik teavad kui mürgine tegelikult hapnik on. Ega siis ilmaasjata juba rauale õhuhapniku toimel nn. roostet teki. Hapnik ei jäta oma mõju avaldamata ka inimese kopsukoele. Hapnik, kui oksüdeerija, kahjustab kopsukudet, seda lagundades. Sellest tuleneb ka organismi vananemine. Igaüks võib katsetada hapniku kahjulikku mõju, tõustes püsti ja hingates kiiresti järjepidevalt sügavalt sisse ja siis välja. Võite siia kommenteerida mida sellise protseduuri järel tajuma hakkate.
5ander
MemberÄra unista
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ha-ha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mu lootused, lootused. Miks purustasid need? Kas polnud ma sinu ootus, mida tegema pean veel?
MemberEks sa tule järgmine kord peale trenni mul selga pesema, siis näed, kas on või ei ole… ainult vaata, et ise üle ei erutu siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oot-oot, jätame Jokeri välja. Ma tulen ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma pesen kusjuures paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberPeaks vist tegema mingi küsitluse või nii,et kes mu lahendust toetab …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pooldan, igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas tahaks ka Kätu suhtumist Jokeri pakutud ideesse näha. Loodan et see on sinu jaoks tühiasi, eksju? sest, see on vaid hea, teed meeste riietusruumis päeva rõõmsaks kohe
MemberNoortel on huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberMina müün kõige odavamalt. Omal keldris villitud. Väga hea tuli välja, põletab nii et vähe pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5ander
MemberEnamus puuvilju on happelised toidud, organismile on just vaja aluselisi köögivilju, et tasakaalustada organismis aluse-happe tasakaalu.A mina olen just kuulnud et mida happelisem puuvili seda aluselisem on lõppreaktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll on ikka keerulised need maailma asjad, ei tea ise ka mida uskuda
Member12 aastaselt hakkasin pallidega mängima. 14 aastaselt alustasin ratsutamisega. 17 aastaselt võtsin tüdruku… ja nüüd ratsutame koos
MemberVale. Keskmise kangusega kohvi (krt teab, mis see täpselt on) viib 100 ml kohvi kohta 80 ml vedelikku välja. Loomulikult tähendab see, et janu kustutamiseks ei ole eriti efektiivne kohvi juua, ent kohvi portreerida kui mingit monsterlikku kuivatajat pole ka õige.Kohvi kangus sõltub röstimisastmest. Mida tulisemalt ja kauem röstid, seda lahjem on kohv. Pakendite peale on tavaliselt need astmed märgitud.
5ander
MemberVäljast Arnold. Kodumaalt Viljandis Jakobsoni gümnaasiumis õppinud Ott Kiivikas, seni teab õpetajatest Aivar Hommik Otist nii mõndagi rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otile au!
5ander
Memberkohv viib just väljaMhmh, kõigepealt tõmbab sul sees vee kokku, ja siis lased rohkem välja kui see tassike kohvi oli.
5ander
MemberMina tean et kreatiini korral soovitati kohvi joomist piirata, kuna mõlemad seovad kehas vett. Ja siis kohvi ning kakao väga palju ei tohikski erineda, sest ka kakao sisaldab kofeiini ja teobromiini. Aga vot ei tea, kuulaks ka targemate sõnavõtud ära
AutorPostitused