5ander
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
5ander
MemberMul on omal keemia õpetaja rääkinud,et sojavalk sisaldab mingil määral naissuguhormooni. Kui tõsi see on ei tea.
5ander
MemberÜks põhjus võib olla toitumises,teine tehnikas,ülejäänud põhjuseid ei kujuta ette…
5ander
Memberja noh,valgurohke toidu korral peaks veetarbimine suurem olema…
5ander
Memberkohupiimast peaks minu arust pigem kõhukinnisus tulema,kui lahtisus.Kohupiim on valgurohke toit,kohupiimale võiks midagi peale juua,hõlbustab imendumist ja vähendab liigse valgurohke toidu halba mõju neerudele.
5ander
Membersarnane teema on siin olnud tõesti.
keegi veel mainis et söö friikartuleid pikuti,siis tuleb kasvu ka
5ander
MemberMa küll ise suitsetaja pole,aga tean,et suitsetamine vähendab söögiisu. Seevastu kui üritad sellest loobuda,suureneb söögihimu.
Näiteks mul sõbraga,kes suitsetab,oli kord vestlus. Ta ütles,et kui hommikuti tõuseb,siis esmane asi mida ta tahab on üks suits.Peale seda suitsu ei pruugi tal söögiisu mitu tundi olla. Suitsetamine on kui vajadus millegi järgi.Ilma selleta oleks justkui millestki puudus.Suits on suitsetajatele kui söök mittesuitsetajatele,mille järgi tekib himu.
Mina igatahes,igal hommikul kui ärkan,tunnen nälga ja pean hiljemalt poole tunni pärast midagi süüa saama.
5ander
Member15kg
5ander
MemberMa ise ka 15,hetkel kopsupõletikus.Vähemalt kopsupõletikku kahtlustas mu perearst kui täna vastuvõtul käisin.
Jah,tollel eelmisel poisil kes peale kopsupõletikku kohe trenni läks ja võib-olla polnud ta ka veel piisavalt terve,on südamekahjustus terve ülejäänud elu.
Nimelt kopsupõletiku ja üldse mädapõletike korral füüsilist koormust tehes võib ka südamelihas põletikku saada.Tagajärjeks südamekahjustus.
Seda olen ma ka ühes oma bloogi artiklis maininud,mida raamatust lugesin. Vaata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused