54321
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
54321
MemberMina segan neid mõne naturaalse mahlaga.. ja läheb alla küll
54321
MemberEt kõik neid proteiine kohe Lahmima tahavad hakata

… Pole ju vaja veel !ise hakkasin alustades kohe seda “edasijõudnute” laadset kava tegema.. tundus parem ja Siiani pole pidanud kahetsema..
54321
MemberRaske…. aga sihikindel ja eneseTeadlik söök – treening annab häid tulemusi
54321
Member…saab mingisuguse keskmise küll
nt. 16 aastane mees
Soovitatav
2870 kcal
Valgud 72-108 g
Rasvad 80-96 g
Süsivesikud 395-430 g
Vesi 2900 g
54321
Member>>> Soovitaksin kontakteeruda lähima poe vms. piimakaupadega tegeleva äriga <<<
54321
Membersöö õhtuse kohupiima asemel õuna vmspigem rasvata kohupiima… Puuviljad sisaldavad samuti süsivesikuid…aga valku peaagu mitte üldse…
54321
MemberRasvad jagunevad kaheks… Need, mis mulle meeldivad ja need, mis mulle ei meeldi…. Hetkel tegelen nende teistega…
54321
MemberIse veel täitsa noor ja Lähtun ikka põhimõttest, et tegelen tervise spordiga, mitte saavutus spordiga… Seega Ei midagi sellist.. Eile, Täna Ega ka Homme !
54321
MemberSa põletad rohkem kaloreid magades, kui telekat vaadates.
54321
MemberAga kui mul vererõhk on normis, ja soola piirata päevas ja seega peaks siis vererõhk alla minema, on see ka hea?! Tean et kõrge vererõhk pole hea aga madalast vererõhust pole midagi kuulnud.Aga krt tomat ilma soolata nigel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Justkui ei oskaksi teistmoodi süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ei… ega siis sool pole ainuke vererõhu määraja… seda piirates sa tarbis seda tavatoiduga piisavalt ja saad lihsalt Õige koguse…
sobiks võrdlus: et kui mul on maks korras ja ma ei tarbi alkohooli, siis ei lähe ta veel paremaks…
54321
MemberInimese soolavajadus on tegelikult väike – 2,5 – 6 g naatriumkloriidi päevas – 0,5-1 teelusikatäis soola. Selle soolavajaduse katab ka toiduainetes looduslikult sisalduv sool. Soola piiramine toidus avaldab väga tugevalt positiivset mõju vererõhulangusele – vähendades tarbitava soola kogust poole võrra, langeb vererõhk enam kui 5 mmHg.Kuidas küll selgitada seda inimsetele, kel vererõhuga probleema. Nad ainult söövad ja söövad kalleid tablette, et vererõhku alandada…ja ikka kasu pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja küsiks sellist asja, et kuna rasva võib kasutada kuumutamisel ühe korra? siis mäletan vanavanemate juures sulatati rasva, et seda hiljem kasutada… kas See siis juba sisaldab kahjulikke aineid ???
54321
MemberKui oluline see “pärast tagasi alla” on ?
54321
Membervast tuleks asja ikka mõista koos toidu ja kõige muu tarbitavaga…
Aga 1/5ndik vastanustest alla liitri..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuidas see veel võimalik on … njh…ise ikka üle 3…
54321
MemberMa pole sellest asjast veel õieti aru saanud –
On mõeldud… “ma pole sellest asjast veel nagu aru saanudki” – ja pole ju midagi valesti!?