50 A.E.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
50 A.E.
MemberSee teema pealkiri ütles juba kõik tüübi kohta. Mul pole mõtet ennast kaitstagi.Jutt “kuradi ebamugav ja ebameeldiv oli” on ikka puhta debiilsus.
Minumeelest on väga hea vanasõna.
“Ürita sa santi sundida, kui sant ei taha kõndida.”
Kas on mõtet aidata algajat, kes ise ennast aidata ei taha. Enda arust on tüüp veel jõle hero ja tuleb mölisema, kuidas ta jõuab 40 korda lõuga tõmmata ja jäägu teised vait. Alles oli kellelgi probleem vihaga foorumis. A no alati on võimalus juhtkonnal eemaldada sellised viha õhutavad kasutajad. Ju siis ma olen väärt seda.
Ise paistad siin üritavat lausa tippu jõuda debiilsusega. Su kasutajanimi juba viitab sellele. Võibolla ka käitumine aga seda võib rohkem niisama alatuks nimetada. Ma ei tea, kuidas siin foorumis halbade sõnadega on, seega ma ei hakka selgitama, mida su kasutajanimi tegelikult tähendab, kui sa juhuslikult ise ei tea. Või oled sa lihtsalt alaarenenud.
Igatahes, sa võiks minna kükke tegema ja möla ning debiilsusehimu peast välja treenida.
50 A.E.
Member@Vilps, Archangel
Ma ise hankimas reguleeritavaid 27 kiloseid.
Endal vanus 19. Kaal 63kg, pikkus 180cm.
50 A.E.
MemberKolmandaks, miks sa valid hantleid biitsepsi järgi?Biitsepsi harjutuste jaoks jäi raskust väheks ja polnd kuskilt võtta. Ülejäänu jaoks jah piisab praegustest raskustest.
50 A.E.
Memberoh jumalMa usun, et Jumal nõustuks.
50 A.E.
MemberOn mingi meditsiiniline põhjus?Või lihtsalt rumal?
Ma tegin ennem kükke raskusega aga kuradi mõttetu ja ebamugav oli. Teen nüüd eraldi jalgadele harjutusi raskustega. On kohe tunda, kui palju efektiivsem, kui mingid kükid.
50 A.E.
MemberEi vaevu aega raiskama sellistele harjutustele, pigem pressin enne lõuatõmbed treeningkavasse kui biitsepsi tõsted:)Vean kihla, et sa ei tee 40 lõuatõmmet järjest.
See teema on null 0 tähtsusega siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tohhoullu! Mind niisama huvitas. Soovisin teada, et paljuga tavaliselt tehakse. Oli plaanis endale uued hantlid hankida. Soovisin teada, mitme kilosed peaksid umbes olema selle küsitluse järgi, sest Googles ei leidnud normaalset vastust.
Mõne inimese jaoks on elulise tähtsusega:)Esitan teemaalgatajale küsimuse, et paljuga sa kükki teed ?
Ma ei tee kükki.
50 A.E.
MemberHantlitega mõtlesin muidu jah. Ja kõige tavalisemat tõstmist. Veel andmeid juurde oleks ka hea. Kaal, vanus jne.
50 A.E.
MemberSooviks teada, miks, kurat, sellest Hera80st nii palju räägitakse ja seda nii palju soovitatakse? Ise kasutan WHEY3, kas see pole mitte parem? Sain aru, et see on parem ja imendub paremini. Sooviksin teada, et mis selles Hera80s nii erilist on aga?
aprill 11, 2011 at 8:13 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #29680050 A.E.
MemberStatistika järgi on arstidel kõige lühem eluiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Iga asjaga ülepingutamine on kahjulik, ainult taimetoiduga kaugele ei jõua.
Ei tea ühtki taimetoitlasest tipp-sportlast, kui nüüd vastad et ei tahagi tipus olla, siis äkki ei peaks üldse sporti tegema, lõhub lihaseid ja kõõluseid jne, äkki peaks kodus teki all porgandit närima, saab nahale vähemalt veidi tooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks kerge protekajook peale trenni peaks olema lausa kohustuslik.
Sihukese lolli arstijutu peale, mis ma siit lugesin, võin küll kinnitada, et mõnel arstil võib see eluiga päevapealt väga lühikeseks muutuda.
50 A.E.
MemberMass2 võid kasutada nii peale trenni kui ka toidukorra asemel – juhul kui ei ole mahti tavatoitu süüa või kui seda käepärast ei ole. Muidu on ta eelkõige kasulik kasutada peale füüsilist koormust.Selge. Tänan väga, härra Kiivikas.
50 A.E.
MemberOn see kindlasti vajalik? Teeb see kindlasti vahet? Väga vastik oli ikka 4 korda päevas seda viinamarjamahlaga sisse juua.
Lihtsalt tahaks teada, kas see on kindlasti vajalik järgmine kord(kui kunagi jälle hakkan võtma)? Või ei tee see suurt vahet???
50 A.E.
Member2dl on ~6 supilusikatäit. MASS 2 lehel isegi ütleb seda.
50 A.E.
MemberKuidas peaks võtma? Kas siis tõepoolest vahetult peale koormust lihtsalt või mõjuks see paremini, kui võtta ka iga päev nädalas?
Veel, et millal tegelikult päevas oleks hea idee võtta seda? Kas siis ikka peale koormust või oleks parem idee hoopis enne magama minemist?
50 A.E.
MemberEga jah, lihasmass eriti kasuks ei tule kui vastane peksab kõri sul sisse.
50 A.E.
MemberKreatiini soovitatakse võtta vähemalt 15g Dextroga. Kas klaas viinamarjamahla suudab sama teha? Viinamarjamahl suudab üldiselt asendada Dextro?
-
AutorPostitused