4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberPühapäeval tulevad need, kes saavad! See on mitteametlik tund, aga mida varem hakkame koos käima, seda parem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok, pean asja uurima, vb tulen. Aga kolmandal näeme kindlasti !
4Qlimax
MemberKuuldavasti alustas anaboolsete steroidide kasutamist 15selt.
4Qlimax
MemberTere!Täna siis toimusid viimased katsed Tartu noorte ja juuniorite kulturismigruppi. Tase oli üllatavalt kõrge ning füüsilistel katsetel tehti keskmiselt 10 korralikku lõuatõmmet 15 sekundiga, samuti keskmiselt 25 kätekõverdust 20 sekundiga.
Toon välja ka tänaste sisseastujate eesnimed ja vanused:
1. Karl-Paul (17.a)
2. Risto (20 a)
3. Tanel (17 a)
4. Taavi T(18 a)
5. Kristen (17 a)
6. Arno (17 a) NB! Pead rohkem sööma hakkama, et kehakaal pikkusele järgi jõuaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>7. Taavi P(21 a)
8. Karlis (17 a) Tänased kõige nõrgemad tulemused, aga näha oli, et mehel on kõvasti tahtejõudu ning küll jõuad teistele järgi!
9. Sandra(Tore tütarlaps, kes soovib hakata tõsisemalt fitnessiga tegelema. Täna õhtul tuli Fitshopi poodi jutule ja esialgu alustab ilmselt bodypumpiga ning kuu aja pärast liitub jõusaaliga)
Selles suhtes, et kui on veel tütarlapsi, kes soovivad tegeleda fitnessiga, siis andke endast teada ning teie treeningud on eraldi. Võimalusel andke endast märku hiljemalt 4. oktoobriks 2009 minu postkasti: vendv@hot.ee
Kõikidele noorte grupiga liitujatele: Esimese sissjuhatava tunni kulturismist ja fitnessist teeme juba järgmisel pühapäeval, 27 septembril kl 10:15 Eedeni keskuses Fittest spordiklubi jõusaalis. Teeme kerge ülevaate kulturismi ajaloost, samuti näitan ette erinevate lihasgruppide baasharjutused ning vastan teie küsimustele. Kinnitatud tunniplaani järgi alustame treeninguid oktoobri alguses pärast 03.oktoobril toimuvaid Eesti meistrivõistluseid. Võimalusel püüdke kindlasti neid võistluseid vaatama minna!
Jälgige informatsiooni!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, mitte et mul asja vastu suurt huvi ei oleks, aga olude sunnil ma vist ei jõua pühapäeval sellesse sissejuhatavasse tundi, kas see on okei ?
4Qlimax
Memberkui õbluke oled ja trenni teed, küta kehakilogrammi kohta vähemalt 2g valku ööpäevas! Ise arvesta, kas saad tavatoidust kätte selle …mina ei usu hästi, et saad.Ma oma suures maanias kunagi sõin keskmiselt 350 gr valku päevas, kohupiimapakke läks viiekanti päevas, 10 muna iga päev, jogurtit mitu liitrit. Areng oli ülivõimas, palju tuli rasva ka, 92kg oli lõpuks kaal, rasva oli ka palju. Nii, et usu, et saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberPuder pudruks, pudru peal olevad tipud teevad rohkem tööd selle nimel, et tipus püsida, kui ükski Eesti kulturist. Eesti kulturistid teevad ka muidugi väga kõva tööd, aga tipud töötavad hoopis teistel tasemetel.
4Qlimax
MemberLoe artikleid.
4Qlimax
MemberMul on mitu küsimust tekkinud.Esiteks, kui treeningud on juba individuaalsed, kas siis maksavad need ikka 200.- kuus ? Teiseks, Eedenis toimub pildistamine ujumisriietes, kas ujumispüksid peavad olema sellise lõikega nagu võistluspüksid ? Ma küsin selle pärast, et minu ujumispüksid on bokseritega ühe lõikega ja ei tea kas on mõttet osta uued püksid selle pildistamise jaoks. Kolmandaks, kas teil on juba mingit aimu, mis päevadel ja mis kell trennid/kursused toimuvad ?
Vastaks keegi ?
4Qlimax
MemberPeale novembrit läheb treenimine juba individuaalseks ning selleks ajaks peaksid välja kujunenud olema ka noorte meeskonnad, kes saavad juba iseseisvamalt treenida ning vajadusel treeneriga tekkinud küsimusi arutada. See projekt kestab esialgu oktoober-mai ja peaks sobima paljudele koolipoistele. Tavaliselt mai-juuni on paljud saalist eemal seoses koolilõpetamisega, eksamitega jne. Kui kõik läheb nii nagu kavandatud, siis hakkavad sellised projektid toimuma igal aastal ja noored mehed saavad odavalt treenida ning võistelda.Mul on mitu küsimust tekkinud.
Esiteks, kui treeningud on juba individuaalsed, kas siis maksavad need ikka 200.- kuus ? Teiseks, Eedenis toimub pildistamine ujumisriietes, kas ujumispüksid peavad olema sellise lõikega nagu võistluspüksid ? Ma küsin selle pärast, et minu ujumispüksid on bokseritega ühe lõikega ja ei tea kas on mõttet osta uued püksid selle pildistamise jaoks. Kolmandaks, kas teil on juba mingit aimu, mis päevadel ja mis kell trennid/kursused toimuvad ?
4Qlimax
MemberMis peale novembrit juhtub ?
4Qlimax
MemberValgurikast õnne sulle !
4Qlimax
MemberHomme pidavat olema Fittestis koosolek, kus kõik punktid läbi võetakse. Edasine info lubati üles panna koduleheküljele.Ma ei usu, et treeningrühma pääsemiseks peab juba valmis kulturist olema. Oleneb muidugi huviliste hulgast, kas kohti treeningrühmas peab hakkama piirama. Eks ajapikku jäävad rühma ikka need, kellel piisavalt püsivust ja soovi alaga tõsiselt tegeleda.
Et siis mina ka ?
“>4Qlimax
MemberMis kriteeriumide põhjal valitakse konkursi võitjad ? Ega ometi mitte kulturismivõistlustel kasutatavate hindamissüsteemide järgi ?
4Qlimax
MemberKas ma Jointi saan Fitshop Eedenist ka kätte ?Ei oska keegi vastata ???
4Qlimax
MemberKas ma Jointi saan Fitshop Eedenist ka kätte ?