4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
Member
4Qlimax
MemberMillist varustust sa mõtled ? Kindaid, paelu, hamba -, jala – ja kubemekaitsmeid ?
4Qlimax
MemberFoorumi teema oli :”Joomime trenni ajal,kas ja kui palju?” Kas tõesti 60min. kestva jalatreeningu ajal on loogiline juua 3-4 liitrit vett.Noormaalne kogus oleks ju 1liiter tunnis?Kes ütles, et mu jalatreening kestab tund aega ? Loogiline on ju, et kui sa ei anna endast kõike, siis sa ei higista ka, kükki tehes tilgun ma higist nagu saunas. Higi läheb silma, suhu, igale poole, loogish, et mul tekib janu !
4Qlimax
MemberPalju õnne !
4Qlimax
MemberTehes 3-4 kordust seerias, seeriatevaheline puhkepaus 4-5min, tarbid 3L vett trenniga? Treenid vist küll Aafrikas kuskil siis…Treeningi.
4Qlimax
MemberEks see oleneb ikka trenni iseloomust veekulu. Mida aeroobsem – seda rohkem, samas puhtalt jõutrennis ei lähe nahk eriti märjakski..See mingi jõutrenn siis küll pole. Ma ise joon liiter kuni kolm liitrit, olenevalt päevast, jalapäeval läheb kõige rohkem.
4Qlimax
MemberPalju õnne, sinust ja sinu artiklitest on mul väga palju kasu olnud ! Sa ei ole ühekülgne, vaid lähened kõigele mitme nurga alt, see on väga hea ! Veel kord, õnne
4Qlimax
MemberJu siis oli jah minu kord ennast lolliks teha
oktoober 28, 2009 at 5:48 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #2309074Qlimax
MemberKas selline kuumus vormi ei mõjuta ? Muudab kuivemaks ?
4Qlimax
MemberMa arvan et näiteks kui sööd 3x päevast korraliku kvaliteetset toitu , (hommik lõuna õhtu ) ja vahepalana võtad 2x päevas 30g valgupulbrit siis on ju päris normaalne.Ma olen haritum ja söön rohkem kui 3 korda päevas, valgukontsentraatide kohta uurin sellepärast, et saaks vahepeal midagi meelepärasemat süüa, mitte ainult teatud toite. Teiseks vadakuvalk pulbri kujul on odavam kui tarbida kohupiima ja mune vajalikus koguses.
4Qlimax
Memberirw, milleks on vaja nii palju keemiat sisse süüa ja seda 4x päevas, mõttetu keemia koormab neere? aga kvaliteedi suhtes peaks ikkagi parem olema, kuid “keemialihast” pole vaja kellegil.Aga vadakut siis hommiku,peale trenni,kaseiini õhtuti.BCCA on igas valgulisandid sees, oleneb kui palju, pole vaja juurde.Tee endale selgeks mis on “keemia”. Neerude koormamisest – ülisuured kogused valku koormavad neere, selle koguse võid saada ka munast ja kodujuustust.
4Qlimax
MemberYou fool ! If you don`t buy the flavor wave turbo, I will kill you fool !
4Qlimax
MemberLihtsalt 20kg kehamassi saad juurde kõige kiiremini, nii et sööd ainult lõunal ja õhtul, mõlematel kordadel tohutud kogused süsivesikute ja rasvarikkaid toite. Nii toimivad ka sumomaadlejad.
4Qlimax
MemberArvata võib, et mõned anaboolikud aitasid ka mehe kasvu kinni panna.Ei, kogu ta perekond on alla 165cm pikad või siis lühikesed

4Qlimax
Member10 muna päevas nüüd küll üle mõistuse palju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused