4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberTegelikult ma jõuan küll iga päev teha sama kava samade raskustega, aga iga kolme nädala tagant tekib umbes probleeme taastumisega. Mul hetkel 10 harjutust kavas, jalga vähem kui ülakeha – kui tahan asja võrdsustada, siis tuleb sinna neid 15 kindlasti ja seda on liiga palju. Niigi veedan trennipäevadel 2h ja 15 mini jõusaalis.
4Qlimax
MemberAga kas sa ise tunned, et taastud ära järgmiseks trenniks? Ma teen kõiki lihaseid korra nädalas ja kakskorda ma ei suudakski vist teha, sest siis ma lihtsalt ei taastu ära! Palju sa aeroobset teed nende kahe trenni peale, vbl peaksid ka seda rohkem tegema?Täiesti ära ma kindlasti ei taastu, sest näiteks rinnalt surumises on juba 5kg vahe sees, kui esmaspäev jõuan 55kga teha 4x 8-10 siis teisipäeval ainult 50kg.
4Qlimax
MemberKavast on nagu näha, et alakeha sama palju saab trenni kui ülakeha. Aga kui 6 kuud oled treeninud, siis võibollaproovid päris splititud kava järgi. Taastumise mõttes nii kindlasti parem.
Selle kava järgi ma hetkel ei tee, vaid alustaksin siis kui saaksin siit kinnitust, et see õige valik massi kogumiseks.
4Qlimax
MemberJõusaalis käimine, ükskõik kui mitu päeva nädalas lõhub lihaseid, puhates sa taastud ja kasvavad väikesed vahelihased. Sellepärast lihas kasvabki, aga kui iga päev jõusaalis käia ja puhkust ning aeroobset üldse mitte teha, siis sa jääd selliseks nagu sa momendil oled.
“>4Qlimax
MemberRasvad hakkavad põlema peale 30-ndat minutit, et siis 45 minti tempokat jooksu, siis saad võhma kah
“>4Qlimax
MemberArctic Õismäel.
“>4Qlimax
MemberLink ei tööta
“>4Qlimax
MemberKiire ainevahetus ja 6-7 tundi und ainult, paremat ei saagi loota ju.
“>4Qlimax
MemberTreeningkava ja toitumiskava saad tellida siit: http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37&…10a133058042b44
Magama pead iga päev vähemalt 8 tundi, puhkad siis kui tunned, et vajad seda.
Loogiline ju
“>parandasin linki [alessandro]
4Qlimax
MemberAitäh, leidsin probleemile lahenduse.
4Qlimax
MemberKust ma leian selle video ?
4Qlimax
MemberKas see ei aitaks kui seistes tühja kangiga (20 kg) teeks kere pöördeid?
4Qlimax
MemberAga mul ei teki sellist tunnet et vajan puhkust. Trennis käin 4 korda nädalas. Spetsialistid räägivad, et ainult puhates kasvab lihasmass…Mis peaksin tegema?
4Qlimax
MemberEndal sama mure. Peale seda kui tõsiselt sööma hakkasin on kõht kuidagi välja veninud. Rasva% on väike ja kõhulihased ka tugevad. Magu on lihtsalt nii suureks veninud.Väga hästi öeldud, täpselt sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
Memberet nagu järjestikustel päevadel, 3 x järjest sama kava?Esmaspäev, teisipäev, neljapäev, reede on mul trennipäevad.
Ja iga kord see sama kava jah.
-
AutorPostitused