4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2010 at 8:23 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #261798
4Qlimax
Membermis see karika välimus ikka nii väga loeb, tähtis on millistel võistlustel karikas saadakse ikkagi.Täiesti arusaamatu minu jaoks…MIS SUL VIGA ON ? Erkko tegi ju täiesti labast, kõige lihtsakoelisemat nalja mida võimalik on teha ! Ikka mõni ei saa aru.
märts 19, 2010 at 5:04 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #2617614Qlimax
MemberTähelepanu, võistlejad!
Pealtvaatajatel soovitame kohale tulla umbes 14:30 ajal, et huvilised saaksid paremad kohad. 2 esimest rida on reserveeritud ja nendel kohtadel on ka vastav teade. Need kohad on toetajatele ja fotograafidele. Kes tahavad nendest võistlustest korraliku video teha, siis palume oma kaamerate ja statiividega kohale tulla hiljemalt 14:00 ja paneme teid paika.
Need kohad on toetajatele ? Kas see tähendab seda, et võistlejate perele/tuttavatele ?
4Qlimax
MemberHERA80 piparmündi- ja šokolaadimaitseline !
märts 1, 2010 at 8:38 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #2593074Qlimax
MemberNii, vaatame nüüd asja üle.Grimmi pole, võistlejakaart on tasuta, vabakava puudub?
Vabakava on täitsa sees
4Qlimax
MemberImre, võid mind ka lisada. Noored, +80kg, Siim.
veebruar 19, 2010 at 10:32 p.l. in reply to: Kuidas rikkuda ära vorm ja kahjustada tervist ? #2575924Qlimax
MemberUp.
4Qlimax
MemberTänud Risto, see artikkel aitas mindki !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberLahustuvus on nii ja naa, lahustub küll, aga peale jäävad tükid…aga noh, saabki hamba alla midagi
??:”> Maitse ka suht normull, vanilje oma vähemalt. Aminohappeid on selles valgus rohkem kui BCAA kapsliteski ! Nii, et maitse ei peaks üldse huvitama, see on niivõrd kasulik lihtsalt.4Qlimax
MemberKuidas saab plätu kandmist ja palja ülakehaga treenimist võrrelda? Ega mul ei voola plätu vahelt higi. Kust otsast ma teisi plätukandmisega kuidagi mõjutan?Ja see saunavärk on tegelikult õige kah. Need kes tulevad ja viskavad ämbritäie kerisele ja passivad seal oodates naha mahakoorumist pole ka just kõige arukamad. Lexusl ütles õigesti ära: Ühiskasutatavad saunad ei ole selleks, et seal oma vastupidavust demonstreerida.
Mehed, vot niimoodi käiakse saunas !
veebruar 2, 2010 at 6:48 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 2. veebruaril Creapure Citrate 250kaps Olimp ilt #2533084Qlimax
Member150.
4Qlimax
MemberTähelepanu!Esmaspäeval, 01.veebruaril 2010 teeme grupiga uue poseerimise- ja pldistamisemaratoni. Püüan seekord kaasa võtta ka lisavalguse ning parema kaamera. Esmaspäeval oleks tore kui mehed juba iseseisvalt põhiseisud ja põhipoosid võtaksid, e kontrollid, kuidas te olete harjutanud ja mida oleks vaja parandada. Samuti sooviksin homme saada kõikide noortegrupi kaalunumbrid, kes veel ei ole kaalumas käinud. Suurtele poistele võib tulla neljas kategooria +80 kg.
Lisaks kuulame üle teie võistluslood ja samuti küsimused-vastused.
Kohtumiseni homme!

Kurat võtaks, ma ka haigeks jäänud. Kõht on täiesti pahupidi :S Peab ruttu terveks saama, muidu ei saagi asjast asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberSaid Rootsist p*saepideemia ?Ei saanud, Henri teab rääkida, et Eestis praegu kõhuviiruselaine.
4Qlimax
MemberSamas üks vorm kõhulahtisusest on tingitud ka toitainete omastamise häirest.lisalugemist:
tänud.
4Qlimax
MemberMa arvan,et Teile kahele tehakse uus kaalukategooria-“Fat party”Ma kaalusin 95 kaalumisel aga loodan 85 peale tulla vast,eks näis kuidas õnnestub

Sa Risto muidu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju siis kaalus alla läheb võistlusteks valmistudes, kui mu kaal oli 89-90, siis rasvaprotsent oli 13,4. Praegu kaal 87 kanti.4Qlimax
MemberImre, kas noorte alla kuuluvad ka 18 aastased ? Kui nii, siis mina (Siim V) ja Erkko kaalume ka võistluste ajal üsna kindlasti 80+ kilo. Mis kategooria meil siis on ? Ongi 80+ ?
AutorPostitused