4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberVend teadis mulle rääkida, et kreatiinikuuri ajal on alkohol maksale eriti kahjulik.
On see tõsi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberMa kuulan powerit.
4Qlimax
MemberEhk siis rumalatele ja tühja eluga inimestele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi sellist jahm
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberKollast tehakse selleks, et inimestel kellel midagi paremat teha pole, oleks millest rääkida.
4Qlimax
Memberelu24 on minu arvates üks Eesti ajakirjanduse häbiplekke…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa nii arvad?
4Qlimax
MemberNii noorelt nagu see tüüp alustas pole küll õige.
Nüüd on ta juba vanem ja kahetseb seda, sest tal pole kaela
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberKas see kava eeldab ka seda, et ma ei või midagi muud rinnale (hantlite lennutamine) teha samal päeval?
4Qlimax
MemberMa teen seda rinnakava siis 2x nädalas – ülakeha päevadel.
4Qlimax
MemberKas see kava eeldab seda, et ma peaksin käima iga päev jõusaalis ja iga kord rinda tegema (isegi alakeha päeval) ?
4Qlimax
MemberMarek Kalmus – 1. koht
Imre Vähi – 2. koht
Argo Vaible – 3. koht
Ott Kiivikas – 2. koht
4Qlimax
Memberno ise teen kodus trenni koduste vahenditega ja soon palju aga ei midagi ja siis kui loen nende pulbrite kohta siis ei saa midagi pikast jutust l6pus aru ja kui kusin kohalike j6usaalipoistelt et mida siis keegi tarbib siis k6ik r22givad eri juttu.tahaks ise ka alustada millegi tarbimisega sellep2rast kusingi.
tahaks kaalust juurde v6tta.
vabandage mul pole t2pit2hti…
Steroidid unusta kohe ära.
See on ebaseaduslik sit*
4Qlimax
Member4Qlimax
MemberKellegil veel mõtteid ?
4Qlimax
MemberAlguses kannatad, siis kaob valu ära .
Lihas harjub .
4Qlimax
MemberMeie kohalikus jõusaalis on praktiliselt kõik sellised . Tüübid niisama vehivad tühja täiesti suvaliste harjutustega . Jutt on umbes selline: “Ohh, vaata seda harjutust, see on käsikute surumine, see teeb säärt rämedalt. ” Tunnistan, et ise olin ka esimese kuu selline, siis tuli üks vana kala ja ütles mulle, et see on mõttetu tõmblemine . Siis leidsin fitness.ee ja nüüd olen juba päris haritud poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused