4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberMitu seeriat kavatsed neid harjutusi teha?
Spliti parem kaheks see kava.
4Qlimax
MemberKui inimene on paks ja sellega rahul, siis on midagi mäda.
Tuleks ikka midagi ette võtta, ikkagi see on ju nende enda tervis, mitte kellegi muu oma.
4Qlimax
MemberEi usu, ise olen 16 aastane ja iga päev vähemalt korra saab siit foorumist läbi käidud küll, ühtlasi ka ainukesest mida külastan.
4Qlimax
MemberMa ei saa aru mis seal koolilõunas siis nii hullu on. Ma käin maakoolis ja saan korralikult süüa (korralikud portsionid, puuviljad, liha, kohupiim) ja seda tasuta. Jama värk, et ei osata koolis asju korraldada.Igatahes söö koolitoit ära ja muud sööki vaata lisaks. Ise kraban mõnes vahetunnis poest saiakesi või pihve
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen kehatüübilt ektomorf ja võin praktiliselt kõike süüa, koolis teise vahetunni ajal libistame sõpradega burksi ja söögivahetunnil on 2 portsu miinimum, 4 on olenud siiamani maximum
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberDeem, kui järgmine kord lamades surumise võistlused peaks ise kah kohale voolama. -82,5kg kindel 3. koht oleks olnud, arvasin, et nendel võistlustel alla 100kg ikka ei suruta.
4Qlimax
MemberRipu!
4Qlimax
MemberTee massi veel, enne suve kuivata natuke.
4Qlimax
MemberDeem, kus on rahva mõistus?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberNii et 7 kuuga oled jõudnud nii kaugele,et areng ilma lisavalguta on peatunud …võimsalt paned,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kohe kadedaks teeb.
Äkki tood oma mõõdud(pikkus,vanus,kaal,biitsepsi,rinna- vöö- ja reieümbermõõt) ja rekordid(rinnalt surumine,jõutõmme,kükk) kah ära?
Et areng ilma lisavalguta on peatunud?
Kui ta ei saa oma toidust enda 2,5gr valku 1kg kehakaalu kohta ära, siis on ju vaja võtta appi pulber, või mis? Ja üldse ei pea areng peatunud olema, areng võiks olla lihtsalt parem!
Muidugi pooldan ka seda valgusheik pole imejook.
Söö poiss, söö!
4Qlimax
MemberIse teen sumo stiilis ja kui jalalabasid natuke ketaste poole sirutada, siis ei tee põlvedele midagi.
4Qlimax
MemberTere.
Sooviks ka kava. Trenni teen 2+2 süsteemis. Esmaspäev – põhiliselt ülakeha, kaasa arvatud rind. Teisipäev jalg, jõutõmme. Kolmapäev vaba. Neljapäev sama mis esmaspäev, reede sama mis teisipäev.
Aitähh.
4Qlimax
MemberKust sa selle lolli mõtte võtsid, et need lõpused? Saad sa hingata nende kaudu või mis?
Need naharibad tulevad, siis kui toit ei sisalda kõike vajalikku ja ka vigastades seda kohta (etc. botast jalga pannes).
4Qlimax
Member4Qlimax
MemberTere!Sooviks siinpool targemate inimeste mõtteid.Et mul on 10 harjutust ja need tuleks jagada 2 või 3 päeva peale ära.1.Jõutõmme
2.Kükkimine
3.Lõuatõmbed
4.Lamades surumine
5.Seljatõmme
6.Istudes surumine
7.Sirgete jalgadega jõutõmme
8.Sääremarjalihased seistes
9.Kitsa haardega lamades surumine
10.Küünarvarte kõverdused kangiga
Et ma ise ei suuda neid paika panna sest siin päris palju alaselja harjutusi ja igapäev ei saa neid teha,et selg ei taastu ära.Need harjutused võib isegi 4 päeva peale ära jagada.
Soovin et keegi ikka abistaks.
Jään mõistvat suhtumist ootama.
1. Päev.
1.Lamades surumine.
2.Istudes surumine.
3.Lõuatõmbed.
4.Küünarvarte kõverdused kangiga.
5.Kitsa haardega lamades surumine.
6.Seljatõmme.
2.Päev
1.Kükk.
2.Jõutõmme.(2x tavaline) (2x sirgete jalgadega)
3.Sääremarjalihased.
Tõmbega oled üle pingutanud.
4Qlimax
MemberLihast taastub max. 10 päeva, peale seda algab taandareng.
Sina räägid, et mida rohkem jaotatud lihased seda parem…Kui treenin iga päev ühe lihase, siis läheb ühe kava läbimiseks umbes 20 päeva.
See ei ole hea.
AutorPostitused