4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberNeed kommunistid võivad oma maailmavaated sinnasamusesse pista…Samuti Keskerakond, tõmmake ise paralleele.
4Qlimax
MemberHuvitav kas treenimine mingil määral soodustab karvade kasvamist? Tundub nagu viimase aasta jooksul oleks suurenenud karvade kasv selja ja rinna peal.Testo taseme kõrgemaks muutumine muudab küll karvkasvu suuremaks.
4Qlimax
MemberMa olen söömisest sõltusest, kas ma olen ka narkomaan?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Narkosõltuvuses isik on narkomaan…
4Qlimax
MemberSelles suhtes, et kui 14 juunil mingi laulu-ja tantsupidu ära jääb, siis tulge minu sünnipäevale. Mul sellel leinapäeval sünnipäev ja mina küll midagi ära ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeme ära!
4Qlimax
MemberSEDA ASJA EI SAA NIIMOODI ÜLDISTADA!
Mina kes ma tahan minna Airport Jamile, olen “jahu” vastu ja nende ainete kasutajatega ühes seltskonnas ma viibida ei kannata.
Klassivend mul, selline rohkem Rabarocki mees, teeb “jahu” ja teeb “kommi”. Kõige rohkem meeldib talle muidugi oma seltskonnas kuskil üritusel seda teha, nii et need, kes omadega rappa kisuvad ärge tulge siia paukuma kui te midagi ei tea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberSääre painutamine (lamades) – Kas see on kõhuli masinal jala tagaosa?
4Qlimax
MemberÕnne !
Saagu sinust tulevane Mr. Olympia!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberNägin ka just mõni minut tagasi reklaami ning ootan seda osa põnevusega
4Qlimax
MemberTäpselt sama probleem siin. Aga mul on ainult üks sõber kellega ilma joomata suhelda.KARM ELU SUL SIIS!
4Qlimax
MemberNiisiis, olen ma kimbatuses järgmise asjaga: jõusaalis käin nii regulaarselt kui vähegi võimalik ja teen 5 päeva kavajärgi ( peaaegu sama nagu siin harjutustepangas saadaval ). Aeroobse trenni mõtes tahan hakata käima aga kickboksingus nii u. 2 korda nädalas. Kas on mõtekas teha viie päeva kava edasi ainukese vahega, et aega läheb nüüd selle peale 1,5 nädalat? 3 ja 4 päevane kava on kuidagi lahja ja kui sinna lihtsalt seeriaid juurde panna siis läheb liiga pikaks!Kui need kavad sulle lahjaks jäävad “Coleman”, siis intensiivista oma treeninguid!
4Qlimax
MemberSuitsud…Kas nikotiin mitte vererõhku alanda?
4Qlimax
MemberEhk peaks enne steroidide kasutamist endalt väga ausalt küsima, mis selle mõte on?Tahad olla oma klassi tugevaim
? selle saavutamiseks vist ei pea siiski steroide panema, vaid piisab trenni tegemisest!Oma kooli parim
??:”>? – selle saavutamiseks vist ei pea siiski steroide panema, vaid piisab trenni tegemisest!Oma linna parim
? selle saavutamiseks vist ei pea siiski steroide panema, vaid piisab trenni tegemisest!Oma maa parim
? selle saavutamiseks vist ei pea siiski steroide panema, vaid piisab trenni tegemisest! Või kui ei piisa, siis on asi igal juhul jama ja mitte sinu vaid spordiga!Maailma parim
? noh ja siis:) kas viis hooaega sära on väärt 50a varem kasti minemist või 50 a enda ravimist, impotentsust, ainevahetusehäireid jms jama. Isegi kui see on vaid teoreetiline võimalus.Spordi algne mõte oli siiski tervis, mitte selle hävitamine!
Inimesel on parakui vaid üks elu ja ei ole mõtet selle mürgitamisega eksperimenteerida!
Tippsport EI OLE tervisesport.
4Qlimax
MemberPalju õnne ja, et raskused ikka suureneksid!
4Qlimax
MemberArvan, et küsimus oli lihtsalt halvasti sõnastatud, ta mõtles pigem nii, et tahab seljale(k.a. lailihas) rohkem paksust mitte laiust.Kah õige.
4Qlimax
MemberÕlaringid on ka suht hea harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Te inimesed oma liigestele üldse ei mõtle?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused