4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberEi oska öelda protsenti, ei tea enda maksimume, peale pikka pausi, mis tulenes sellest, et teenisin kaitseväes, alustasin 5×5 kavaga.Täna tegin esimese päeva läbi. Protsendid kavatsen hoida võimalikult kõrgel kõikides 3×3 harjutustes ja igal treeningul. Ei tea, kas taastun selle ajaga ära järgmiseks treeninguks, et raskusi lisada või vähemalt iga nädala lõikes juurde lisada. Huvitaks just Kaido arvamus väga.
4Qlimax
MemberTesti sooritatud saamiseks on vaja 190 punkti. Soovitan sul rõhuda jooksu peale, jooks on see kust tulevad kõige kergema vaevaga punktid.
4Qlimax
MemberValgu ülemanustamine kasvatab ikka juurde küll.BCAA hakkab söögile lisatuna selle mõju võimendama alles vanuses üle 35.
Üks naturaalne võte on veel hapnikupuudus

Hakka regulaarselt suitsetama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberPalju õnne Ott !
4Qlimax
MemberIse olen seekord pealtvaatajate hulgas, aga ootan ka juba võistlust. Arvan, et pealtvaatajate hulgas olemine harib veelgi, kuidas poseerida ja milline vabakava tulevikus võisteldes endale koostada.
4Qlimax
MemberKassivideo on küll elunaljakas
MemberImre, ootan Su esmamuljeid uutest tulijatest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberPeab üritama end nendel kellaaegadel kohale vedada ja uutele konkurentide silm peale visata : )Nii nagu Siimul, on ka minul esmaspäev viimane eksam – peale seda saame jälle korralikult Fittestis paugutada : )
LAKSUD HAKKAVAD KÄIMA !
4Qlimax
MemberVaatan, et teemat pole ammu uuendatud.Nimelt on moodustamisel uus noorterühm. Vaevalt see saladuses hoidmiseks oli mõeldud, seega…
Sisseastumiskatsed toimuvad:
1. juuni kell 16.00 Fittesti spordiklubis
7. juuni kell 15.00 Fittesti Spordiklubis
Kätekõverdused ja lõuatõmbed 1 minuti jooksul, vestlus.
Kuumakse suvel 300.-
Tere Kristjan.
Tean, et pole päris pikalt Fittesti jõudnud, treeninud olen kohalikus saalis. Esmaspäev viimane eksam, siis hakkan treenima taas Fittestis, tekkis ka selline küsimus, et kas esimese noortegrupi kuumaks ka nüüd 300 EEK ?
4Qlimax
MemberKas kettaid tuleb vahetama taas Tartumaa F1 team ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide, Siim olen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberHuvitav, mis inimese kõhus toimub, peale 50 muna kiiret neelamist. Arvatavasti keedetud kujul ta poleks jõudnud isegi pooli neist ära süüa. Ei tea, kui seedima vaikselt hakkab, kas ajab sama teed pidi üles tagasi ka (?)
aprill 22, 2010 at 5:00 p.l. in reply to: LÕUNA-EESTI KULTURISTID TAHAVAD NÄHA VÕISTLUSVIDEOT ! #2465024Qlimax
MemberKui pead silmas toda megasuurt videot, mille Tarose sõber(?) üles filmis, siis selle peaks ilmselt väiksemaks tegema ja vastavatele instantsidele toimetama.Mina videoteemat väga ei jaga, aga võiks eeldada, et kui härra oskab videot üles võtta, siis oskab ta seda ka väiksemaks töödelda?
Olekski vaja see mõnele mõistlikule videokandjale panna, siis võin selle kasvõi ise Fitness.ee videotiimi kätte toimetada.
Oligi jutt, et videomaterjalid kogutakse kokku ja siis tehakse üks mõnus video sellest, ei viitsiks ju ise ka eriti vaadata 2 tundi tuima poseerimist olles ise samadel võistlustel võistelnud
MemberTäna peaks “Ringvaate” saates ETV üles astuma vastne Eesti abs. karikavõitja Taavi Koovit. Saade on eetris kella 19 -20.00 ni.Nii ei paista olevat küll. Olen hoolega saadet jälginud ja pettumuseks avastasin ETV kodukalt, et Koovitit täna seal ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2010 at 7:48 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #2641814Qlimax
MemberSa kiirustad ! Tee rahulikumalt.
märts 20, 2010 at 5:21 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #2618794Qlimax
MemberSee noor jalgpallur või?See noor jalgpallur oli mu hea sõber ka
AutorPostitused