4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberKes lippu ei leia, siis see on videos viiendal sekundil, vasakul serval.
4Qlimax
MemberRohkem abi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
Memberjah, aga sina?“Seejärel tee puhkepäev ja treeni ära ka oma teised kehaosad.”
teised tal ilmselt puuduvad
Kui sa asjast valesti aru said, siis ole parem vait. Treenides rinda 3 päeva järjest, jääb mul paljugi aega ka teiste lihasgruppide arendamiseks, kui lisada kahele rinnapäevale kokku 2-3 väiksemat lihasgruppi ja anda rinnale peale sellist shokki 5-6 päeva puhkust jääb mul aega ka nendel päevadel teiste lihasgruppide treenimiseks.
4Qlimax
MemberKas keegi asjaga rohkem kursis olev inimene võiks mulle anda siia lihaste jaotuse või näidiskava…Soov on eelisarendada rinda treenides 3 päeva järjest seda lihasgruppi. Võiksite ka aidata puhkepäevadega, et kui palju neid vaja on ja kuidas need jaotada. Nädalavahetustel ma trenni teha ei saa, 3-4x korda nädalas oleks võimalik.
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberÕnne ka minu poolt, ma varem ei teadnudki, et mul vägilasega samal päeval sünnipäev
4Qlimax
MemberOn ikka.Kitsas haare mõjutab enam rinnalihase rinnakule kinnituvat osa, väga lai haare rinnalihaste välimist osa.
Kui palju enam?
4Qlimax
MemberMina käisin samasuguse probleemiga spordiarsti juures, mulle öeldi nii, et tavaliselt õlad valutavad ületreeningust.
4Qlimax
MemberKui teed ettekallutusi, jälgi sooritust!!!
Minul polnud üks trenn kedagi kes jälgiks kuidas teen, siis keerasin enda selja pe*se
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõutõmmet tahaks hullu pööra teha, aga isegi kükiga ja jalapressiga selg tuikab.4Qlimax
MemberTeine, viies, üheksas, kümnes, kolmeteistkümnes, üheksateistkümnes, kahekümneteine, kahekümnekolmas, kahekümneviies kehtivad kõik minu puhul
4Qlimax
MemberMa ütleks kogu selle jama peale, et las Marek teeb mis tahab – see ei ole teie asi arutada ju. Ükskõik kas ta paneb steroide või paneb “noori kukkesid” paika.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberJassi seemneleib!
4Qlimax
MemberEesti keele selgeks saamine on praegu selline kriitiline probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mind ise huvitab kõige rohkem see, et miks inimesed oma tavapärases elus kirjutavad täiesti normaalselt, eriti koolinoored-kirjutatakse kirjandeid, arutlusi jne. Aga kohe kui minnakse kuhugi foorumisse või laiemalt suhtluskanalitesse, siis kaovad ära kohe kõik reeglid, mis kehtivad “tavamaailmas”. Eriti ärritab selline asjaolu, siis kui tahetakse nõu teistelt saada, mis loomulikult eeldab seda, et teine inimene peab seda “üllitist” lugema.
Edit: Jälgi matti toitumissoovitusi ning võta tööriistade alt kava ning peaksid arengut nägema. Kuigi ma ei kujuta ette, mida sa seal jõusaalis 3 kuud tegid.
Nõustun täielikult. Mina ei hakkagi tavaliselt vastama sellistele teemadele, kus autor pole isegi vaevaks võtnud ennast korralikult väljendada.
4Qlimax
MemberAga kui nüüd Eestit vaadata, siis oleks ju Liisa Otsus hea valik või mis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberPole vaja vabandada, varsti näeme:)Palju teil seal üldse rahvast on?
4Qlimax
MemberJrx, saite endale vast ühe uue liikme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused