4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 2, 2008 at 9:18 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #170831
4Qlimax
MemberHea elu peal.
4Qlimax
MemberJah. Sõbrad ka osad panevad.
4Qlimax
MemberPikkus 188cm
Kaal 87kg
Vanus 17a
4Qlimax
MemberOman aktsiaid. Soovin et ei omaks. Und veel ei sega, aga valus aadri laskmine käib küll.Sa võid oma aktsiad mulle anda
4Qlimax
MemberSeda nii või naa, aga eks igaüks ei saa irooniast aru kah
4Qlimax
MemberKaunitar

4Qlimax
MemberVene miilits kasiinos laineid löömas.
4Qlimax
MemberMa võin seda öelda, et Tartus käiks kõvasti rohkem inimesi, aga paljud loobuvad juba baaskursustest, sest Falco võitlushall on selline peldik, pesemisvõimalused on nullilähedased (kui pool tundi ootad, siis saad ennast pesta), koristaja võiks seal ka olla, garderoobis ja dushi all käin mina ainult plätudega.
4Qlimax
MemberÜkskõik mida teised arvavad, aga 15. Rosemary Jennings on täielik mõrd.
Esimese koha (Iris Kyle) nägu ei taheta üldse näidata, see võib olla väga tülgastav ja nooremad foorumilugejad ei saa öösel magada. 
Enamus fitnessitüdrukutest on küll ilusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2008 at 7:37 e.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #1672244Qlimax
MemberKuradi kahju Cutlerist, ta oleks ikka pidanud võitma.
4Qlimax
MemberIse olen ma suur “no pain no gain” treeningpõhimõtte pooldaja, suuresti sellepärast, et minu treeningspetsiifika on juba selline. Kasutan praegu Mike Mentzeri Consolidation Training’u põhimõtteid- see kätkeb endas harvi treeningkordi, suuri raskusi, kõrget intensiivsust, väheseid harjutusi ja alati maksimaalset pingutust.Kas saaksid anda mingi lingi/saidi kust, seda Mike Mentzeri metoodikat rohkem tundma saab õppida?
4Qlimax
MemberVäike offtopic, aga kas te kunagi olete purjus hiinlast näinud ?Selle sprindi kohapealt olen ka kuulnud mingi luustiku värki. Et mingi asi pidi pikem olema, tänu sellele on ka kiiremad.
Võtame näiteks kümnevõistluse. Seal kõik võrdsed… asiaate pole muidugi märganud, vähemalt meelde küll ei tule.
Filmis “Libe liug”, seal jamaikalased võtsid osa bobisõidust. See oli tõene ka, tulevikus sai Jamaika väga häid kohti.
Olen näinud, ei ole kindel kas ta oli just hiinlane, aga asiaat kindlasti. Mis küsimuse point on?
september 19, 2008 at 5:29 p.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #1663544Qlimax
Member1. Jay Cutler
2. Toney Freeman
3. Dexter Jackson
4. Victor Martinez
5. Silvio Samuel
6. Gustavo Badell
september 15, 2008 at 5:23 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #1659394Qlimax
MemberÄkää, ma olen Vormsi saare pealt

Fili tahaks küll näha juba, Mesi tundus huvitav jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberKui sellised pulbrid oleksid olemas, siis keegi ei teeks rasket trenni vaid sööks neid ööpäevaringselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teeks ikka rasket trenni.
AutorPostitused