4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberRohkem brünetid või süsimustade, pikkade juustega, samas, blondidel ei ole ka midagi viga, aga pikad peavad olema juuksed. Kena näolapiga, veidi pruntis huuldega, siniste või pruunide silmadega naised. Iseloomult mitte väga enesessetõmbunud. Rahumeelsed ja mitte närvitsevad naised. Toreda jutuga naised, keda tahaks lausa kuulata; naised, kes ei ropenda, ei suitseta, joomise koha pealt ütleks, et tegelt mulle ei meeldi üldse kui nad joovad, nagu tegelt tänapäeval kõigil kombeks on pidudel jne. Aga noh, see vist “normaalne” ja läheb ajapikku neiudel üle ja kui külmekümneselt ei ole läind, on tegu mingisuguse haigusega. Ei meeldi domineerivad naised, tänapäeval neid ikka jagub, st et ma küll austan naist ja teen seda ning teist, kuid ei ole päris tallaalune ja ei lase pähe istuda. Siis peab tõesti vääga suur armastus olema mehel, kes nii laseb teha. Kehaehituse poole pealt meeldib selline sportlik või siis sale, anorektiku kalduvustega ei meeldi. Pekki võib kah veidi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Musklis naised samuti meeldi, bodyfitnessi naised on minu jaoks see “piir”.
Ise pean samuti iseloomu naisel kõige tähtsamaks, kui ikka iseloom ei meeldi, siis ei saa parata. Samas, algul vaatan ikka välimust ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jessica Alba on ka väga ilus naine jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberSellised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
4Qlimax
MemberPLATSEEBONeuropaatiline valu ehk siis minu puhul sajad väikesed nõelatorked käelabades, kõrvades ja vähemal määral näol ja jalgadel. Esimene kord ehmatasin ära, aga ei midagi hullu… päris lõbus kogemus iseenesest. Täislaksu all autot vist ei julgeks juhtida.
Ma tunnen seda umbes iga teine kord kui võtan, midagi hullumeelset selles tõesti pole, aga ma olen märkanud, et seal kust nahka puudutad sealt hakkab veel eriti hull
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul hakkavad kulmud jõhkralt torkima ja kui ei suuda enam ja sügan kulme, siis läheb põrgu lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberMa arvan, et sa mõtled negatiivseid kordusi.
4Qlimax
MemberKui muidu jookseb rinnalihase keskosa sirgelt siis mul teeb ta kaare sissepoole, see on ainult ühel. Ma lootsin kunagi kulturismiga tegelema hakata aga selle tõttu matsin selle lootuse maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin, kui mu rinnalihased areneksid normaalselt, siis ma oleksin juba lavalaudadel käinud…
4Qlimax
MemberAitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberLamades lendamine, liigutuse trajektoor oleks nagu seistes ristivedu tehes.Millise rinnakava sa mulle soovitaksid?
Lamades surumist tahaks teha madalamate kordustega.
Äkki seletad selle ka ära miks vesi on pump efektiks tähtis.
4Qlimax
MemberSuure rinnalihase peamine ülesanne on suure jõuga alla tõmmata ülesse kõrvale tõstetud kätt. Lihase poolt arendatav jõud sõltub lihase lähtepikkusest. Lihase eelneval venitamisel saavutab lihas võime suuremat pinget arendada ja tugevamalt kontraheeruda. Lähtudes eelnevast oleks mõtekas kasutada järgmisi harjutuste järjestusi, nt.1) surumine lamades
2) ristivedu
Ei saa ristivedu teha, ainult vabaraskused – Peck-Decki masin on ka.
Äkki oskad öelda kas ja kuidas on võimalik asendada ristivedu?
4Qlimax
MemberSurumine… surumine… surumine…Muuda kava. Kõigepealt tee surumine, siis tõmme, siis jälle surumine, siis tõmme – nii töötavad lihased efektiivsemalt füsioloogilisest seisukohast lähtudes.
Tõmme?
4Qlimax
MemberImo rinnale surumisi on liiga palju. Piirduks kahe surumisega äkki? + venitus.Ja nii 1x nädalas?
4Qlimax
MemberEks põhjuseid võib olla 100 erinevat ja soovitusi veel rohkemKindlasti eeldab pump efekt piisavalt kaloreid ja vett.
Võistlevad kulturistid tunnevad seda efekti eriti kui on nt eelnev tühjendus ja pärast kaloritega laadimine enne võistlusi. Siis tavaliselt ilma jõusaalitagi lihased toonuses ja punnis. Kindlasti saab seda ka katsetada väiksemas mahus iseendale, ilma et teeks mingit hullu võistlusettevalmistust. Kui just vaja tunda nn pump-efekti. Samas pidevalt end laadides ja kaloreid kõrgel hoida lihtsalt ei pruugi seda vahet nii hästi tunda.
Teine võimalus on ka hirmsa 13 seeria asemel teha 1-2 korralikku seeriat. Kindlasti peaks ka see parandama pumbatuse tunnet
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt igat kordust jälgin, välja arvatud esimese harjutuse juures, millega üritan jõudu arendada.
Aga miks vesi ja piisavalt kaloreid aitavad?
4Qlimax
MemberPane suurem rõhk kaldpingil surumisele. Kordusi võid ka lisada hor. surumisel. Peale rinnaharjutusi tee üks pump-seeria lendamist ka, saad sinna vere käima kenasti.Hantlitega võid suuremaid raskusi kasutada surumises, see aitab jõunäitajatele ka tublisti kaasa.
Peale trenni ikka korralikult sööd? Sa pead vähe valku saama ja insuliinitaset tõstma, pane koksi sisse või söö niisama mingeid kiireid süsikaid. See tõstab insuliini taset.
Aa, mingi staatilise venituse võiksid ka panna kavasse, näiteks enne pump-seeriat. Selleks võta hantlid millega jaksaksid teha 6-8 kordust ja hoia mingi minuti jagu neid rinna juures. Hea venitus, see ainuüksi on juba midagi, mis peaks sul rinnaarengu uuesti käima panema.
Ma olen neid asju proovinud.Aga miks ma peaksin vähe valku saama – siis lõppeb lihaste kasvamine täielikult.
4Qlimax
MemberEga kava liiga äkiline ole?Lihas tahab ka puhata.Huvi pärast pane oma kava kirja.Mu kava ei ole äkiline…
Toon näiteks rinna ja õla päeva.
1. Lamades surumine 4×3-5
2. Kaldpingil surumine 3×6-8
3. Kaldpingil hantlite surumine 3×8-12
4. Lamades hantlite surumine 3×8-12
5. Peck-Deck 4×10-15
6. Clean and jerk 4×6-8
7. Õlgadele lendamine 3×6-12