4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberSwarts kasutas nka steoide.Mingeid naishormoone,et rind olex suurem
4Qlimax
Memberpraegune olukord meenutab, kuidas pisijõmmid esimest korda teada saavad, et jõuluvana ei olemas… hea, et Kalmus isemõtlemist rõhutas vähemalt, osadele on seda suures koguses vaja.Väga õige.
4Qlimax
MemberOlen ja jään Mareku fänniks, istugu ta kas või süstla otsas!
4Qlimax
MemberHäid jõule kallid sõbrad!!!Koguge siis ikka korralikult massi jõulude ajal!!!

Kindlasti kogun, juba alustasin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberTahaks abi saada kuidas ma saaks omale korraliku kuuspakki .Tahaks korralike kõhulihaseid .
Mis harjutusi ma peaks tegema antke nõu ?
Tahan kuuspakki

Nii et kribage siia mis harjutusi ma peaks tegema ja kui palju või kui kaua peaks ma tegema ?
Aitähh abi eest .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järjekordne idio*t.
4Qlimax
Memberillegaalne äri, tont neid teab mis saasta müüvad ja petad riiki,kui sealt ostad. sead oma tervise ohtu.tuleb kinni pannaMinust räägid? Või on su lauseehitus lihtsalt vale?
4Qlimax
MemberHuvitab mindki.
4Qlimax
MemberMa soovitaks vadakut, sest keha tahab hommikul kiireid valke.
4Qlimax
MemberMe (mehed) võime ju kõik mõelda Albast või Joliest või kellest iganes, aga ühel päeval avastame ikka, et mõni oma ja kodumaine tüdruk — kes kõigele lisaks polegi tavaliselt mingi supermodell — paneb miskipärast vere nii keema, et….Kah õige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberAssa raisk, nüüd peab küll suitsetamise maha jätma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberNatuke liialdad siiski.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aim kurjam, tundub pikem ja kuskilt olen nagu kuulnud ka et üle 2m pikk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sorry.
4Qlimax
MemberEt lugesin siin müüte ja korraks mainti kasvu,aga vatsust ei saanud..On seetõsi et jõusaalis käies jääb kasv kinni?Et kindlasti peab seal kaua käima vms,et mul pole mõtet karta veel eks?
Eks igal inimesel erinevalt,aga ikkagi kuidas sellega lood on?Huvi pärast küsin ka pikk härra Kiivikas on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek Kalmus on üle 2m pikk, nii lolli juttu ära usu, et kasv kinni jääb.
4Qlimax
MemberTäitsin uuesti, osad asjad olid õnneks ise salvestunud, aga kuidas see süsteem toimib kui vajutan allolevat linki mine maksma, siis see info jõuab kuhu?
4Qlimax
MemberMiks on magneesium motivatsiooni tõstja?
detsember 8, 2008 at 2:29 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #1740314Qlimax
MemberÕnne!
Bodybuilding is on the map again.
AutorPostitused