4Qlimax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
4Qlimax
MemberKurat, meil on ikka hea saal. Kettad loobitakse sinna kuhu jumal juhatab, hantlid samamoodi, karjutakse nii, et vahel tuleb personal vaatama ega keegi kangi alla pole jäänud (ise ma ka karjun), kui higistad, siis öeldakse, et:”Täitsa poiss, oskab trenni teha.” Need, kes ei higista, neile vaadatakse imelikult. Kangid lendavad alalõpmata sirgetelt kätelt või turjalt maha ja mitte üldse kerged kangid. Muusika on vahel nii kõva, et enda mõtlemist ka ei kuule. Hardcore.
4Qlimax
MemberMul ka sõbrad laksavad, varem olin mina kõige suurem, paari kuuga kasvasid nad minust suuremaks – trenn neil suht algeline, joovad ka kogu aeg – tehke omad järeldused.
4Qlimax
MemberAnadrol ja winstrol küll kokku ei käi, winstrol kuivatab, anadrol kogub tohutult vett.
PS! Ise ei kasuta, olen lihtsalt lugenud erinevate ainete kohta.
4Qlimax
Member495 FIT.
4Qlimax
MemberSee 20% on puhas lollus, ühe paki suitsu mürgi hävitamiseks kulub ca. 300kcal.
4Qlimax
MemberHuvitav, miks mehed sääraseid teemasid ei tõstata (kui, siis väga harva)? Kuigi on ka väga palju naisi, kellest tasuks kaarega mööda käia…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mehed ei vingu.
4Qlimax
MemberMina sain toitmusikava mõne tunniga
Mina kah, neil ju ühed ja samad kavad, kui läheb parameetrietga umbes kokku, siis saadavad. Aga mina kaalusin 86kg ja 188 pikk, saadeti mulle kava, mis sisaldas päeva kohta 2000kcal…ma tahtsin massikava
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4Qlimax
MemberNad peaksid parandama sooritusvõimet treeningul, mina seda eriti ei usu.
mai 6, 2009 at 12:15 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #1946524Qlimax
MemberEi oska öelda kumb parem seal on, aga ise tahan, et Koovit võidaks, Ott on juba liiga kaua valitsenud.
4Qlimax
MemberTooge see Tartusse ka !
4Qlimax
MemberEsiteks, foorumikaaslastele, ma pooldan steroidide kasutamist, kui selleks on tõesti vajadus, et konkurentsis püsida, ise ma neid ei kasuta. Teiseks, loll oled, et ostad tundmatuid tooteid, see nüüd küll päris kindlasti Winstrol (stanozolol) pole. Kolmandaks, winstrol on rasvapõletaja, mingit liha need sulle selga ei kasvata. Neljandaks – söö kõht täis ja kao trenni !
4Qlimax
MemberÕnne ja massi !
4Qlimax
MemberBodybuilding.com-ist.
Always drink 10-15 minutes before you eat. That way you wash all the leftovers, acids in your stomach before new food enters.
Never drink while you eat, you need your saliva for better, faster digesting and saliva kills gems while you chewing it, so chew it slowly and thoroughly.
Don’t drink after your have eat for at least two hours (four hours if you had meat products like beef, pork, chicken, fish), because you need your acids in your stomach not mixed with other liquids.
If you add any other liquids in your stomach right after you have eat your body have to waste even more energy and time to digest your food and its just go down the road from there. Food might not get digested all the way through and you get only half or less on the nutrition’s.
It’s simple chemistry.
You not going to die if you won’t drink for few hours … people last for over 5-10 days without water and they are fine.
Now you might say, “But what if I want to drink during that time?â€
Well, if you really thirsty after you have eat then your diet isn’t right, you probably had food high in sodium or something else.
You do get used to drink before eating and not drinking after and it feels much better.
4Qlimax
MemberKeegi Tartu kandist ei lähe ?
4Qlimax
MemberIlmselt peab ka taastumine (toitumine ja magamine) paigas olema, sest muidu kõvasti vatti andes, võid peagi leida end ületreeningu küüsist.Väga abistav kommentaar, ei oskanud ise arvatagi seda !
-
AutorPostitused