47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
47
Member4. koha saanud Beyeke on väga heade proportsioonidega. Kai suurus võtab sõnatuks, nagu ka tema järjekordne vabakava. Minu meelest on see suhtumine õige – kui tegeled asjaga sellisel tasemel, panusta energiat ka vabakavasse. Show võidab oluliselt rohkem poolehoidjaid kui lihtsalt muusika saatel lõnkumine ja biitsepsi näitamine. Mida rohkem sa meeldid aga rahvale, seda suuremad on arvatavasti ka sponsorrahad
47
MemberMinu mäletamist mööda on Janar Rückenberg kirjutanud siia portaali hea artikli hüppevõime parandamise kohta. Otsing on abiks.
mai 23, 2011 at 8:53 p.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #30346347
MemberNatalia – 4
Oleg – 3
mai 20, 2011 at 11:15 e.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #30301547
MemberSeltsimees Dubinin ise on korralik vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2011 at 6:20 e.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #30276247
Member5. koht
47
MemberPole midagi öelda – Margus on erakordne sportlane. Suht alles see oli, kui mees treeningud uuesti tõsiselt käsile võttis ja nüüd paugutab tõmbes Euroopa rekordi ja teeb kogusumma üle 900kg. Võimas!
47
MemberJõutõmbel kasuta segahaaret. Väga hea haarde tugevuse parandaja on rippumine pealthaardega.
47
MemberSeletage lahti kuidas see CRASH siis välja näeb? Peale trenni teed autoga avarii? Prooviks rohkem emakeeles väljendada ennast.Humoorikas kommentaar inimeselt, kes dotseerival viisil emakeelt propageerides ise kirjavea teeb
“>Soovitan terminoloogias (‘crash’ vs. sinu ‘collapse’) õigluse jalule seadmiseks minna bodybuilding.com lehele ka muud maailma õpetama.
47
MemberKorduva tarvitamise tulemusena võin öelda et kui liiga palju pulbrit paned, siis tuleb jah lõpus crash. Pead natuke mängima sellega et leida endale sobiv doos.Panen nüüd veidi vähem ja enam pole probleemi et crashiks.
Olen proovinud väga erinevate doosidega. Ühest kuni kolme kulbitäieni. 1-2 kulbitäiega ei ole mõju absoluutselt tunda (ei positiivset ega negatiivset), 3 kulbiga tuleb normaalne pump ja energia, aga crash on ka suht kindel. Samuti harjub mu keha kiiresti selle lisandiga ära. Nädalas 1x kasutada on ok, et mingit mõju tunda.
Kunagi oli siinmail müügil legendaarne Dorian Yatesi erguti, mis töötas minu peal oluliselt paremini.
47
MemberMe teame küll mis Jack3dis selle tuntava mõju annab
“>
Aga sina elad vabal maal ja meie ei ela. Siia seda ei lasta.
Endalgi purk Jack3d’t olemas ja mulle väga ei istu. Tavalisest arginiinist saan suurema pumbatuse ja Jack3diga tuleb trenni lõpus korralik crash.
aprill 25, 2011 at 6:31 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #29928647
MemberNo aga ometi võitis Andrei teisi alla 85kg mehi, kellel olid n.ö. paremad propotsioonid.
aprill 24, 2011 at 6:06 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #29920847
MemberEi ole Abrossimovi fänn ega tunne teda isiklikult, kuid vaatasin just teravaid Saaremetsa pilte absoluudist ja jään siiski oma arvamuse juurde, et talle tehti liiga. Tõsi – jalg on nõrk, kuid ega Kolja ja Marti jalad ka just massiga ei hiilga. Kui Taru jalg on Abrossi omast veidi parem, siis Abrossi ülakeha on nii Kolja kui Marti omast väga-väga kaugel ees (vaadake kasvõi seljapoose). Ja kuna Ott toonitas korduvalt, et absoluudis käib hindamine kulturismireeglite järgi, oleks minu meelest 4 koht Abrossimovile õiglane olnud.
Oleks-poleks
aprill 24, 2011 at 10:18 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #29915347
MemberTa võistles 77.6 kg -ga sest 8 kuud tagasi teades et kategooria tuleb kuni -80 kg aga ta keha ja shape ei olnud 3 x halvem esimesest kohast sellise kaalu juures.Vabanda, ei saa aru. Millises meestekatis tal oleks olnud võimalus viimasest kohast pääseda? Ainult sellises, kus ta oleks olnud ainuke mees katis, sest ma kardan, et ta poleks pikas klassikas ka Merisalule vastu saanud. Ta oli kõikide meestekategooriate kokkuvõttes kõige madalama tasemega ja sinna pole midagi parata.
aprill 24, 2011 at 9:00 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #29914547
MemberTütaraps, see mees teab kindlasti millega tegeleb .Arvatakse vist et tuli korraks ja küll läheb, aga võta näpust. Nii kahju et ta pidi nägema oma silmaga kuidas kohad olid ette juba jagatud ja võistlejate treenerid istuvad züriis.
Kui inimese nimi valmistab raskusi paberilt maha lugemisega siis saaks seda ju üle küsida enne võistlust.
Kas tal on pretensioone oma koha suhtes?
aprill 23, 2011 at 4:36 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #29906847
MemberKuigi video kvaliteet ei olnud just Full HD, siis mulle tundub, et Abrossimovile tehti absoluudis veidi liiga. Peab teravad pildid ära ootama.
Janarile muidugi palju õnne suure võidu puhul!
AutorPostitused