47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
47
MemberKunstnikukätt ja kompositsiooniloogikat peab muidugi veel veidi treenima. Mulle jäi ebaselgeks, kas see peab olema (must) huumor või šokireklaam. Isikliku arvamuse kohaselt ei tööta ta ühel ega teisel juhul. Ei šokeeri ega aja paraku ka naerma.
Kui keegi mulle ütleks, kuidas ma saan Fitness.ee keskkonda oma arvuti kõvakettalt pilte üles laadida, siis paneksin siia mõned üpris head näited sellest, kuidas mujal maailmas jõusaale ja terviseklubisid promotakse. Ja äkki ka paar korralikku šokireklaami lahendust.
PS! Ühinen nendega, kes tõstatasid õigekirja teema. Põhikooli tasemel võiks ju ikka grammatikat osata.
47
MemberTubli! Raskel ajal jäävadki ellu ainult nutikad! Discount-toote järgi on usutavasti lähemad 1,5 aastat suur nõudlus.
märts 21, 2009 at 7:45 e.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #18756447
MemberVähemalt eilse põhjal võib väita, et kui poleks olnud Fitnessi meeskonda, kes asjasse elu ja huumorit puhus, oleks kogu see krempel olnud korralik läbikukkumine.
Mind häirisid sellised asjad:
1. Formaadi visuaalne viimistletus. Või õigemini – selle puudumine. Stuudio oli ehteestlaslikult jube, augud seintes kirvega tahutud etc. Tüüpilise põlve otsas nokitsemise mulje jättis.
2. Saatejuht. Milling on väga hea erinevate ürituste vedaja, aga saate tegemine on midagi muud. Puudu jäi teravast huumorist ja karismast. Selge ja kõlav hääl ei päästnud.
3. Punktisüsteem. Ei suutnud mina aru saada, mille alusel neid punkte jaotati. Iga punktivooruga kriteeriumid muutusid, kusjuures võistkonniti erinevalt.
4. Mikrofoni- ja heliprobleemid võiks ära lahendada. Poolt Oti, Argo ja Mareki jutust ei kuulnud. See tähendab, et ei kuulnud poolt kogu jutust, mis üldse kuulamist väärt oli. Õhtujuhi ja tüdrukute sõnavõtud saate atraktiivsusele paraku minu meelest midagi ei lisanud.
47
MemberMa mäletan Greeni 1999 a. amatööride MM -lt, siis kaalus ta 96 kg. Kuna ameeriklased toovad MM välja mehi, kes on eelduste kohaselt ka dopingukontrolli valmis minema, siis vast tema naturaalne baas võiski sealkandis olla, praeguon kaal kuskil 120 kg tuuris. Tol korral sai ta 6.koha, vabakava oli juba siis omapärane.Kai 173cm pikkuse juures on 96kg naturaalne võistluskaal väga selge märk üliheast geneetikast. Eks sellelt pinnalt oli tal hea “edasi areneda”.
47
MemberKas keegi suudab üles leida Kai Greene’i selleaastase AC vabakava video?
Viimasel ajal on mehe kavad läinud nii atraktiivseks, et varjutab minu hinnangul isegi Melvin Anthony. Uskumatu, kui plastiline selline “koll” olla võib.
47
MemberQuatari mees ja must poiss on ikka päris võimsad ja arvan, et kannataksid PRO leeri tagumiste sellidega võrdluse täiesti välja.
märts 6, 2009 at 3:27 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #18514447
MemberKinomehed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>47
MemberVäärakas? Väikeste poisside näppimine? Ema panemine?
Kohe näha, et intelligentne mees
47
MemberKuidas Kalmus ei ole midagi saavutanud? Minu mäletamistmööda WFF maailmameister “Extreme body” kategoorias 2002 ja 2005 aastal. Viimasel aastal veel kahes vanuseklassis.
47
MemberVähemalt on MK nüüd Eestimaal kurjategija nr1, seegi saavutus.Siin teemas on kaks kolm moraalijüngrit kes nüüd üksteise võidu Kalmust maapõhja taovad.
Muidugi on mees süüdi jne, aga kas: Nüüd peaks fitness.ee ta webtreenerite hulgast maha võtma (nagu keegi pakkus)? Sel juhul võtame maha ka võimaluse tellida 6x lt Mr Olümpialt omale treening ja toitumiskava, ja ärme reklaami tema tooteid mida ta müüa üritab. Ebaeetiline ju, mees kes ise keemik /samuti ühes oma intervjuus, seda erinevalt paljudest teistest pro tippudest tunnistanud, siin lehelgi see kusagil olemas/ ei saa teistele head nõu anda ja karistuseks eirame tema toidulisandite soovitamist naturaalselt treenivatele sportlastele.
Halb eeskuju, ei ole ilus valida keemikut endale eeskujuks.
Kalmus pole eriti midagi saavutanud (nagu keegi mainis) Olgu, kellel on siinolijate hulgas on rohkem ette näidata. Pole nagu midagi, peale anonüümse sarjamise ja moraalilugemise julguse.
Lapsik, väga lapsik.
Lugedes neid kommentaare siis (nagu enamus teemade puhul siin foorumis) Siis on suurem osa postitajaid kulturismist nii kaugel kui olla saab. Nad ise ei saa sellest aru aga aga lolli lähenemise, naiiivsete vaadete poolest lihtsalt , ütleme, reedavad ennast.
Olgu, on ka jah selliseid kes päris juhuslikult siia sattunud ja nüüd oma kirjaoskust katsetavad, veres suur viha ja oksepisik väiksemagi muskli vastu.
Armas rahvas. MK on ise oma tegemitste eest vastutav. Ta teadis mis ta teeb ja millega riskib. Pole vaja siin lasteaia kasvatajatädisid mängida ja pahandada, et oi kui paha poiss, korralikud poisid nii ei tee.
Järjekordne demagoogia. Vastame siis punktidena, nii on lihtsam:
1. Webtreener – Jah, kindlasti pole Dorian oma tulemusi profileeris puhtalt teinud. Samas on mehel ette näidata 6x Mr O. Mida Kalmusel vastu panna on? Isegi keelatud aineid manustades pole ühtegi laiemas plaanis märkimist väärivat tulemust. I. Otsus on tabavalt öelnud, et Eestis tippu jõudmiseks pole vaja geneetikat, on vaja ainult töötahet. Seda sellepärast, et konkurents siin on pehmelt öeldes väga hõre. Samas peab endale aru andma, et kui Eestis oled tegija, siis mujal maailmas on samasuguseid tegijaid sadu, kui mitte tuhandeid. See on see koht, kus tuleb endale ausalt otsa vaadata ja küsida, kas on eeldusi mujal läbi löömiseks või mitte. Kalmusel, kes on juba tugevalt üle 30 aasta vana, puudub selleks šanss. Selles mõttes on nende kahe mehe võrdlus kohatu. Mis puutub aga webtreenerit, siis minu meelest võib Kalmus seal vabalt figureerida, kuna mina ei kahtle, et mees on väga tugev praktik ja meeletu töötahtega.
2. Tõsi, et paljudel (enamusel) siin foorumis kirjutajatel pole ka Eesti tasemel midagi ette näidata. Siin on suur hulk noori ning lihtsalt harrastajaid, kelle eesmärgiks polegi lavalaudadele astuda, kuid kes sellegipoolest alale südamest kaasa elavad. Nende suhtes on selline käitumine ja topeltmoraali kultiveerimine vastutustundetu. Eestis on kulturism kui sport alles lapsekingades ning selle levikut on tohutult lihtne torpedeerida. Eriti, kui seda teeb mees, kes on paljudele eeskujuks just seetõttu, et on viimastel aastatel tegutsenud puhta spordi egiidi all, teinud koguni selleteemalise filmigi. Süstinud inimestesse usku, et ka ausalt on võimalik ehitada endale selline keha. Praegu saavad alaga alles alustavad noored selge impulsi, et kui metakat ei pane, siis ei saa isegi Kalmuseks, veel vähem kellekski tegijamaks. Tegevsportlase ja ala propageerijana tuleks näha palju suuremat pilti. Tuleb aru anda, et oled paljudele eeskujuks. Kui see juhtub, ei saa mõelda ainult endale. Kunst on rahva oma, nagu ka avaliku elu tegelased ja nende teod on rahva oma.
3. Kaugel kulturismist? Naiivsed vaated? Loll lähenemine? Siinkohal tuleb lihtsalt sügavalt ohata. Äkki oled ise kinni sarnases ideoloogias nagu Kalmus. Kui nii, siis pole siinkohal mõtet seda punkti lahkama hakata.
47
MemberMuidugi ei ole ei ole elu must-valge. Julgen lausa väita, et väga paljud tõeliselt edukad on oma saavutused võlgu mingile kaheldava väärtusega käitumismallile, sh. ka rõhuv enamus Eesti ärieliidist. Samas – mäng peab küünlaid väärima.
Mida oli Kalmusel dopinguga laiemas plaanis võita? Hea õnne korral klassikalise kulturismi medal tiitlivõistlustelt ja sellega kaasnev väike egotripp siin kodukamaral. Kas selline eesmärk ongi ühe mehe, pealegi tõsise spordimehe jaoks piisav, et kasutada ebaausaid võtteid? Väga nõrk.
Naerma ajavad need mehed, kes räägivad, et Kalmus võiks steroide edasi võtta ja profiliigasse minna. Te ei ole vist ühtegi proffi oma silmaga kunagi näinud. Kalmusel ütleks enne maks ja neerud üles, kui jõuaks saavutada sellist vormi, et ta profi kõrval päris maratonijooksjana ei näiks. Koos särgi mahaviskamist Kalmuse geneetika juures ei tuleks mitte iialgi.
47
MemberVastutustundetu käitumine, mis muud. Kurb, kui võidusoov on nii suur, et paneb unustama ausa spordi põhimõtteid. See, et mujal maailmas tarvitatakse, pole vabandus. See näitab, et inimesel pole autunnet ega põhimõtteid. Olen veendumusel, et mees peab olema Mees suure algustähega – ta peab enda ja oma ligimeste vastu ausaks jääma. Ei tohi kunagi langeda nii madalale, et petta.
Kalmus on paar korda varemgi vahele jäänud, kuid nüüd lootsin südamest, et mees on ausa spordi põhimõtted endale selgeks teinud ning elasin südamest talle kaasa. Paraku tundub, et jesuiitide doktriin “eesmärk pühendab abinõu” pole siiani talle võõras. Aga see on käitumismall, millega minu poolehoid talle on igaveseks kadunud. Ja loodan südamest, et ka teiste oma.
Pettur ei vääri kaastunnet.
47
MemberHarju sellega, mis muud. Vaata madala värvliga teksaseid, need ei hoia ülevalt nii lotti ja on pigem puusadel. Pükste kõhu alla kinni nööpimine pole umbes 3 aastat ka enam moes. Mina ei saa enam ammu poest ülikondi osta. Need, millele pintsak paras, tulevad selliste pükstega, mida esmapilgul võiks langevarjudeks pidada
47
MemberVäga huvitav video. Minu isikliku arvamuse kohaselt oli Petrogradov koos Mummi ja Andres Barabanoviga üks harmoonilisema lihasstruktuuriga kulturiste Eestis.
detsember 7, 2008 at 9:47 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #17392147
MemberJärgmine kord peab Tokko Salme Kultuurikeskuse Saku Suurhalli vastu vahetama, sest võistlejaid ja fänne ronib ustest ja akendest sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga jah-andsin minagi 2 häält Argo poolt. Kuigi enne lõppu kartsin, et kultursmifännide häältest väheks jääb, tuli võit ikkagi ära ja selle üle olen rõõmus nii mina kui ka mu ülejäänud pere.
Palju õnne, Argo ja Helena!
Kulturismifännide häältest olekski ilmselgelt väheks jäänud, kuigi ka mina toetasin liikumispuudega lapsi viimases saates rohkem kui 10 kõnega. Nagu ka Mart Sander ütles, siis Argo ja Helena võitsid suure häälteenamusega. Järelikult oli see intrigeeriv ja äärmiselt sümpaatne paar vaatajaile (sh. ka kulturismist kaugel seisvatele inimestele) väga hinge läinud. Sellest on kulturismil ainult võita.
Veelkord, tubli töö!
AutorPostitused