Skip to main content

47

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 319 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: PRO MEMORIA – Roderikas Kuodis (1976 – 2009) #229126
    47
    Member

Google Translator abiks:

Lithuanian bodybuilding community have lost Ponevezh Roderic Kuodžio. Lithuanian champion, winner of international tournaments, World Cup participant. Sudden and unexpected death usurp the talented, experienced athlete and coach, who created himself and others, raised them, and so grew the most.

Is sad what could be

For the fate of the man that night …

His birth is long and slow

The unexpected and sudden death. / V. Mačernis

Lithuanian Bodybuilding Federation Board, and several of its members (clubs) initiated a campaign which aims to – provide financial support Roderic family: children, GAB, Titus and his wife Eve. Kviestume transfer funds to the account of Eve Kuodiene – No Swedbank. LT157300010011220164

Humans do not die when the heart retains the other …

in reply to: Taavi Koovit EKV 2010 absoluutne võitja #265612
    47
    Member

Kas kohtunike konsiilium oli EKV sama mis Balt Matšil? Mind huvitab just nende kahe võistluse tulemuste erisused: peaasjalikult see, kas Vaible oli õhtuks vormi kaotanud või Abrossimov teravamaks muutunud, et Andrei õhtul Argo ette platseerus? Igatahes Andreile palju õnne – suured biitsepsid ja rind tõid hea koha!

Taavi võttis võidu ning suured õnnitlused talle! Oli aus mäng, vorm parem ja võit teenitud. Samas, kui Ott vormi teravamaks ajab, võtab ta ikka oma. Aga nagu teame – “oleksid” ei loe midagi.

Janar oli võrreldes Reval Cupiga vormi oluliselt parandanud, kuid timmida oleks seal veel palju. Samas – kui ettevalmistus täkkesse läheb ja meie Rakke koll korralikult ka poseerimise selgeks saab, oleks ta ohtlik kellele tahes. Loodan, et Janar saab võistluse headest tulemustest ainult indu juurde. Temasugune mees peab laval olema.

Juuniorid jätsid hea mulje – tore on näha heal tasemel raskeid juuniore Oksa ja Kostitsõni näol lisandumas. Järelkasv on selgelt olemas. Lisaks olin üllatunud muidu suhteliselt kummaliste käitumismaneeridega (ja ainult positiivses mõttes – šõud on vaja teha!) silma torganud seltsimees Ostroglazovi loomulik potentsiaal – ülipeenike keskkoht, laiad õlad etc. Sealt võib midagi korralikku tulla veel…

Mr. Mesi vorm oli ootuspärane, kuid minu meelest toob ta kulturismi seda, mida paljud kipuvad unustama – sport võib olla ka fun ning alati ei pea normaalsel tasemel asja tegemiseks kogu oma elu ohverdama. Mulle Mesi suhtumine meeldib – pea püsti võtab diplomi vastu, teeb nalja ja on järgmistel võistlustel jälle platsis.

Meie meeste fitnessi esindaja Oleg oli tase omaette. Mees on maailmaklass, selles pole kahtlustki. Loodan väga, et ta spordi juurde jääb.

Kõige suurema ja positiivsema üllatuse tegi aga võistluste organiseerituse hea tase. Asjad toimisid, möödalaskmisi polnud, igal võistlejal õige vabakavamuusika, valgus hea etc. Orgkomiteele suur kummardus. Kui hr. EKFL president veel avaliku esinemise alustalad ka selgeks saaks, ei kokutaks, seosetuid ja lõpetamata lausekatkeid mikrofoni ei ütleks ning kodus enne esinemist reaalselt oma kõnesid harjutaks, oleks asjad juba ideaalilähedased.

Kokkuvõttes – üdini positiivsed emotsioonid!

in reply to: EKV ja Balti Matš 2010 #264865
    47
    Member

Omamata igasugust ülevaadet noorte, juuniorite ja naiste kattidest, kuid samas omades 10 minutit vaba aega, tegin ennustuse huupi ära:

Noored

1 – Rainer Neemsalu

2 – Silver Eensalu

3 – Kert Uppin

4 – Illimar Gaidalenko

Juuniorid -75kg

1 – Maxim Zavertailo

2 – Taavi Taros

3 – Anton Ostroglasov

4 – Kalev Hein

5 – Rinaldo Olberg

6 – Risto Rõõmusoks

Juuniorid +75kg

1 – Dmitri Kostitsõn

2 – Vladimir Aleksejev

3 – Edward Oks

4 – Keit Koppel

5 – Jevgeni Kuzmin

Noorte ja juuniorite ABS. – Dmitri Kostitsõn

Mehed -80

1 – Andrei Abrossimov

2 – Mihkel Jakobson

3 – Meelis Piik

Mehed -90kg

1 – Argo Vaible

2 – Indrek Viska

Mehed +90

1 – Ott Kiivikas

2 – Marek Liiva

Kulturismi ABS – Ott Kiivikas

Klassikaline Kulturism -175cm

1 – Imre Vähi

2 – Harri Indus

Klassikaline kulturism +175cm

1 – Taavi Koovit

2 – Janar Rückenberg

Klassikalise kulturismi ABS – Taavi Koovit

Fitness Mehed

1 – Oleg Anissimov

Fitness naised

1 – Natalia Nazarenko – Kiivikas

2 – Liisa Otsus

3 – Kristina Koroljak

Bodyfitness -163cm

1 – Kati Grabbi

2 – Marina Sakutene

3 – Vitaliya Dmitrieva

4 – Aire Lossmann

5 – Janika Jürgenson

Bodyfitness +163cm

1 – Kadi Rõõm

2 – Sandra Järv

3 – Olga Skavõsh

Bodyfitness ABS – Kati Grabbi

Kulturism Naised

1 – Merike Sula

EDIT: Meeste ABS. TOP 5:

1. Ott Kiivikas

2. Taavi Koovit

3. Imre Vähi

4. Janar Rückenberg

5. Argo Vaible

(6. Kui Abrossimov normaalse vormi teeb, võib ka absoluuti pääseda ja platseerub seal viimaseks)

in reply to: Phil Heathi uued pildid! #263213
    47
    Member

Õlg ongi Heathi selgelt kõige nõrgem külg. Rind pole kaugeltki nii hull, võistluskonditsioonis joonistab veel paremini välja ka. Kindlasti aitab õla ja rinna “väiksuse” optilisele efektile kaasa meeletud käed. Lihtsalt veidi balansist ära.

Aga vanal on tohutu potentsiaal. Kui tervis kestab, nopib ta paari aasta pärast ka Mr. O tiitli ära.

in reply to: Vitamiinidest nende ametlikud normid ning tegelik vajadus. #263162
    47
    Member

Luid on kõvasti uuritud praeguseks ja arvamus on, et need mehed olid ikka tunduvalt jõulisemad kui tänapäeavased.

selline jutt

teise osa leiate ka sealt

Lingil klikates esimesel pildil olev vana võiks vabalt Eestikatel medaleid korjata.

in reply to: Vitamiinidest nende ametlikud normid ning tegelik vajadus. #263050
    47
    Member

Kas Eestis on B17 vitamiini sisaldavaid aprikoosi seemnetuumasid (apricot kernel) saada?

in reply to: Dorian Yates treenib Chris Cormieri #262967
    47
    Member

Cormieril peab ikka müstiline tervis olema. Vana saab kohe 43, huvitav kuidas sellised trikid närvisüsteemi ja vererõhku mõjutavad…

in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262149
    47
    Member

Piltide järgi tundusid olevat väga lahedad vanakooli võistlused. Veel väärib kiitust see, et nii mõnigi mees tundus olevat väga teravas vormis.

Suurepärane töö Imre poolt.

in reply to: Räpane steroidiäri! #261599
    47
    Member

Üldiselt majandus- ja välisuudiseid koostavad oma ala spetsialistid, kahjuks meil toidulisandiajakirjanikke pole (vähemalt veel). Seega peavad sellega hakkama saama eesti uudiste kajastajad, kes peavad jagama teemasid seadusandlusest ja loomade talitamisest looduskaitseni, seega oleks üsna raske veelgi teemasid juurde omandada, seda enam kui teemast tuleb juttu heal juhul 3x aastas.

Seda enam, et antud info toidulisandite kohta tuli politseinikult. Kas ta oleks pidanud ka seda infot kallutatuks pidama ja hakkama puurima, miks need ikkagi konfiskeeriti, kuigi see teema on juba nämmutatud:D ?

Ma ei soovi siin sugugi kellelgi kopsu üle maksa ajada vaid lihtsalt üritada selgeks teha, et “meie” oleme nii väike huviringkond, et hea kui üldse kellelegi toidulisandite kaitseks sõna antakse.

Ekspressi formaat on midagi muud kui igapäevaajakirjandus. Nad tituleerivad end Eesti ajakirjanduse lipulaevaks ning andes lehte välja korra nädalas, peaks nad suutma tagada ka sisu kvaliteedi. Kui kulutada nii suur lehepind mingi loo alla ning lasta veel karikatuur ka juurde joonistada, võiks ju vaeva näha rohkem kui kolme telefonikõne jagu. Teema mittetundmine ei anna kellelegi moraalset õigust ebapädevat artiklit kirjutada vabandusega, et muidu kirjutan Maalehes õunapuudest ja minult ei saagi midagi paremat oodata/loota.

Õnneks ei oma kõik politseisse nii pimedat usku kui sina ja konkreetne ajakirjanik. Nii on tehtud Lõuna PP’s korralik suurpuhastus, paljastatud süsteemisisesed altkäemaksuskeemid ja riisumised. Ja seda tänu sellele, et on inimesi, kes sinist mundrit tõe ja õiguse garandiks ei pea ning ON hakanud edasi puurima.

Steroidi-ravimiteemat on kajastatud loomulikult küll, kuid väga mõistetavatel põhjustel äärmiselt ühekülgselt. Ka mina ei hakkaks rusikatega vastu rinda tagudes enda õigust taga nõudma või mingit diskussiooni tekitama, teades, et sisuliselt on ametniku suva, kas ma pääsen hoiatusega või tehakse poole miljonini küündida võiv trahv.

Las jääme siis eriarvamusele.

in reply to: Räpane steroidiäri! #261591
    47
    Member

@47 mulle ei näi see tellituna ja ka ei näe selles kontekstis nii hullu kolli kui sina.

Ühtlasi ei läheks ma “hea ja pädeva” uuriva ajakirjanduse kallal selliste pisiasjade pärast. Ajakirjanikud on ka inimesed.

Nad ei pea teadma, mis vahet on geneetilisel koodil ja genoomil ning peast vitamiinide päevanorme.

Eks see oligi rohkem konspiratsiooniteooria:) Samas, mis puutub ajakirjanduse pädevuse olemasolusse, siis ma ei saa sinuga nõustuda. Kui ma loen majandusuudiseid börsikõikumiste, tarbijahinnaindeksi vmt. parameetrite kohta, siis eeldan, et uudises/artiklis sisalduv on pädev info ja ma ei pea seadma kahtluse alla viisi, kuidas ajakirjanik THI on koostanud või seda interpreteerinud. Sama on välispoliitikaga – ootaks ju tõeseid fakte tippkohtumiste tulemuste või sõjalise konfrontatsiooni üksikasjade kohta.

Vitamiinide päevanormide teadasaamiseks piisab internetis Facebook korra kinni panna ja soovitud infot veidi otsida. Aga vot seda ei viitsita teha. Just nendel põhjustel olen ma lõpetanud Eesti meedia (ja loomulikult ka ilmateate) tarbimise ning ammutan oma info kanalitest, kus inimesed veel viitsivad oma tööd professionaalselt teha.

Ajakirjandus on 4. võim ning selle võimu esindajad võiksid sellega ka vastutustundlikult ringi käia, kajastades teemasid ning sündmusi erapooletult ning tehes enne teema kohta eeltööd. Mina ei leia, et seda käesoleval juhul tehtud oli.

in reply to: Räpane steroidiäri! #261588
    47
    Member

Olen ise tuline steroidide vastane, aga…

…kas ma olen ainuke, kellele Ekspressi artikkel Ravimiameti poolt tellituna näib? Alguses kirjeldatakse hobikulturist Tiitu kui oma eriala tunnustatud spetsialisti ja igati mõistlikku keskeas olevat tegelast. Artikli edenedes ütleb Tiit, et tarvitas steroide nooruse rumalusest (parandage mind, kui ma eksin, aga nooruse ja keskea vahele jääb päris hulk aastaid). Samuti räägib Tiit, et jõusaalis käivad mehed, kes räägivad vaid “kes mida paneb ja kes kui palju surub”, kusjuures ta ise väidetavalt nende hulka ei kuulu, kuna ei poolda “ebaloomulikult punnis kehasid”. Vabandust, aga miks Tiit siis trennis käib, kui ta ei taha tulemust saavutada…ja tituleerib end veel hobikulturistiks?

Lisaks on sujuvalt jutu sisse poogitud toidulisandeid, mille Ravimiameti karvane käsi ära korjas, liigitades nad ravimiteks. Kontekst on täpselt selline, et pole vahet, kas istud nõela otsas või jood pulbrist segatud kokteili. Mädapunnid ja vähk tekivad ikka.

Samamoodi peaks hakkama heeringat apteegis müüma, kuna 144g heeringafilees on B12 vitamiini 13,9 mcg ehk 231% soovituslikust päevasest kogusest. Ja mõelda, et kõht on tühi ning tahaks ära süüa 300g heeringafileed…

Head ja pädevat uurivat ajakirjandust kohtab paraku aina vähem ja vähem. Kui ei suudeta pädevat ja kallutamata artiklit kirjutada, võiks oma võhma millekski muuks hoida.

in reply to: homoseksuaalid #243550
    47
    Member

Kuigi olen 101% hetero, ei ole ise homofoob ja tunnen vähemalt nelja inimest, kes on homoseksuaalid. Väga mõistlikud ja head inimesed. Loomulikult on nende käitumismaneer tihti heteromeeste omast erinev, kuid eks meil kõigil ole mingid käitumuslikud iseärasused. Kui sellega leppida suudad, näed ka inimest nende maneeride taga, kusjuures inimene võib olla väga normaalne.

Mis puutub aga abieludesse ning lapse adopteerimisse, siis olen jätkuvalt selle vastu. Asi ei ole minu tolerantsuses, vaid selles, milleks ühiskond valmis on. Ja ühiskond, kes elab, toetudes suuresti kristlikele moraalinormidele, ei ole selleks veel valmis. Ehk kunagi tulevikus on. Ma saan aru geide soovist elada täisväärtuslikku elu, omada perekonda etc., kuid vähemus on pea alati pidanud leidma viisi, sobitumaks enamuse kõrvale. Ja kui enamus on vähemuse soovide suhtes paindumatu, ei ole lahenduseks värviliste lippudega tänavale jooksmine, vaid järk-järguline enamuse ettevalmistamine nende soovideks, infiltreerumine ja enamuse arvamuse rahulikus tempos muutmine. Agressioon tekitab pea alati frustratsiooni ja vähemusele on see ainult halb, kui enamus on frustreerunud.

Homoseksuaalsus ei ole ju iseenesest midagi uut. Vana-Roomas peeti meestevahelist armastust ülimuslikuks. Naisi nähti tihti vaid soo jätkamise vahendina, eriti ülikkonna seas. Polnud kristlikke moraalinorme, polnud probleemi. Ka loomade seas eksisteerib homoseksuaalsus. Putukatel aga lausa hermafrodiitsust.

Üldiselt räägitakse, et loodus tasakaalustab ja reguleerib end ise. Ju on 10% homoseksuaale vajalik selleks, et meie planeet liiga kiiresti üle ei rahvastuks. Inimkond on looduse iseregulatsiooni väga jõuliselt sekkunud (sh. pidevalt arenev arstiabi ning sellest tulenev inimkonna jätkuv vananemine), kuid see on juba pikem teema, mis konkreetsest teemast välja jookseb.

Lõpetuseks nõustun ühe eelkõnelejaga, kes küsis, et kui enda poeg on homoseksuaal, kas räägid siis ka ahju lükkamise juttu?

in reply to: Steroidisõbrad avasid oma portaali #241550
    47
    Member

Sa mõtled foorumit?Kas sa oled mõnda suuremat välismaa foorumit näinud?Näiteks foorum,mida mina külastan,Getbig on väga lihtsa väljanägemisega.Kas see peatab inimesi mitte seal suhtlema ?Kõik on ikka kinni inimeses.Ja ma arvan et kui tehti fitness.ee foorum,polnud ta ka kohe selline nagu ta praegu on(parandage mind kui eksin).

Kas ma olen mõnda suuremat välismaa foorumit näinud? Mis sind selles kahtlema paneb? Kas need teadmised, mille põhjal sa “contenti” disainiks ja “veebisaiti” vaid foorumiks pead?

Mõtleme enne ja siis alles teeme foorumisse sissekande

in reply to: Steroidisõbrad avasid oma portaali #241534
    47
    Member

Olen nüüd ka mõnel korral bonsuna.com’i külastanud. Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt on “avalikult rääkimisest” ja “paljastustest” asi üpris kaugel. Parimal juhul keskpärane suvalise möla ajamise koht. Vilets moderaatoritöö pealekauba. Enne, kui normaalset contenti ei suuda toota, pole mõtet veebisaiti püsti upitada.

Sel, kes väga nõela otsa tahab kukkuda, soovitaks netis ringi uurida ja leida pädevamat infot kui mainitud lehel.

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #239644
    47
    Member

Marek, mõni lehekülg tagasi kirjutasid, et pole kunagi näinud Otti dopingut pruukimas. Kunagi aga (äkki sinu esimesest vahelejäämisest tõusnud poleemika ajal) väitsid, et mingi välisvõistluse ajal olla Tokko teile öelnud, et poisid, kui vorm pole päris see, siis on olemas vahendid. Olitegi tabletid alla visanud ning öö läbi vetsu vahet jooksnud. Ott olla veel hommikul öelnud, et olgem ausad, ööga k*sesin veenid välja. Diureetikutest oli siis jutt.

Millist juttu siis uskuda? Või mäletan ma valesti?

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 319 total)