47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
47
MemberLubab väga ilusat vormi. Kui mälu ei peta, siis tundub et jalg ja selg (eriti lailihas) on korralikult arenenud. Praegu tundub, et õlga jääb veidi vajaka.
47
MemberNad pole just teistest headest jäätistest see 5x paremad, mis võrra kallim hind on, aga paremad on küll.Ben&Jerry on hea, aga Mövenpick veel parem. Hind sama mis B&J’l.
47
Memberma suvel praktikal olin siis seal pidi ka tegema ..pm kui sul on olemas makk millel on kaabli pesa olemas mis laseb ühendada makki arvutiga siis eghas muud olegi kui paned maki arvutile järgi, makis paned lindi käima ja programm ise salvestab failina selle arvuti ja hiljem teed plaadile ümber selle … kuigi võtab sama kaua aega kui pikk lint on … seega kui poolteist tundi on lint siis see peab ka sama kaua jooksma …Mulle tundub, et nii on kvaliteedikadu (kui me mingist kvaliteedist kasseti puhul üldse rääkida saame) meeletult suur. Teoorias peaksid heliprofid salvestatud materjali veel korralikult üle masterdama, et asi mõistlik jääks…
47
MemberNende piltide järgi paneks esimeseks-teiseks Branchi ja Phili
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>47
MemberHuvitav oleks teada nende kergemate meeste pikkust võrdluseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viskasin kiiresti pilgu peale.. 91kg Kevin English on 170cm, 88kg Jaroslav Horvath on 165cm. Ehk et eks mehed seal pikkusevahemikus on.
47
MemberKrt, Jay põsed tunduvad taaskord lohkus olevat…Tippvormis Cutlerit võita on raske. Ise aga loodan muidugi Kai võitu.Philil on ka näljavõru ümber suu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ma isiklikus ennustuses Philile väga head kohta ei ennustanud, arvan siiski, et ta võib olla üks põhilisi “musti hobuseid”47
Member
Pedemajakaks kutsutakse ühte soengut. Pole mingit otsest pistmist pededega, ega kellegi pedeks nimetamisega. Seega paned sa ikka väga mööda.
Minu soengutega seotud enesekindlus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lugesid Õhtulehest psühholoogialast artiklit?Millega ma, hea inimene, nüüd täpselt mööda panin?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Valgusta siis nii trendikate soengumoodidega mitte kursis olevaid inimesi ka, milline soeng on “pedemajakas”, et heteromees jumala eest valesid signaale välja ei saadaks. Sest seda väljend “pedemajakas” tähendab – homoseksuaalile “siit saab” sõnum. Kui näiteks minu soeng kvalifitseerub sinu silmis “pedemajaka” soenguks, siis mul oleks väga keeruline seda mitte seostada selle väljendi tähendusega. Sinu soengutega seotud enesekindlus? Lause, kus ma ütlesin, et see ei käi sinu isiku pihta, vaid üldiselt, jäi vist lugemata?
Mina sellisel tasemel edasisest argumenteerimisest loobun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>47
MemberEsimest korda kuulen, et ürgmees skinhead oli.Kas kiilas pea tähendab automaatselt skinhead subkultuuri? Kas ürgmehelikkus on sama mis ürgmees? Elus on üldiselt tark toimida nii, et enne mõtled, siis ütled
47
MemberEnamus ju ikka ei ole kiilakad. Või mida sa täpselt mõtled?Minu meelest on kummaline nimetada mehi, kes enda välimuse (sh. juuste) eest hoolitsevad, pededeks (sinu järgi juuksed=pedemajakas). Selline suhtumine on üldiselt prevalveeriv just inimeste seas, kes on liialt kinni eelmise sajandi ida mallides. Samas muidugi, kui enesekindlust on nii vähe, et peab oma ürgmehelikkust igal võimalikul viisil välja näitama, on selline retoorika arusaadav.
See ei ole kindlasti jutt sinu kui konkreetse isiku pihta, vaid avan veidi üldist tausta.
47
MemberTeiseks ei näe põhjust mingi pedemajaka kasvatamiseks. Samas ei häiri kui teised kasvatavad.Pole hullu, küll selline slaavi paradigma, kus kiilakad nudipead “moes” on, meil ka mingi aja möödudes muutub
47
MemberHumoorikas teema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mind panevad muigama järgmised asjad:1. Bonsuna.com. Millise käraga see portaal avati! Ott on loll, FAST on jama, Fitness.ee on nõme tsensuuriga portaal, kus ei saa rääkida asjadest nii, nagu nad on. Teeme oma portaali, kus kõik on hardcore! Ja tulemus – Bonsuna.com on tuubil konkureerivate toidulisandite reklaami täis, terminit “sõnavabadus” tõlgendatakse muust maailmast erinevalt, steroidifoorumis käivat arutelu võib parimal juhul ülileigeks nimetada etc. Otsekohesus ja ausus? Ainuke aususe ja otsekohesuse jutt on kummaline nilbe alatooniga vesistamine portaali naiskasutajate teemades.
2. Bonsuna.com käitumine sellises situatsioonis. Hardcore aususe ja otsekohesuse portaal, mis räägib asjadest nii nagu nad on, viskas teami liikme seepärast välja, et ta ütles teisele teami (e. siseringi) liikmele, et ma panen, kas sa tahad ka panna?
On ka 3., 4. ja 5. asi, aga rohkem ei viitsi selle peale aega kulutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>47
MemberTuleb tasavägine madin:
1. Cutler, Jay USA
2. Jackson, Dexter USA
3. Winklaar, Roelly Netherlands
4. Greene, Kai USA
5. Heath, Phil USA
6. Wolf, Dennis Germany
7. Martinez, Victor Dominican Republic
8. Warren, Branch USA
9. Anthony Jr., Melvin USA
10. Rockel, Ronny Germany
47
MemberEluterve huumor
??:”> Abrossimovi loksutati mõnuga ja loodan, et alusetult…47
MemberNende piltide järgi tundub Heath olema korralikult arenenud. Enne olid õlad tema selge nõrkus, kuid tundub, et svungile on kettaid juurde keeratud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et Kaist kehvad pildid on – ei saa õiget aimu. Dex on oma tuntud headuses.47
MemberKodanik Taru käis ka eile ülevaatusel kaal samuti 86 kilo ja kõva töö on veel ees ootamas, eriti poseerimisega ja no vormi ka ikka teravamaks, kuid esimese korra kohta usun ,et tuleb hea.Piltide järgi tuleb mees -80kg katti. Polstri ja vee arvelt peaks see 6kg ilusti maha minema. Palju mehel pikkust on?
AutorPostitused