47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2011 at 7:14 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298897
47
MemberOhhoo, tundub, et Abrossimov on viitsinud mõistliku vormi teha
aprill 15, 2011 at 9:25 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #29764647
MemberMis puudutab vee joomist, siis liigne vee tarbimine trenni ajal viitab sellele, et päeva I pooles pole sellega piisavalt tegeletud. Kui jood enne trenni päeva lõikes piisavalt vedelikku, siis minul trenni ajal janu ei ole.Ja teiseks- jõusaal ei ole aeroobikasaal, kus higi peab leemendama. Teie seeria kestab 10-15 sekundit, mis krd moodi saab higi jooksma hakata? see näitab, et aeroobne tase on ikka väga väga kehva ja ma muretseksin hoopis oma südame pärast.
Demagoogia. Jõusaalitreening ei koosne vaiud 10 sekundilistest pingutustest. Selle lahutamatuks osaks on vaimne seeriaks ettevalmistumine, millega tihtipeale kaasneb vererõhu oluline tõus. Samuti on olulised välistegurid – kui palav ja kui palju õhku on saalis. Lisaks on inimeste ainevahetus tugevasti varieeruv ning osadel tekib dehüdratsioon kiiremini kui teistel.
Aga tore, kui on inimesi, kellel mitte kunagi trenni ajal dehüdratsiooni ei teki ning kelle sportlikud sooritused selle all ei kannata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina nii õnnelik inimene ei ole ja kardan, et ma pole ainuke.aprill 15, 2011 at 8:04 e.l. in reply to: Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus #29762547
MemberToidulisand toidulisandiks, aga mul läksid silmad väga suureks, kuuldes peale Otsuse klipi lõppu Ringvaate stuudiosse tulnud dr. Mardna väidet, et veepudeliga trenni minek kuulub poosetamise valdkonda ja et ka keskmise tasemega harjutajal puudub vajadus trenni kestel juua.
aprill 12, 2011 at 6:42 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #29713647
MemberRücki youtube kanalis on videojäädvustus 200x60kg kükk ka täitsa olemas. Ei kujuta ette, mida jalad tundsid.
47
MemberNii suur vahe testi usaldusväärsust just ei kinnita või õigemini on see vägagi mitteaktsepteeritav.Kui Veerpalu A-proov näitas 2,73 ja lubatu oli 1,59, siis tema proov ületas lubatu pea 72% võrra. Usun, et referentsväärtused päris lambist ka määratud ei ole, st. on arvesse võetud ka suure naturaalse GH eritumisega sportlaste organismi omapärasid. Minu jaoks oleks suusatiimi jutt kordades usutavam, kui referentsväärtust oleks ületatud vb. max 10%. 72% on aga nii kõvasti üle lubatu, et isegi Veerpalu talendi suure austajana kõlab asi päris hapult. Ja nagu Veerpalu tiimi kaasatud arst ütles, on välistatud proovi rikkumine.
AlanBStard, sa oled biokeemiaga väga hästi kursis. Äkki spekuleerid, kui tõenäoline on, et inimorganism toodab naturaalselt ca. 72% rohkem GH’d kui WADA poolt lubatu?
47
MemberOli mis oli, igaljuhul kahju Andrusest, kõigile arusaadav, et puhas poiss on.Tabel näitas selgesõnaliselt kasvuhormooni taseme kasvu veres peale treeningut, ja sealt tulebki see “”doping””.
Oleks siis olnud mingi tõsine dopinguaine, aga ei olnud.
A ja B proovid olid vastavalt 2,73 ja 2,0 aga mina ei kuulnud seal, palju see NORM siis on.
Arst veel ütles ka, et 33% erinevus A ja B proovis võib lõpuks kogu juhtumi lõpedada Negatiivse proovi andmisena.
Kahju ka, et ülekanne lõpetati, kuna ETV-l oli vaja näidata “Väike maja preerias”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , selleasemel, et Eesti Kangelase asja edasi kuulata.Elagu Veerpalu!
Mulle küll ei ole arusaadav, et ta puhas poiss on. Suvalisest tulpdiagrammist järeldusi teha on ennatlik. Ja et tehislik kasvuhormoon ei ole tõsine dopinguaine…?
Rahvuslik uhkus on kõva paugu saanud, aga ega seepärast ei tasu veel nii enesekeskset juttu hakata ajama. Las mees käib FISi ja WADA komisjonide ees ära ja vaatame, mis saab.
aprill 1, 2011 at 8:46 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #29549147
MemberOhoo, Fedorov ka platsis. Tõotab põnev võistlus tulla!
märts 24, 2011 at 10:07 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #29428747
MemberPalju Ženjal pikkust on? Kehatüübilt meenutab ta mulle väga (endist) Aderit – suur jalg ja võimas käsi, aga selg on võrreldes nendega kitsas. Nii kipub minu meelest tihti pikkade meestega olema. Tulevikku on mehel muidugi küll ja veel!
Praeguse Aderiga seda võrdlust muidugi tuua ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2011 at 9:26 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #29205347
Member1. Branch Warren
2. Dexter Jackson
3. Dennis Wolf
4. Evan Centopani
5. Ronny Rockel
6.Victor Martinez
7.Roelly Winklaar
8. Toney Freeman
9. Fouad Abiad
10. Essa Obaid
detsember 27, 2010 at 5:34 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #28473347
Membermeenutus Põhjamaade mv Marius kõige lühemKülastasin trolli kodulehte ja sealset galeriid vaadates jääb tõepoolest arusaamatuks, kuidas mees PRO-kaardi taskusse on saanud… Branchi või Wolfi kõrval seistes võib pilt küllalt humoorikas olla.
detsember 16, 2010 at 4:07 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #28396347
MemberOleks oodanud, et saal on tuubil suuri mehi täis, aga piltidelt tundub, et peale Eesti fanattide ja Saksa vanameistri eriti kedagi sinna ära ei eksi.
47
MemberPalju õnne suursündmuse puhul!
detsember 12, 2010 at 6:48 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #28359047
MemberPiltide järgi võib öelda, et seekord meile väga ülekohut ei tehtud, medalimehed tundusid olevat veidi paremad. Sellest hoolimata – Miku kodutöö oli eeskujulikult tehtud ja midagi reservi polnud jäetud. 5+!
Olen kindel, et suured teod on veel Mikul ees.
detsember 11, 2010 at 6:01 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #28345447
MemberUsun ka, et Egiptuse poisiga tuleb homme korralik lahing maha pidada. Ei tea, kas asi on fototehnikas, aga Miku jalg ei joonista nii teravalt kui varem. Egiptlasel ka grimm peal, aga jalg selgelt teravam.
Siiski, Mikk on tubli ja medaleid jagatakse homme. Homme võib pilt aga kardinaalselt teine olla.
detsember 10, 2010 at 8:38 p.l. in reply to: Juniors and masters WCC 2010 Anatalya, Turkey – LIVE REPORT #283356